کد خبر: ۵۵۹۰
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸

جایگزین جدید نان‌ باگت در ساندویچی‌های تهران؟ + عکس

تعدادی از ساندویچی‌های تهران، ساندویچ‌های خود را به دلیل گرانی نان باگت، با نان لواش و بربری عرضه می‌کنند.
جایگزین جدید نان‌ باگت در ساندویچی‌های تهران؟ + عکس

مخاطب۲۴: تعدادی از ساندویچی‌های تهران، ساندویچ‌های خود را به دلیل گرانی نان باگت، با نان لواش و بربری عرضه می‌کنند.

جایگزین جدید نان‌ باگت در ساندویچی‌های تهران؟ + عکس
خبرگزاری اقتصادی اکو ایران در گزارشی که از ساندویچ‌فروشی‌ها در میدان محمدیه تهران تهیه کرده، نوشته تعدادی از ساندویچی‌ها در این محدوده، ساندویچ‌های خود را به جای نان باگت با نان لواش یا بربری عرضه می‌کنند.

 

بر اساس این گزارش، همچنین ساندویچ فلافل که از جمله ارزان‌ترین ساندویچ‌ها در ایران است، طی روز‌های اخیر افزایش قیمت ۵۰ درصدی داشته است.
در پی آزادسازی قیمت آرد تحویلی به کارخانه‌های ماکارونی و فروشندگان نان‌های حجیم و نیمه حجیم، قیمت اقلامی، چون نان باگت و ماکارونی در ایران افزایش چشمگیری داشته است.
محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم پیش از این گفته بود قیمت آرد نان فانتزی از کیسه‌ای ۶۷ هزار تومان به ۶۳۰ هزار تومان (حدود ۱۰ برابر) افزایش یافته است. به این ترتیب قیمت هر نان باگت به بیش از ۱۰ هزار تومان رسیده است.
دولت می‌گوید که هنوز قیمت آرد را برای نان‌های "سنتی" افزایش نداده است. نان‌های سنگک، بربری و تافتون از جمله نان‌های "سنتی" هستند

برچسب ها: گرانی ماکارونی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر