کد خبر: ۵۲۸۰۹
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۷

وضعیت پرونده فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه

رسیدگی به پرونده فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه در دستور کار قوه قضاییه قرار گرفته و در این پرونده‌ها سوءاستفاده فرزندان معاون اول پیشین قوه قضائیه از نام پدرشان واضح بوده است.
وضعیت پرونده فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه

مخاطب ۲۴- پیرو منویات مقام معظم رهبری درباره مبارزه با فساد در هر سطحی، رسیدگی به پرونده فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه در دستور کار قوه قضاییه قرار گرفت و با برگزاری جلسات متعدد دادگاه به ریاست قاضی فرخ نیا به اتهامات ۲۸ تن از متهمان این پرونده از جمله دو تن از فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه با موضوع تشکیل شبکه اعمال‌نفوذ و پول‌شویی در پرونده‌های کلان اقتصادی رسیدگی شد و پس از ماه‌ها بررسی برای ۲۴ تن از جمله فرزندان معاون اول سابق رأی بدوی صادر شد.

بیشتر بخوانید

بر اساس کیفرخواست ارائه‌شده در دادگاه، در ماجرای واگذاری غیرقانونی ورزشگاه شهدای قیطریه به یک برج‌ساز معروف در تهران متهم «ه. ن» ۶ میلیارد سهم و متهم «س. م. ح» ۵. ۵ میلیارد سهم به‌عنوان رشوه برای اعمال‌نفوذ دریافت کرده‌اند.
این در حالی است که قیمت کارشناسی شده ورزشگاه در آن زمان ۷۰۰ تا ۹۰۰ میلیارد محاسبه شده و سهم فرزندان معاون اول سابق قوه و دیگر متهمین درصد قابل‌توجهی از این مقدار بوده است.
از جمله موارد اتهامی دیگر که منجر به صدور حکم شد، اعمال‌نفوذ در پرونده ابر بدهکار بانکی «رستمی صفا» است که متهمان به‌عنوان رابطین وی عمل کرده و در جریان این فعالیت‌ها، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان مال نامشروع کسب و وجوه مأخوذه در فرایند پول‌شویی و پنهان ماندن مسیر دریافت وجوه، به حساب‌های پوششی واریز شده و سپس از طریق این حساب‌ها در پروژه‌های ساخت ملک، خرید طلا و سکه، خرید دلار و اتومبیل‌های لوکس به کار گرفته شده است.
به گفته نماینده دادستان، در این پرونده‌ها سوءاستفاده فرزندان معاون اول پیشین قوه قضائیه از نام پدرشان واضح بوده است.
همچنین این متهمان به مجازات‌هایی اعم از حبس تعزیری، مصادره اموال و عواید حاصل از جرم، پرداخت جزای نقدی، رد مال و شلاق محکوم شده‌اند.
به گزارش فارس؛ مهرماه سال گذشته بود که زمزمه‌های دستگیری فرزندان یکی از مقامات قضایی کشور شنیده شد، موضوعی که تأیید سخنگوی قوه قضاییه را در پی داشت و پس از آن هم ۱۵ اسفندماه سال گذشته نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات فرزندان معاون اول قوه قضاییه برگزار شد.

برچسب ها: مقام معظم رهبری
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت