کد خبر: ۵۵۶۵۷
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۵

آنفلوآنزا در کمین است

با آغاز فصل زمستان و تغییرات آب و هوایی، شرایط برای گسترش ویروس آنفلوآنزا بیشتر می‌شود که نیاز است تا همه افراد خود مراقبتی را انجام دهند تا هم خود مبتلا نشوند و هم دیگران را در مرض خطر قرار ندهند.
آنفلوآنزا در کمین است

مخاطب۲۴- آنفلوانزا یک بیماری ویروسی است که دستگاه تنفسی (بینی، گلو و ریه‌ها) را درگیر می‌کند، این بیماری معمولاً با علائمی شبیه سرماخوردگی شروع می‌شود، اما علائم آن شدیدتر هستند و می‌تواند تب بالای ۳۸ درجه، احساس سرما و لرزیدن، درد در ناحیه سر و سرفه‌های خشک، احساس خستگی و بی‌حالی شدید و دیگر علائم را داشته باشد



چند سال پیش بود که ویروس کرونا در جهان گسترش یافت و در همان روز‌های اول همگان فکر می‌کردند که همان آنفلوانزا است ولی در کوتاه مدت مشخص شد که شدت این بیماری که ویروس کووید ۱۹ یا کرونا نامیده شد از ویروس آنفلوآنزا نیز شدیدتر است و افراد بسیاری در سراسر جهان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند، البته همین ویروس آنفولانزا نیز اگر ترتیب اثر داده نشود و افراد مبتلا به درمان به موقع آن نپردازند نیز ممکن است خطرناک باشد و بعضا برخی افراد به دلیل ابتلا به همین آنفولانزا جان خود را از دست داده‌اند.



حال با آغاز فصل زمستان و تغییرات آب و هوایی، شرایط برای گسترش ویروس آنفلوآنزا بیشتر می‌شود که نیاز است تا همه افراد خود مراقبتی را انجام دهند تا هم خود مبتلا نشوند و هم دیگران را در مرض خطر قرار ندهند، البته این بیماری ویروسی طی روز‌های گذشته افراد بسیاری را در کشور و این استان درگیر کرده که کار برخی نیز به بیمارستان کشید و بستری شده‌اند.

بیشتر بخوانید


برخی بیماران بستری شده در بیمارستان‌های این استان می‌گویند که علائم‌های آنان مختلف بود و برخی در تنفس کشیدن دچار مشکل بودند و برخی نیز دچار مشکل ریوی شده بودند و حای برخی می‌گویند که در هضم غذا دچار مشکل بودند که در نهایت به بیمارستان مراجعه و تحت درمان قرار گرفتند.



دکتر یعقوبی متخصص بیماری‌های عفونی است که در خصوص شرایط ابتلا افراد به بیماری آنفلوانزا می‌گوید که وقتی فرد مبتلا با دیگران در فاصله کمتر از یک متر صحبت می‌کند یا با دیگران دست می‌دهد این ساده‌ترین روش انتقال این ویروس به دیگران است.



وی می‌گوید که کودکان زیر پنج سال، کسانی که دارای بیماری مزمن یا دچار مشکل ریوی هستند و همچنین سالخوردگان و زنان باردار باید بیشتر از دیگران خودمراقبتی را انجام دهند تا به بیماری آنفلوانزا مبتلا نشوند که با توجه به شرایط آنان ممکن است برای آنان خطرناک باشد.



این متخصص بیماری‌های عفونی با تاکید بر رعایت اصول بهداشت فردی به همه شهروندان می‌گوید یکی از راه‌هایی که می‌تواند به افراد مبتلا کمک کند تا زودتر بهبود یابند استراحت، سوپ و مایعات گرم را استفاده کنند و در صورت ادامه دار شدن بیماری حتما به پزشک متخصص مراجعه و خودسرانه از آنتی بیوتیک‌ها استفاده نکنند و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک می‌تواند به جلوگیری از بروز بیماری‌ها کمک کند.



دکتر یعقوبی می‌گوید که وقتی افراد با علائمی مانند مشکل در تنفس یا تنگی نفس، درد قفسه سینه، سرگیجه مداوم، تشنج، ضعف شدید یا درد عضلانی، تب بالا که با دارو پایین نمی‌آید رو‌به‌رو شدند باید در اولین فرصت به پزشک متخصص مراجعه کنند تا تحت درمان قرار بگیرند.



به گفته وی، آنفلوانزا و سرماخوردگی هر دو بیماری‌های تنفسی هستند، اما توسط ویروس‌های مختلف ایجاد می‌شوند، آنفلوانزا معمولاً علائم شدیدتری دارد و به طور ناگهانی شروع می‌شود، در حالی که سرماخوردگی معمولاً خفیف‌تر است و به تدریج شروع می‌شود.



این متخصص بیماری‌های عفونی، رعایت بهداشت فردی مانند شستن مکرر دست‌ها، پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه و سرفه و دوری از افراد بیمار را از جمله مواردی می‌داند که می‌تواند به پیشگیری از این بیماری کمک کند.

برچسب ها: آنفلوانزا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرزند مسئولیت پذیر می‌خواهید؟ فرزند مسئولیت پذیر می‌خواهید؟
روانشناس شخصیت و طرحواره درمانگر در خصوص این که چه زمانی کودکان باید مسئولیت پذیر شوند توضیحاتی ارائه داد.
گذرنامه زیارتی نیاز به تمدید ندارند گذرنامه زیارتی نیاز به تمدید ندارند
سخنگوی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم اربعین خبر داد.
نیرو‌های انقلابی برای ترور ترامپ ۳۰ میلیون دلار جمع کردند نیرو‌های انقلابی برای ترور ترامپ ۳۰ میلیون دلار جمع کردند
پس از توهین رئیس جمهور امریکا به مقام معظم رهبری و صدور فتوای مراجع عظام تقلید نیرو‌های انقلابی کارزاری با هدف تامین هزینه جایزه برای ترور دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، به راه انداخته‌اند.
میزان مکالمه رایگان از آبونمان تلفن ثابت بیشتر است میزان مکالمه رایگان از آبونمان تلفن ثابت بیشتر است
دکتر داوود زارعیان، معاون مشتریان خانگی و سرپرست اداره کل ارتباطات شرکت مخابرات ایران اعلام کرد: «از ابتدای خردادماه سال جاری، با ابلاغ رسمی سیاست‌گذار و پس از طی مراحل قانونی، تعرفه آبونمان تلفن ثابت در سراسر کشور اعمال شده و همزمان با اجرای این طرح، ۵۰۰۰ دقیقه مکالمه رایگان شهری یعنی بیش از مبلغ آبونمان به تمام مشترکان تلفن ثابت در سراسر کشور هدیه داده می‌شود.»
تندروها، مشکل اقتصاد ایران تندروها، مشکل اقتصاد ایران
مهدی پازوکی، اقتصاددان و از امضاکنندگان بیانیه ۱۸۰ اقتصاددان کشور به مردم و مسعود پزشکیان معتقد است رابطه اقتصادی ایران با آمریکا به نفع ما و به ضرر رقبای منطقه‌ای مثل ترکیه، امارات، قطر، عربستان سعودی و آذربایجان است.
ناقوس مرگ هتلداری در ایران نواخته شد ناقوس مرگ هتلداری در ایران نواخته شد
جمشید حمزه‌زاده، رئیس جامعه هتلداران ایران درباره حمایت دولت از هتل‌داران پس از رکود در این صنف بعد از جنگ ایران و اسرائیل می‌گوید: متأسفانه، تاکنون شاهد هیچ اقدام عملی و ملموسی از سوی دولت در راستای حمایت از صنعت هتلداری نبوده‌ایم. اظهارات وزیر میراث فرهنگی نیز محدود به وعده‌هایی مبنی بر انعکاس مشکلات به دولت و پیگیری آنها بوده است، حداقل تا این لحظه.
غم کودک را در نقاشی هایش پیدا کنید غم کودک را در نقاشی هایش پیدا کنید
به گفته یک روانشناس تربیتی، در دهه‌های اخیر، روان‌شناسی نقاشی کودکان به عنوان ابزاری تشخیصی در روان درمانی کودک، مشاوره و آموزش مورد توجه قرار گرفته است.
برگزیده
فرزند مسئولیت پذیر می‌خواهید؟ فرزند مسئولیت پذیر می‌خواهید؟
روانشناس شخصیت و طرحواره درمانگر در خصوص این که چه زمانی کودکان باید مسئولیت پذیر شوند توضیحاتی ارائه داد.
گذرنامه زیارتی نیاز به تمدید ندارند گذرنامه زیارتی نیاز به تمدید ندارند
سخنگوی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم اربعین خبر داد.
امارات پرواز به تهران را متوقف کرد امارات پرواز به تهران را متوقف کرد
شرکت هواپیمایی امارات مستقر در دوبی، در جدیدترین به‌روزرسانی برنامه خود در روز سه‌شنبه، اعلام کرد پروازهایش از مبدا و به مقصد تهران، به دلایل عملیاتی متوقف می‌ماند.
صفحه خبر بالای تصاویر