کد خبر: ۵۶۰۳۳
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۱

نگرانی مکرون از برنامه هسته‌ای ایران

رئیس‌جمهور فرانسه با ادعای اینکه «برنامه هسته‌ای ایران در حال نزدیک شدن به نقطه بی‌بازگشت است»، گفت که پاریس باید با دولت ترامپ درباره ایران گفت‌وگوی راهبردی داشته باشد.
نگرانی مکرون از برنامه هسته‌ای ایران

مخاطب۲۴- امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه روز دوشنبه و با ادعای اینکه «برنامه هسته‌ای ایران به نقطه بی‌بازگشت نزدیک می‌شود»، گفت که فرانسه باید با دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا درباره ایران گفت‌وگوی راهبردی داشته باشد.




ماکرون که در پاریس و در جمع سفرای فرانسه در کشور‌های جهان صحبت می‌کرد، گفت رهبران جهان باید از خود بپرسند که آیا باید سازوکار بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران را قبل از اکتبر ۲۰۲۵ فعال کنند، یا خیر.


بیشتر بخوانید

رئیس‌جمهور فرانسه در ادعا‌های خود علیه ایران به موضوع هسته‌ای و اتهام حمایت از روسیه در جنگ اوکراین اشاره کرد و افزود: ایران چالش استراتژیک و امنیتی اصلی برای فرانسه، اروپایی‌ها، کل منطقه و فراتر از آن است و این مساله، موضوع کلیدی گفت‌و‌گو با دولت آینده دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا خواهد بود.



او همچنین گفت که غرب نباید درباره حاکمان جدید سوریه «ساده‌لوح» باشد. او وعده داد که پاریس کرد‌های سوریه را رها نخواهد کرد.



ماکرون در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره اولویت‌های سیاست خارجی فرانسه در سال ۲۰۲۵، «ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و صاحب شبکه اجتماعی ایکس را که از افراد بسیار نزدیک به دونالد ترامپ به شمار می‌آید به مداخله در انتخابات سایر کشورها، از جمله انتخابات زودهنگام آلمان در ماه آینده متهم کرد.



او گفت: ۱۰ سال پیش، چه کسی می‌توانست تصورش را بکند که به ما بگویند که صاحب یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های اجتماعی در جهان از یک جنبش ارتجاعی جدید بین‌المللی حمایت و به‌طور مستقیم در انتخابات، از جمله در آلمان دخالت می‌کند.



ماکرون در عین حال تاکید کرد که «رئیس جمهور منتخب آمریکا می‌داند که متحدی قوی در فرانسه دارد».



رئیس‌جمهور فرانسه درباره ادامه جنگ اوکراین نیز گفت که «راه‌حل سریع و آسان» برای جنگ روسیه و اوکراین نمی‌بیند و تاکید کرد که اوکراینی‌ها باید انتظارات «واقع بینانه» داشته باشند.



او در سخنرانی خود در جمع سفرای فرانسه هشدار داد که اوکراینی‌ها باید «بحث‌های واقع‌بینانه درباره مسائل سرزمینی» با مسکو داشته باشند.



امانوئل ماکرون خاطر نشان کرد که نقش ایالات متحده باید متقاعد کردن روسیه برای آمدن به میز مذاکره در مورد اوکراین باشد.

برچسب ها: امانوئل ماکرون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر