کد خبر: ۵۸۷۸۵
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶

معمای قتل دو ایرانی در فرانسه

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: «وزارت خارجه وظیفه خود می‌داند که در حمایت از حقوق اتباع ایرانی در هر کجای دنیا اقدام کند. ابعاد ماجرای کشته شدن دو شهروند ایرانی طی یک عملیات که نزدیک به ۳ ماه پیش در فرانسه اتفاق افتاد، برای ما روشن نیست. مشخص نیست که آیا این یک عملیات تروریستی بوده یا مبتنی بر تنفر نژادی. ما هنوز نتوانسته‌ایم اطلاعات دقیقی درباره وضعیت ایشان از مراجع ذی‌ربط فرانسه کسب کنیم.»
معمای قتل دو ایرانی در فرانسه

مخاطب۲۴- اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ با حضور در نشست خبری هفتگی به پرسش‌های خبرنگاران رسانه‌های داخلی و خارجی درباره مهم‌ترین موضوع‌های سیاست خارجی در روز‌های اخیر پاسخ داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره قتل برخی از اتباع ایرانی در فرانسه با تقدیر از دغدغه‌های رسانه‌ها در این زمینه گفت: وزارت خارجه وظیفه خود می‌داند که در حمایت از حقوق اتباع ایرانی در هر کجای دنیا، اقدام کند. در مورد این دو شهروند که ذکر شد، نزدیک به ۳ ماه پیش در فرانسه در جریان یک عملیاتی به قتل رسیدند که هنوز ابعاد آن برای ما روشن نیست. برای ما مشخص نیست که آیا این یک عملیات تروریستی بوده یا مبتنی بر تنفر نژادی. در هر صورت، اصول مبنایی قضایی و حقوق بشر اقتضا می‌کند که دستگاه قضایی کشور مربوطه به این موضوع رسیدگی کرده و با انجام تحقیقات قضایی، اطلاعات دقیقی در مورد نحوه وقوع قتل و پیگرد کیفری ضارب یا ضاربین ارائه دهد.

بیشتر بخوانید

بقائی تأکید کرد: ما پیگیری‌های مستمری در این زمینه از طریق سفارت فرانسه در تهران و همچنین از طریق سفارت ایران در پاریس داریم، اما متأسفانه هنوز اطلاعاتی در این خصوص دریافت نکرده‌ایم. برای ما روشن نیست که آیا روند رسیدگی قضایی آغاز شده یا خیر. این موضوع همواره یکی از مطالباتی است که ما با مقام‌های فرانسوی مطرح خواهیم کرد.
وی همچنین درباره ناپدید شدن دیگر شهروند ایرانی در فرانسه گفت: متأسفانه مطلع شدیم که یکی از شهروندان ایرانی ساکن در فرانسه، که خانمی میانسال و استاد دانشگاه بودند، چند روز پیش ناپدید شده‌اند. هنوز نتوانسته‌ایم اطلاعات دقیقی درباره وضعیت ایشان از مراجع ذی‌ربط فرانسه کسب کنیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر