کد خبر: ۵۵۶۷۴
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴

احکام فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه قطعی شد

سخنگوی قوه قضائیه گفت: «احکام فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه و سایر متهمان این پرونده صادر و قطعی شده است.»
احکام فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه قطعی شد

مخاطب۲۴- اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه، در نشست خبری امروز گفت: ۹ دی ماه، تجلی اراده ملی در احترام به نظر اکثریت ملت و حراست از جمهوریت نظام در مقابله با قانون شکنان بود.



سخنگوی قوه قضاییه در خصوص اینکه آیا احکام فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه صادر شده است؟ گفت: احکام فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه و سایر متهمان این پرونده صادر و قطعی شده است.


وی گفت: در این پرونده شاکی خصوصی وجود نداشت و براساس گزارشات واصله از سوی ضابطین خاص از همان ابتدا دستور ویژه‌ای صادر شد و بعد از اینکه ابعاد قضیه روشن شد، پرونده‌ای در دادسرای تهران تشکیل شد و رسیدگی شروع شد.


بیشتر بخوانید

جهانگیر گفت: اگرچه موضوع مرتبط با دو تن از فرزندان جناب آقای مصدق معاون اول سابق قوه قضاییه بود و شخص معاون اول سابق هم به طور طبیعی می‌توانست با طرح این پرونده در معرض آسیب‌هایی قرار بگیرد، اما ایشان هیچ گونه مزاحمتی برای پیگیری پرونده ایجاد نکردند و در ادامه رسیدگی به این پرونده هم با توجه به اینکه استعفا دادند مورد پذیرش ریاست محترم قوه قضاییه قرار گرفت و مسیر پرونده دنبال شد.



سخنگوی قوه قضاییه گفت: دستگاه قضا در انواع فساد موضوع را تمام و کمال پیگیری می‌کند.



جهانگیر تاکید کرد: پرونده فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه در سال ۱۴۰۲ با گزارشی که از سوی ضابطین خاص قضایی با موضوع کار چاق کنی و اعمال نفوذ در پرونده‌های کلان اقتصادی و بحث پولشویی مطرح شد تشکیل شد. از جمله مواردی که مطرح شده بود بحث اعمال نفوذ در پرونده‌ها در ارتباط با حدود ۹ فقره پرونده بود که از مهمترین آنها می‌توانیم به اعمال نفوذ در پرونده معروف رستمی صفا و اعمال نفوذ در پرونده موسوم به تخلیه ورزشگاه شهدای قیطریه نام ببریم.



سخنگوی قوه قضاییه گفت: از متهم ردیف اول پرونده که آقای امیرحسین مصدق کهنمویی هست حدود ۵۰ جلسه تحقیق در شعبه بازپرسی به عمل آمد. همچنین از متهم ردیف دوم پرونده که محمدصادق مصدق کهنمویی است حدود ۳۰ جلسه تحقیق در مرحله بازپرسی صورت گرفته است.



وی تاکید کرد: از سایر متهمان مثل متهم حمیدرضا یوسفی و محمد حسینی هر کدام حدود ۵۰ جلسه در مرحله دادسرایی و بازپرسی صورت گرفته و سایر متهمان هم به تفکیک در مرحله بازپرسی از آنها تحقیق به عمل آمد.



سخنگوی قوه قضاییه درباره اینکه آیا در این پرونده از آقای مصدق تحقیقی شد؟ گفت: در این پرونده تحقیقی از معاون اول سابق قوه قضاییه صورت نگرفت.



جهانگیر گفت: این پرونده از ابتدا مستندات سازی شد و فیلمبرداری شده است و در این پرونده شاهد حضور بیش از ۲۰ وکیل بودیم.



سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: این پرونده در مرحله دادسرا دارای ۳۵ جلد و هفت هزار صفحه است و در نهایت در دی ۱۴۰۲ به محاکم کیفری شعبه ۱۰۶۴ ارجاع شد.



جهانگیر گفت: این پرونده در نهایت ۷۲ جلد مشتمل بر ۳۵ جلد در دادسرا، ۳۵ جلد در دادگاه و ۲ جلد در مرحله تجدید نظر و دارای ۱۴ هزار برگ پرونده را شامل می‌شود.



سخنگوی قوه قضاییه افزود: دادگاه بدوی رسیدگی به این پرونده را از ۱۵ اسفند با حضور متهمان و وکلای آنها در ۲۶ جلسه به صورت مفصل رسیدگی کرد و در راستای درخواست وکلای متهمان مبنی بر ارجاع به کارشناسی رسمی، پرونده به کارشناسی ارجاع داده شد و کارشناسان بزه پولشویی را تایید کردند و در نهایت پرونده منجر به صدور رأی در مرحله بدوی شد.



وی ادامه داد: هیات قضایی با همه متهمان حداقل سه جلسه حضوری برگزار کردند که در نهایت در این پرونده که ابتدا ۲۸ متهم داشت پس از رسیدگی در مرحله بدوی به ۲۳ نفر تقلیل یافت.

برچسب ها: اصغر جهانگیر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر