کد خبر: ۵۶۱۰۱
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۷

ساعی: هر جا زورم نرسیده سر خواهرم را بریده‌ام

رئیس فدراسیون تکواندو در واکنش به اختلاف بین اعضای کادر فنی تیم بانوان، گفت: هر تصمیمی کمیته فنی بگیرد احترام می‌گذاریم، اما بدانید در این مدت هرجا زورم نرسیده، سر خواهرم را بریده‌ام.
ساعی: هر جا زورم نرسیده سر خواهرم را بریده‌ام

مخاطب۲۴- هادی ساعی در پایان نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک که به میزبانی فدراسیون تکواندو برگزار شد، اظهار داشت: مهین فرهادی‌زاد، نایب رئیس کمیته صحبتی انجام دادند که ظاهرا بودجه‌ای برای تیم دختران تکواندو در نظر گرفته‌اند.



وی گفت: جلسه بسیار خوبی بود و وقتی این جلسات در فدراسیون‌ها برگزار می‌شود، ارتباط نزدیک بین فدراسیون و کمیته ملی المپیک برقرار خواهد شد. ما نیز خیلی راحت در این جلسات صحبت می‌کنیم. بخش زیادی از اتفاقات خوبی که در المپیک رخ داد را مدیون حمایت‌های کمیته و وزارت هستیم که اجازه ندادند دست‌مان خالی باشد.


بیشتر بخوانید

ساعی بیان کرد: همچنین کیومرث هاشمی وزیر پیشین نیز کمک زیادی به ما داشتند و از روزی که احمد دنیامالی آمدند نیز ما را حمایت کردند و امیدوارم بتوانیم پاسخگوی محبت‌های مسئولان کمیته و وزارت باشیم.



وی عنوان کرد: از روزی که رئیس فدراسیون تکواندو شدم، هیچگاه برای گرفتن پول به وزارت و کمیته نرفته‌ام و با منابعی که داشتیم، کار را پیش بردیم. همیشه گفته‌ام ما فقط حمایت مسئولان را می‌خواهیم.



رئیس فدراسیون تکواندو در خصوص علنی شدن اختلاف بین مینو مداح سرمربی و مهروز ساعی مربی تیم تکواندو بانوان، توضیح داد: برخی مواقع اینگونه اتفاقات در ورزش رخ می‌دهد و چندان هم عجیب نیست. مینو مداح چند روزی است تیم را رها کرده و رفته است و مهروز ساعی نیز نمی‌خواست بماند و با اصرار کمیته فنی ماند و تیم را تمرین داد، چون مسابقات فجیره را در پیش داریم.



وی گفت: ساعی نیز استعفا داد و در جلسه کمیته فنی در این خصوص تصمیم‌گیری می‌شود. من به‌عنوان رئیس فدراسیون تنها یک رای در کمیته فنی دارم و هر تصمیمی در این کمیته گرفته شود، احترام می‌گذاریم.



ساعی در خصوص اینکه به‌نظر می‌رسد دوران حضور مداح در تیم بانوان به پایان رسیده است؟ عنوان کرد: او تیم را رها کرده و ما خیلی اصرار نداریم برگردد، اما هر تصمیمی کمیته فنی بگیرد، احترام می‌گذاریم. فعلا استعفای مهروز ساعی را هم نپذیرفته‌ایم، اما خودش اصرار دارد که نماند.



ساعی در خصوص اینکه جوی ایجاد شده که به نظر می‌رسد او همواره از خواهرش حمایت می‌کند؟ گفت: این دو نفر ارتباط بسیار نزدیکی با هم داشتند. پیش از این مهروز یک مرتبه به‌عنوان سرمربی از سوی کمیته فنی انتخاب شد که خودش قبول نکرد و البته من هم صلاح نمی‌دانستم که سرمربی شود. من هر جا زورم به فردی نرسیده، سر خواهرم را بریده‌ام.



وی گفت: دوستان در کمیته ملی المپیک شاهد هستند برای المپیک پاریس و در لحظه آخر نام مهروز را خط زدم و با اصرار دوستان در کمیته و وزارت، وی را به المپیک بردیم. شرایط بسیار بدی بود و او اصلا کارت نداشت و نمی‌توانست به دهکده برود. لطف خدا و کمک کمیته ملی المپیک بود که او توانست در روز مسابقه، روی صندلی کوچ بنشیند.

برچسب ها: هادی ساعی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
جواب استقلال به AFC! جواب استقلال به AFC!
باشگاه استقلال با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که از شکایت رقبا در رابطه با پرونده یاسر آسانی نمی‌ترسد.
۱۵ ورزشگاه برتر ایران؛ از آزادی تا لرآرنا، زیر ذره‌بین تاریخ و تکنولوژی ۱۵ ورزشگاه برتر ایران؛ از آزادی تا لرآرنا، زیر ذره‌بین تاریخ و تکنولوژی
ورزشگاه‌های ایران از مهم‌ترین نمادهای فوتبال کشور هستند؛ از ورزشگاه آزادی و نقش جهان تا یادگار امام و فولاد آرنا، هرکدام بخشی از تاریخ فوتبال ایران را در خود جای داده‌اند.
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود