کد خبر: ۵۵۴۶۹
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶

پزشکیان: در انتخاب مدیران سه عنصر مدیریتی مسئولیت‌پذیری، عملکرد و پاسخگویی اهمیت دارد

رئیس جمهور با بیان اینکه حل همه مسائل و مشکلات کشور نباید صرفا معطوف به نظر شخص رئیس جمهور باشد، گفت: ما امروز در کشور از مجموعه عظیمی از انسان‌های توانمند برخورداریم که شاید خیلی از آنها از بنده بهتر باشند، اما فرصت بروز و ظهور پیدا نکرده‌اند.

مخاطب ۲۴-  مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز شنبه در دیدار اعضای فعلی و ادوار انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها در سخنانی، نهاد دانشگاه را یکی از کانون‌های قابل اعتماد و اتکا برای دولت در زمینه حل مشکلات کشور دانست و گفت: امروز کشور با مجموعه‌ای از مسائل و مشکلات در حوزه‌های مختلف دست به گریبان است که اگر دانشگاه‌ها با ظرفیت‌های بالای خود به میدان بیایند و هریک به تناسب رشته‌های تخصصی خود موضوعات مرتبط را مشخص و برای آن راهکار اجرایی و عملیاتی احصا و ارائه کنند، بخش قابل توجهی از مشکلات کشور حل خواهد شد.

 

پزشکیان: با همراهی مردم از شرایط سخت تأمین برق و گاز رد شدیم

وی در ادامه ضمن اعلام آمادگی دولت در راستای فراهم کردن بستر‌های لازم برای دانشگاه‌ها جهت مشارکت و نقش‌آفرینی در حل مسائل کشور گفت‌: امروز تا دلتان بخواهد درباره مسائل مختلف نظر و دیدگاه وجود دارد، در حالی که یکی از مشکلات جدی ما در بخش عمل و اجراست، متاسفانه نظام اداری ما در قالب‌های منسوخ شده منجمد شده و بسیاری از مدیران در حالت انفعال به سر می‌برند و خارج کردن آنها از این وضعیت نیز بسیار زمان‌بر خواهد بود، در چنین شرایطی ما آماده‌ایم با دانشگاه‌ها به صورت پروژه‌محور کار کنیم و مبنای پرداخت‌های ما نیز بر اساس عملکرد‌ها خواهد بود.

 

رئیس‌جمهور با بیان اینکه آینده کشور به نوع نگرش و عملکرد امروز ما بستگی دارد، گفت‌: کشور ما به ویژه در مناطق مرزی به رغم برخورداری از ظرفیت‌ها و منابع فراوان، همچنان با مشکلاتی همچون فقر مواجه است و از سوی دیگر با سوءمدیریت پدیده‌هایی همچون کولبری، سوخت‌بری و ته‌لنجی را به جای فرصت به تهدید برای کشور تبدیل کرده‌ایم. اگر ما از ظرفیت مرز‌ها بدرستی استفاده کنیم، بخش قابل توجهی از اثرات تحریم‌ها خنثی خواهد شد و در این رابطه نیز دانشگاه‌ها می‌توانند چه در زمینه ارائه راهکار و چه در زمینه اجرا به دولت کمک کنند.

بیشتر بخوانید

پزشکیان همچنین بر ضرورت ارتقای سطح دانشگاه‌های کشور به نسل ۳ و ۴ تاکید کرد و گفت: در دوره‌های گذشته بر اساس دیدگاه‌های غلط به توسعه بی‌ضابطه دانشگاه‌ها پرداختیم، در حالی که مسئله با اهمیت‌تر در این حوزه ارتقای سطح کیفی دانشگاه‌ها مبتنی بر مهارت‌آموزی به دانشجویان در راستای حل مشکلات جامعه است که دولت در رابطه نیز آمادگی کمک و مساعدت دارد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه حل همه مسائل و مشکلات کشور نباید صرفا معطوف به نظر شخص رئیس جمهور باشد، افزود: ما امروز در کشور از مجموعه عظیمی از انسان‌های توانمند برخورداریم که شاید خیلی از آنها از بنده بهتر باشند، اما فرصت بروز و ظهور پیدا نکرده‌اند، باید زمینه و بستر برای نقش‌آفرینی این افراد فراهم شود و یکی از گام‌های موثر در این زمینه تمرکززدایی از مدیریت در مرکز و واگذاری اختیارات به استان‌هاست.

 

رئیس‌جمهور با بیان اینکه در انتخاب مدیران برای ما نه رویکرد‌های جناحی، مذهبی و قومیتی، بلکه برخورداری از سه عنصر مدیریتی مسئولیت‌پذیری، عملکرد و پاسخگویی اهمیت دارد، تصریح کرد‌: ما به مدیرانی نیازمندیم که بدانند، بتوانند و بخواهند که دولت را در رسیدن به اهدافی که تعیین کرده، کمک کنند و طبعا هر کسی که در این چارچوب عمل نکند، کنار خواهد رفت.

 

پزشکیان در ادامه به موضوع ناترازی‌ها به عنوان یکی از مسائل مبتلابه کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه عدم تناسب میان منابع و مصارف و سوءمدیریت در توزیع، به علاوه مصرف نادرست، امروز به صورت یک چالش بزرگ نمایانگر شده که دولت برای فرهنگ‌سازی در رعایت الگوی مصرف و کنترل و رفع این چالش نیز برنامه‌ریزی کرده است.

 

وی همچنین به اقدامات دولت در زمینه هم‌افزایی در داخل و تعامل با خارج نیز اشاره کرد و گفت: آنچه که امروز دولت در زمینه‌های مختلف موفق به دستیابی به آنها شده، با همدلی و توافق میان سه قوه اتفاق افتاده است؛ ما بدون هماهنگی و همدلی کاری از پیش نخواهیم برد و بر استمرار این روند تاکید داریم.

 

رئیس‌جمهور ضمن قدردانی از ارائه نظرات اساتید دانشگاهی درباره مسائل مختلف کشور گفت‌: ما از حضور و نظرات دلسوزانه شما قدردانیم، اما از شما می‌خواهیم این نظرات را به راهکار‌های قابل اجرا و عملیاتی تبدیل کنید، گرچه فرصت و زمان ما محدود است، اما اگر دانشگاه به کمک دولت بیاید خواهیم توانست در این فرصت محدود نیز بسیاری از مسائل را که در حوزه اختیارات ما است، حل و فصل کنیم.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.