کد خبر: ۵۶۰۲۴
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره علت بازداشت خبرنگار ایتالیایی

سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به ارتباط بازداشت خبرنگار ایتالیایی در ایران با بازداشت شهروند ایرانی در ایتالیا گفت: «این ۲ موضوع هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند و خبرنگار ایتالیایی به‌دلیل نقض قوانین ایران بازداشت شده است.»
توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره علت بازداشت خبرنگار ایتالیایی

مخاطب۲۴- اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه، در نشست خبری امروز دوشنبه ۱۷ دی ماه، در پاسخ به سؤالات خبرنگاران در مورد پیگیری وضعیت «عابدینی» شهروند بازداشت شده ایرانی در ایتالیا گفت: تعدادی از اتباع ایرانی در برخی از کشور‌ها به درخواست آمریکا مورد تعقیب و استرداد قرار می‌گیرند که ما این را یک نوع گروگان‌گیری می‌دانیم.

وی افزود: اتهام منتسب به این شهروندان دور زدن تحریم‌های یکجانبه آمریکاست؛ اتهامی که اصل آن بی‌پایه و اساس است.

بقائی گفت: مطالبه ما از کشور‌ها این است که روابط دوجانبه خودشان را با ایران تحت تاثیر مطالبات غیرقانونی طرف‌های ثالث قرار ندهند.

بیشتر بخوانید


وی با اشاره به پیگیری‌های وزارت خارجه و سفارت ایران در ایتالیا در مورد وضعیت این شهروند ایرانی گفت: بر اساس پیگیری‌های انجام شده امکانات کنسولی تا حدودی برای این شهروند ایرانی فراهم شده است و او می‌تواند با خانواده خود در تماس باشد. پیگیری‌ها در مورد وضعیت این شهروند ایرانی همچنان ادامه دارد.



سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخی از رسانه‌ها بازداشت خبرنگار ایتالیایی در ایران را مرتبط با بازداشت «محمد عابدینی» شهروند ایرانی در ایتالیا می‌دانند، گفت: این ۲ موضوع هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند.



وی در این ارتباط افزود: وزارت ارشاد بیانیه روشنی را در مورد دلایل بازداشت این خبرنگار ایتالیایی صادر و اعلام کرد که او به دلیل نقض قوانین ایران بازداشت شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درخواست پول کاشت ناخن ازسوی خانواده‌های تحت پوشش! درخواست پول کاشت ناخن ازسوی خانواده‌های تحت پوشش!
کارشناس راهبردی زنان گفت: کاشت ناخن براساس نقشه دشمن، فتح الفتوح است.
نوشیدنی‌های ورزشی برای سلامتی مضر هستند نوشیدنی‌های ورزشی  برای سلامتی مضر هستند
نوشابه‌های گازدار، پانچ میوه و نوشیدنی‌های ورزشی می‌توانند برای سلامتی مضر باشند حتی اگر در مصرف آن اعتدال رعایت شود.
چگونه از رابطه‌هایی که داریم به احساس رضایت برسیم؟ چگونه از رابطه‌هایی که داریم به احساس رضایت برسیم؟
بر اساس تحقیقات جدید ۱ ویژگی منحصر به فردی وجود دارد که عمیقاً بر رضایت فرد از زندگی مشترک تأثیر می‌گذارد.
قانونی برای منع پخش مشروبات الکلی وجود ندارد! قانونی برای منع پخش مشروبات الکلی وجود ندارد!
مدیر سامانه «کدومو» با اشاره به یکی از چالش‌های ساترا بیان کرد که تبلیغ یا تشویق به مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر، در قوانین جرم انگاری شده است، اما قانونی برای منع نمایش آنها وجود ندارد.
نقاشی‌های پارسا پیروزفر نقاشی‌های پارسا پیروزفر
نقاشی‌های پارسا پیروزفر در یک نمایشگاه گروهی هنری منتشر شده است.
اولین تصاویر واقعی از گوشی فوق باریک سامسونگ اولین تصاویر واقعی از گوشی فوق باریک سامسونگ
اولین تصاویر واقعی از گوشی فوق‌باریک گلکسی S ۲۵ اج با ضخامت احتمالی تنها ۶٫۴ میلی‌متر منتشر شدند.
پدر و مادر چه کسی را بیش از همه دوست دارند؟ پدر و مادر چه کسی را بیش از همه دوست دارند؟
یافته‌های یک پژوهش نشان می‌دهد والدین بدون آنکه متوجه باشند از میان فرزندان خود به کوچک‌ترها، دختران و سازگارتر‌ها لطف بیشتری دارند.
برگزیده
پزشکیان: باید حق هر کسی را بر اساس انصاف و عدالت به او اعطا کنیم پزشکیان: باید حق هر کسی را بر اساس انصاف و عدالت به او اعطا کنیم
رئیس جمهور گفت: وظیفه حاکمان و مدیران، خدمت به مردم است. در زمینه خدمت به مردم، قومیت، زبان و منطقه زندگی اهمیتی ندارد؛ اگر این موضوع را بپذیریم، کشورمان را ساخته‌ایم. باید حق هر کسی را بر اساس انصاف و عدالت به او اعطا کنیم
حربه کلاهبرداران در بازار ارز دیجیتال حربه کلاهبرداران در بازار ارز دیجیتال
ترفند‌های قدیمی کلاهبرداران در بازار ارز نقدی، حالا به ارز دیجیتال کشیده شده است
نماینده مجلس: والله که تو دیکتاتوری نماینده مجلس: والله که تو دیکتاتوری
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس خطاب به صباغیان، گفت: «خارج از دستور صحبت نکنید!» صباغیان بافقی هم فریاد زد که والله که تو دیکتاتوری.
صفحه خبر بالای تصاویر