کد خبر: ۵۶۰۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲

رییس کل سازمان نظام پزشکی: تزریق آب مقطر به بیمار سرطانی مصداق جنایت است

رییس کل سازمان نظام پزشکی ضمن توضیح درباره آخرین وضعیت پرونده قتل پزشک یاسوجی، در عین حال به موضوع تزریق آب مقطر به جای دارو در بیمار سرطانی و خروج دارو از دو بیمارستان که اخیرا خبرساز شده، واکنش نشان داد، آن را مصداق جنایت خواند و اشد مجازات برای عاملان آن را خواستار شد
رییس کل سازمان نظام پزشکی: تزریق آب مقطر به بیمار سرطانی مصداق جنایت است

مخاطب۲۴- دکتر محمد رییس‌زاده درباره آخرین وضعیت پرونده قتل دکتر داوودی – پزشک یاسوجی، ضمن اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته از سوی سازمان نظام پزشکی، گفت: پس از حضورمان در یاسوج همزمان با روز حادثه و دیدار با خانواده دکتر داوودی، جلسه‌ای در استانداری و شورای تامین داشتیم و پیگیر موضوع شدیم و نهایت همکاری از سوی مسوولان استان نیز صورت گرفت. گزارش جامعی از شرح ماوقع و پیگیری‌ها را نیز به رییس جمهور ارایه داده و درخواست کردم که دکتر داوودی را به عنوان شهید خدمت لحاظ کنند؛ رییس جمهور نیز در این زمینه به بنیاد شهید دستور پیگیری داد. همچنین مطالبات کادر بهداشت و درمان استان نیز پیگیری شد و رییس جمهور در این زمینه نیز به سازمان برنامه و بودجه دستور مساعدت داد.



وی همچنین با اشاره به طرح درخواست نامگذاری خیابانی به نام دکتر داودی در یاسوج، ادامه داد: در این زمینه نیز استانداری، شورای شهر و شهردار مساعدت داشتند و خیابانی در مرکز شهر که مطب دکتر داوودی نیز در آنجا بود، به نام «دکتر مسعود داوودی» نامگذاری شد.

بیشتر بخوانید


درخواست صدور حکم بازدارنده برای عامل قتل پزشک یاسوجی

رییس‌زاده درباره پیگیری مطالبات مرحوم دکتر داوودی نیز به ایسنا گفت: در این زمینه نیز اقدامات لازم انجام شده و دانشگاه علوم پزشکی مربوطه همکاری لازم را داشته است. در تماس اخیرم با برادر مرحوم دکتر داودی نیز موارد را جویا شدم. در مجموع پرونده در جریان است و موارد در حال پیگیری است. در همین زمینه از رییس دادگستری کهگیلویه و بویراحمد درخواست دارم که پرونده سریع‌تر به سرانجام برسد و هر چه زودتر احکام مورد لزوم طبق قانون صادر شود.


وی با تاکید بر اینکه با جدیت پیگیر این پرونده هستیم، مجددا تاکید کرد: از مسوولان قضایی استان انتظار داریم که در روند قضایی پرونده تسریع به عمل آید. ظاهرا ۱۰ روز جهت رفع نقایص پرونده مهلت خواسته بودند که این ۱۰ روز نیز پایان یافته است. انتظار آن است که حکم بازدارنده‌ای صادر شود تا دیگر کسی به خود اجازه تعرض به کادر درمان را ندهد.



رییس کل سازمان نظام پزشکی همچنین با گلایه از یک شرکت بیمه‌گر که دکتر داوودی در آنجا بیمه عمر خریداری کرده بوده، گفت: متاسفانه آن سازمان بیمه‌گر به بهانه‌هایی از اجرای تعهداتش سر باز زده است. انتظار داریم این شرکت بیمه‌گر به وظایف خود عمل کند و بهانه‌هایش قابل قبول نیست.


پیگیری پرونده فوت رزیدنت ارتوپدی در کرمانشاه

رییس‌زاده همچنین در بخش دیگری از صحبت‌هایش به فوت دکتر فرشاد درخش - رزیدنت ارتوپدی کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز روز گذشته با دکتر حبیبی – معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت مذاکره تلفنی داشتم و هیاتی از سوی وزارت بهداشت جهت بررسی و پیگیری موضوع به استان اعزام شده‌اند. بررسی‌ها تقریبا به سرانجام رسیده و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در حال انجام تمهیداتی است که سلسله مراتب رزیدنتی طبق آیین نامه باشد، از اعمال سلیقه‌ها توسط برخی رده‌های سال بالا جلوگیری شود و فشار‌های غیرمنطقی به آنها وارد نشود. در مجموع با خانواده مرحوم دکتر درخش نیز در تماس هستم و پیگیر مطالبات‌شان هستیم.


تزریق آب مقطر به جای دارو، مصداق جنایت است


لزوم برخورد قضایی سخت با عاملان این جنایت

رییس کل سازمان نظام پزشکی در بخش دیگری از صحبت‌هایش همچنین به ماجرای خروج داروی بیماران از دو مرکز درمانی و تزریق آب مقطر به جای دارو در چند بیمار مبتلا به سرطان نیز واکنش نشان داد و گفت: این که داروی بیمار سرطانی که به شدت نیازمند درمان است، گرفته شده و به جای آن آب مقطر تزریق شود را مصداق جنایت می‌دانیم. جامعه پزشکی و کادر بهداشت و درمان کشور نیز از عاملان چنین حوادثی اعلام برائت می‌کنند.



وی گفت: باز هم تاکید می‌کنم تزریق آب مقطر و یا هر چیز دیگری به جای دارو آن هم به بیمار رنجور سرطانی تحت درمان و فروش دارو در بازار سیاه دارویی، جنایت است. عاملین با این جنایت علاوه بر بازی با جان مریض و خانواده وی، امنیت روانی همه بیماران در جامعه را به خطر انداخته‌اند و شایسته برخورد قضایی سخت هستند.



وی گفت: هرچند که این فاجعه در محیط بهداشت و درمان کشور رخ داده، اما کادر بهداشت و درمان کشور که در رویداد‌های مختلف نظیر جنگ تحمیلی و دوران کرونا، ثابت کردند جان خود را فدای سلامت مردم می‌کنند؛ دامان‌شان از این جنایت‌ها مبرا است و از انسان‌های بی وجدان که چنین جنایاتی را مرتکب می‌شوند، برائت کرده و خواستار اشد مجازات و برخورد‌های قانونی با عاملان این حوادث هستند.



ریس کل سازمان نظام پزشکی تاکید کرد: از مسوولان قضایی درخواست اشد مجازات برای عاملان حوادث این دو بیمارستان را داریم. برخورد‌ها نیز باید بازدارنده باشد تا کسی جرات نکند ساحت مقدس کادر سلامت و درمان کشور را با جنایت‌های این چنینی محدوش کند.

برچسب ها: قتل
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
مربی برایتون به پرسپولیس می‌آید مربی برایتون به پرسپولیس می‌آید
وحید هاشمیان برای تقویت کادرفنی خود البته دستیارانی از فوتبال آلمان در نظر دارد و شاید یکی از چهره‌های قابل اشاره و ویژه را در بین این نفرات بتوان به مربی اسبق برایتون انگلیس عنوان کرد.
آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند! آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند!
سامانه کنترل و هشدار زودهنگام هوابرد، با نام اختصاری آواکس، هواپیمایی است که با قابلیت دیده‌وری راداریِ است که به عنوان یک ایستگاه رادار نیرومند و متحرک برای انجام عملیات فرماندهی و کنترل و مدیریت جنگ (C۲BM) طراحی شده‌است.
رهبری آمد رهبری آمد
آیت الله خامنه‌ای در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه امام خمینی حاضر شدند.
صفحه خبر بالای تصاویر