کد خبر: ۵۵۹۳۰
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵

مدیرعامل شرکت مخابرات: رسانه‌ها می‌توانند در حمایت از پیشرفت صنایع نقش آفرین باشند

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، در بازدید از غرفه سیتنا با تاکید به اینکه سیتنا مجموعه‌ای پویا و توانمند است و این رسانه می‌تواند در معرفی بین المللی صنعت ارتباطات ایران هم نقش آفرین باشد. گفت: رسانه‌ها می‌توانند در حمایت از پیشرفت صنایع نقش آفرین باشند.
مدیرعامل شرکت مخابرات: رسانه‌ها می‌توانند در حمایت از پیشرفت صنایع نقش آفرین باشند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:محمد جعفرپور، مدیرعامل این شرکت، در بازدید از غرفه سیتنا در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تلکام، گفت: رسانه نقش اساسی در توسعه صنعت و ارتباط صنعت با مشتری دارد؛ رسانه هم می‌تواند صدای مشتریان باشد که به گوش صنعت برسد و هم خدماتی که توسط صنعت ارائه می‌شود را به گوش مشترکین برساند و در رشد صنعت نقش به سزایی دارد.

وی، ادامه داد: رسانه بازوی صنعت در تحول و ارتقا است؛ سیتنا مجموعه‌ای پویا و توانمند است و تشکر می‌کنم از فعالیت‌هایی که در شناساندن سرویس‌های شرکت مخابرات به مشترکین داشته و سرویس‌های مخابرات را معرفی کرده است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، افزود: این رسانه می‌تواند در حوزه بین الملل و در ارائه توانمندی‌های ایران و ارائه محصولات به کشور‌های خارجی هم نقش خوبی ایفا کند؛ موضوعی که جای آن در صنعت کم است، رسانه‌ای، چون سیتنا نقش خوبی را در این حوزه بازی می‌کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
تعداد دختران کنکوری تجربی بیشتر بود یا پسران؟ تعداد دختران کنکوری تجربی بیشتر بود یا پسران؟
بر اساس اعلام سازمان سنجش در گروه تجربی نوبت اول کنکور امسال گروه آزمایشی تجربی ۲۸۳ هزار و ۷۸۷ نفر معادل ۶۷ درصد داوطلبان زن هستند.
حذف سرخک و سرخجه در ایران حذف سرخک و سرخجه در ایران
مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی (امرو) حذف سرخک و سرخجه در ایران را به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان تبریک گفت.
صفحه خبر بالای تصاویر