کد خبر: ۵۶۰۵
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۰

اولین جلسه دبیران شعب استانی حزب همبستگی دانش آموختگان ایران در سال ۱۴۰۱

اولین جلسه دبیران شعب استانی حزب همبستگی دانش آموختگان ایران در سال جاری با حضور دکتر شریف ، دبیرکل حزب برگزار شد.
اولین جلسه دبیران شعب استانی حزب همبستگی دانش آموختگان ایران در سال ۱۴۰۱

اولین جلسه دبیران شعب استانی حزب همبستگی دانش آموختگان ایران در سال ۱۴۰۱به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از هداپرس، در این جلسه که عصر روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت بصورت مجازی تشکیل گردید ابتدا امید شریفی جانشین کمیته امور شعب حزب هدا به بیان خلاصه‌ای از برنامه‌های حزب برای سال جاری پرداخت و گفت: در تلاش هستیم تا با کمک دبیران محترم استانی ضمن تقویت ساختار تشکیلاتی مجموعه، برنامه‌های حزب را به نحو مطلوبی اجرایی کنیم. یکی از مواردی که برای حزب مهم است، پرداختن به مطالبات منطقه‌ای توسط اعضای محترم در استانهاست.

در ادامه این جلسه دبیران استانی به بیان نقطه نظر‌ها و دیدگاه‌های خود پرداخته گزارشی از فعالیت‌های خود را ارائه کردند.

دکتر احمد شریف دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان (هدا) ضمن ارائه گزارشی از جلسات جبهه اصلاحات گفت:

در جبهه اصلاحات یک انسجام نسبی ایجاد شده و مصمم هستیم علیرغم تمام سختی‌ها به فعالیت خود ادامه دهیم.

وی افزود: فضای سیاسی شاید در استان‌ها با انسداد بیشتری به نسبت تهران یا کلانشهر‌ها مواجه باشد، اما بر این باوریم که برای یک حزب سیاسی فرصت‌ها هیچوقت تمام شدنی نیست.

دکتر شریف با تاکید بر فعالیت آموزشی حزب گفتند برنامه آموزشی حزب در سال جاری بزودی آغاز و کلاس‌های آن بصورت حضوری و مجازی تشکیل خواهد شد

در ادامه دکتر علی شفائی معاون اجرایی حزب هدا نیز ضمن تشکر از تلاش‌های اعضاء حزب در استان‌ها گفت: ما بعنوان یک تشکل سیاسی الزاماتی داریم و برای مواجهه با مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی باید انسجام تئوریک و تشکیلاتی داشته و با هدف و برنامه محور حرکت کنیم.

در این جلسه که با استقبال خوبی از طرف دبیران شعب استانی حزب مواجه گردید حاضران دیدگاه‌های خود را در خصوص شرایط حاکم بر فضای سیاسی کشور، لزوم ایجاد تحرک بیشتر در مرکزیت حزب و جبهه اصلاحات ایران و همچنین وضعیت حاکم بر عرصه سیاسی استان محل فعالیت خویش بیان نمودند.

مقرر شد جلسات دبیران استانی در فواصل مشخص و با دستور جلسات معین برگزار و موارد مطرح شده در قالب صورتجلسات به دبیرکل حزب جهت طرح در شورای مرکزی ارائه شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر