کد خبر: ۵۵۷۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸

پُست جدید طیب‌نیا لو رفت

روزنامه دانشگاه آزاد خبری جدید درباره پست طیب‌نیا در دولت پزشکیان را منتشر کرده است.
پُست جدید طیب‌نیا لو رفت

مخاطب۲۴- روزنامه فرهیختگان در مطلبی به گزینه پیشنهادی از سوی سیمایی صراف، وزیر علوم، برای مدیریت دانشگاه تهران پرداخته است.



این روزنامه در این زمینه نوشت: مسیر تغییرات و تحولات مدیران آموزش عالی با گذشت ۴ ماه از دولت جدید هنوز ادامه دارد. روندی که کُندتر از دوره‌های قبل پیش می‌رود و به نظر می‌رسد این سرعت پایین دلایل مختلفی به جز در نظر گرفتن مدت باقی مانده از دوره مسئولیت‌های مدیران منصوب شده دولت قبلی است که بعضاً در تریبون‌های رسمی مطرح شده است.



دانشگاه تهران قدیمی‌ترین و یکی از مهم‌ترین مراکز آموزش عالی است که از ۲۷ شهریورماه توسط سرپرست اداره می‌شود.

بیشتر بخوانید


سیمایی‌صراف، وزیر علوم اواخر شهریور برای سیدحسین حسینی، عضو هیئت‌علمی دانشکده دامپزشکی این دانشگاه که سابقه اداره معاونت آموزشی این دانشگاه را به مدت ۱۰ سال در کارنامه خود دارد، حکم زد و مسئولیت تشکیل شورایی از منتخبان دانشگاه، به منظور ایجاد مشارکت حداکثری دانشگاهیان در پیشنهاد افراد شایسته به وزارت، جهت تصدی ریاست دانشگاه را به او سپرد؛ هرچند اخیراً در اظهاراتی گفته «در دانشگاه تهران نیز هنوز من نمی‌دانم برای انتخاب رئیس آیا با روش مشورتی پیش برویم یا روش دیگری را مدنظر قرار دهیم، هنوز روش آن قطعی نشده است.»



با درنظر گرفتن محدودیت ۴ ماهه مدت سرپرستی عملاً دوره فعالیت حسینی رو به اتمام به حساب می‌آید در حالی که خبری از تعیین رئیس این دانشگاه نیست. هفته گذشته برخی از معرفی حسینی به شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر دادند که توسط روابط عمومی شورا رد شد.



با این حال شنیده‌ها حکایت از گفت‌وگوی رئیس‌جمهور با وزیر علوم به منظور صدور حکم ریاست دانشگاه تهران برای وزیر پیشین اقتصاد دارد. علی طیب‌نیا، استاد دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران است که به‌جز مسئولیت اجرایی در سطح ملی، سابقه عضویت در هیئت ممیزه، مدیریت گروه آموزشی اقتصاد اجتماعی این دانشگاه را در سال‌های اخیر دارد. او تمام دوران تحصیل خود را در دانشگاه تهران گذرانده و از حامیان مسعود پزشکیان در انتخابات اخیر بود که پس از شکل‌گیری دولت به عنوان مشاور عالی رئیس‌جمهور منصوب شد و حالا به نظر می‌رسد اصلی‌ترین گزینه اداره بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی کشور است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
اسکوچی، کی‌روش جدید! اسکوچی، کی‌روش جدید!
سرمربی سابق تیم ملی ایران در فصل ۰۵-۱۴۰۴ فوتبال ایران چهره‌ای جنجالی از خودش نشان داده است که قبلاً از او ندیده بودیم.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر