کد خبر: ۵۵۵۶۷
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱

باید مکان خاصی برای اعتراض‌های مردمی ایجاد شود

مشاور ارشد رئیس جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب گفت: روی این برنامه کار می‌کنیم که مکان خاصی برای تجمع‌ها ایجاد شود تا آنهایی که حرف دارند بیایند و هم امنیتشان حفظ شود و هم حرفشان مطرح شود.
باید مکان خاصی برای اعتراض‌های مردمی ایجاد شود

مخاطب۲۴- نورالدین آهی مشاور ارشد رئیس جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب در پاسخ به چگونگی نسبت شعار وفاق و امکان برگزاری تجمع برای طرح مطالبات مردمی اظهار کرد: سوال خوبی است و پاسخ به آن سخت است، شعار دولت چهاردهم «برای ایران» است. یعنی این نظام و این دولت از آن تمام ایرانیان است. یعنی صدای همه ایرانیان چه آنهایی که مدافع هستند و چه آنهایی که منتقد هستند باید شنیده شود، ما این فضا را فراهم می‌کنیم که صدا‌ها شنیده شود.

وی تصریح کرد: دولت چهاردهم آماده نقد است، برخی می‌گویند نقد منصفانه، اما من می‌گویم نقد کنید، ایرادی ندارد که غیرمنصفانه هم باشد. اما جریان فکری که نقد می‌کند باید این فرصت را به جریان فکری دیگری نیز بدهد که از خودش دفاع کند، نقد در برابر دفاع باشد.



مشاور ارشد رئیس جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب خاطرنشان کرد: باید فضا ایجاد کنیم، طیف مقابل که از دولت حمایت می‌کند و دولت متعلق به پایگاه اجتماعی آن طیف است، قابلیت دفاع را داشته باشند. در رابطه با فیلتر صحبت کردید، من دیدم موتورسوار‌هایی مخالف رفع فیلترینگ بودند، ما با نقد مخالف نیستیم ولی ابزار‌های قانونی کشور باید رعایت شود. هر گرایش و جریان فکری طبق قانون باید از وزارت کشور مجوز بگیرد، اگر مجوز هم نمی‌گیرد اطلاع دهد، حتی‌المقدور در یک مکان ثابت این اتفاق (راهپیمایی اعتراضی) بیفتد.

بیشتر بخوانید


آهی اظهار کرد: دوستانی که با رفع فیلتر مخالف بودند به خیابان آمدند، خودشان هم دیدند که خیلی از حامیانشان هم موافق خودشان نیستند، زیرا رفع فیلتر مطالبه حداکثری مردم است، باید به این اشاره کنم که دولت چهاردهم درصدد پیگیری تجمعات مسالمت‌آمیز قانونی و مجوزدار است.



مشاور ارشد رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها عنوان کرد: من به عنوان مشاور رئیس جمهور در حوزه احزاب و تشکل‌ها و روی این برنامه کار می‌کنم که مکان خاصی برای تجمع‌ها ایجاد شود، آنهایی که حرفی دارند در مکانی خاص بیایند تا هم امنیتشان حفظ شود و هم بتوانند حرفشان را مطرح کنند و دیگران از آنها سوءاستفاده نکنند. دولت چهاردهم دولتی است که به همه صدا‌ها گوش می‌دهد، همه صدا‌ها را مستحق شنیدن می‌داند، حتی آنهایی که مخالف دولت هستند. فضا را ایجاد می‌کنیم تا از ما انتقاد کنند و انتقاد باید در چارچوب اعتلای ایران اسلامی باشد.

برچسب ها: نورالدین آهی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سوریه در آستانه پیوستن به پیمان مکه! سوریه در آستانه پیوستن به پیمان مکه!
به گفته وزیر امور خارجه سوریه، در حال حاضر مذاکراتی برای بررسی پیوستن دمشق به جمع سه کشور عربستان، ترکیه و پاکستان در چارچوب پیمان مکه در جریان است.
اپل با انتشار iOS ۲۷.۳ قابلیت‌های هوش مصنوعی خود را به چین هم انتقال میدهد! اپل با انتشار iOS ۲۷.۳ قابلیت‌های هوش مصنوعی خود را به چین هم انتقال میدهد!
اپل قصد دارد با انتشار نسخه ۲۷.۳ سیستم‌عامل iOS، برخی قابلیت‌های هوش مصنوعی «اپل اینتلیجنس» را برای نخستین‌بار در اختیار کاربران چینی قرار دهد. این قابلیت‌ها ابتدا در نسخه بتای iOS ۲۷.۳ در دسترس قرار می‌گیرند و عرضه نسخه نهایی برای دسامبر برنامه‌ریزی شده است.
پیدا شدن ۱۹۰ سلاح غیرمجاز در استان خوزستان! پیدا شدن ۱۹۰ سلاح غیرمجاز در استان خوزستان!
فرمانده انتظامی استان خوزستان از کشف ۱۹۰ قبضه سلاح غیرمجاز خبر داد و گفت: در این عملیات ۱۳۵ متهم و عامل نگهداری سلاح دستگیر و تحویل مراجع قانونی شدند.
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
برگزیده
سرلشکر عبداللهی: پیاده‌سازی الزامات پدافند غیرعامل در نیرو‌های مسلح ضرورتی حیاتی است سرلشکر عبداللهی: پیاده‌سازی الزامات پدافند غیرعامل در نیرو‌های مسلح ضرورتی حیاتی است
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح و فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در پیامی، پیاده‌سازی الزامات پدافند غیرعامل در نیرو‌های مسلح را ضرورتی حیاتی و قطعی دانست.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود