کد خبر: ۵۵۷۹۸
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۸

پیام نورالدین آهی مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل ها

نورالدین آهی مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل ها بمناسبت پیروزی لیست ائتلاف باران حزب همبستگی دانش آموختگان ایران پیام تبریکی صادر کرد.
پیام نورالدین آهی مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل ها

مخاطب ۲۴- نورالدین آهی مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها بمناسبت پیروزی لیست ائتلاف باران حزب همبستگی دانش آموختگان ایران پیام تبریکی صادر کرد.

پیام تبریک نورالدین آهی مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها بمناسبت پیروزی لیست ائتلاف باران کمیته مهندسین حزب هدا

بسمه تعالی

با سلام و احترام خدمت دبیرکل محترم حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران، جناب آقای دکتر احمد شریف

پیام دلگرم‌کننده جنابعالی در قدردانی از تلاش‌های کمیته مهندسین حزب و تبریک بابت پیروزی بزرگ ائتلاف باران در انتخابات نظام مهندسی استان تهران، مایه مباهات و افتخار همه ماست.

این موفقیت، حاصل همدلی، برنامه‌ریزی و تلاش‌های بی‌دریغ اعضای حزب و به‌ویژه کمیته مهندسین است که با رویکرد شفافیت، عدالت‌محوری و توجه ویژه به ارتقاء سطح کیفی مهندسی کشور، توانسته‌اند اعتماد جامعه مهندسان را جلب نمایند.

اینجانب، به‌عنوان مشاور رئیس‌جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها و عضوی از این حزب، مراتب تقدیر و تشکر خود را از این تلاش‌های ارزنده اعلام می‌دارم و امیدوارم با حمایت‌ها و برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تر، شاهد موفقیت‌های بیشتر در جهت اعتلای جایگاه مهندسان و توسعه پایدار کشور باشیم.

بدون شک، این پیروزی نشان‌دهنده جایگاه رفیع حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران در عرصه‌های تخصصی و اجتماعی است و مسئولیت ما را در مسیر خدمت‌رسانی به جامعه بیش از پیش سنگین‌تر می‌کند.

با آرزوی موفقیت و سربلندی برای جنابعالی و تمامی اعضای محترم حزب

نورالدین آهی

مشاور رئیس‌جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر