کد خبر: ۵۵۴۶۹
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶

پزشکیان: در انتخاب مدیران سه عنصر مدیریتی مسئولیت‌پذیری، عملکرد و پاسخگویی اهمیت دارد

رئیس جمهور با بیان اینکه حل همه مسائل و مشکلات کشور نباید صرفا معطوف به نظر شخص رئیس جمهور باشد، گفت: ما امروز در کشور از مجموعه عظیمی از انسان‌های توانمند برخورداریم که شاید خیلی از آنها از بنده بهتر باشند، اما فرصت بروز و ظهور پیدا نکرده‌اند.

src="/files/fa/news/justify;">مخاطب ۲۴-  مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز شنبه در دیدار اعضای فعلی و ادوار انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها در سخنانی، نهاد دانشگاه را یکی از کانون‌های قابل اعتماد و اتکا برای دولت در زمینه حل مشکلات کشور دانست و گفت: امروز کشور با مجموعه‌ای از مسائل و مشکلات در حوزه‌های مختلف دست به گریبان است که اگر دانشگاه‌ها با ظرفیت‌های بالای خود به میدان بیایند و هریک به تناسب رشته‌های تخصصی خود موضوعات مرتبط را مشخص و برای آن راهکار اجرایی و عملیاتی احصا و ارائه کنند، بخش قابل توجهی از مشکلات کشور حل خواهد شد.

 

پزشکیان: با همراهی مردم از شرایط سخت تأمین برق و گاز رد شدیم

وی در ادامه ضمن اعلام آمادگی دولت در راستای فراهم کردن بستر‌های لازم برای دانشگاه‌ها جهت مشارکت و نقش‌آفرینی در حل مسائل کشور گفت‌: امروز تا دلتان بخواهد درباره مسائل مختلف نظر و دیدگاه وجود دارد، در حالی که یکی از مشکلات جدی ما در بخش عمل و اجراست، متاسفانه نظام اداری ما در قالب‌های منسوخ شده منجمد شده و بسیاری از مدیران در حالت انفعال به سر می‌برند و خارج کردن آنها از این وضعیت نیز بسیار زمان‌بر خواهد بود، در چنین شرایطی ما آماده‌ایم با دانشگاه‌ها به صورت پروژه‌محور کار کنیم و مبنای پرداخت‌های ما نیز بر اساس عملکرد‌ها خواهد بود.

 

رئیس‌جمهور با بیان اینکه آینده کشور به نوع نگرش و عملکرد امروز ما بستگی دارد، گفت‌: کشور ما به ویژه در مناطق مرزی به رغم برخورداری از ظرفیت‌ها و منابع فراوان، همچنان با مشکلاتی همچون فقر مواجه است و از سوی دیگر با سوءمدیریت پدیده‌هایی همچون کولبری، سوخت‌بری و ته‌لنجی را به جای فرصت به تهدید برای کشور تبدیل کرده‌ایم. اگر ما از ظرفیت مرز‌ها بدرستی استفاده کنیم، بخش قابل توجهی از اثرات تحریم‌ها خنثی خواهد شد و در این رابطه نیز دانشگاه‌ها می‌توانند چه در زمینه ارائه راهکار و چه در زمینه اجرا به دولت کمک کنند.

بیشتر بخوانید

پزشکیان همچنین بر ضرورت ارتقای سطح دانشگاه‌های کشور به نسل ۳ و ۴ تاکید کرد و گفت: در دوره‌های گذشته بر اساس دیدگاه‌های غلط به توسعه بی‌ضابطه دانشگاه‌ها پرداختیم، در حالی که مسئله با اهمیت‌تر در این حوزه ارتقای سطح کیفی دانشگاه‌ها مبتنی بر مهارت‌آموزی به دانشجویان در راستای حل مشکلات جامعه است که دولت در رابطه نیز آمادگی کمک و مساعدت دارد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه حل همه مسائل و مشکلات کشور نباید صرفا معطوف به نظر شخص رئیس جمهور باشد، افزود: ما امروز در کشور از مجموعه عظیمی از انسان‌های توانمند برخورداریم که شاید خیلی از آنها از بنده بهتر باشند، اما فرصت بروز و ظهور پیدا نکرده‌اند، باید زمینه و بستر برای نقش‌آفرینی این افراد فراهم شود و یکی از گام‌های موثر در این زمینه تمرکززدایی از مدیریت در مرکز و واگذاری اختیارات به استان‌هاست.

 

رئیس‌جمهور با بیان اینکه در انتخاب مدیران برای ما نه رویکرد‌های جناحی، مذهبی و قومیتی، بلکه برخورداری از سه عنصر مدیریتی مسئولیت‌پذیری، عملکرد و پاسخگویی اهمیت دارد، تصریح کرد‌: ما به مدیرانی نیازمندیم که بدانند، بتوانند و بخواهند که دولت را در رسیدن به اهدافی که تعیین کرده، کمک کنند و طبعا هر کسی که در این چارچوب عمل نکند، کنار خواهد رفت.

 

پزشکیان در ادامه به موضوع ناترازی‌ها به عنوان یکی از مسائل مبتلابه کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه عدم تناسب میان منابع و مصارف و سوءمدیریت در توزیع، به علاوه مصرف نادرست، امروز به صورت یک چالش بزرگ نمایانگر شده که دولت برای فرهنگ‌سازی در رعایت الگوی مصرف و کنترل و رفع این چالش نیز برنامه‌ریزی کرده است.

 

وی همچنین به اقدامات دولت در زمینه هم‌افزایی در داخل و تعامل با خارج نیز اشاره کرد و گفت: آنچه که امروز دولت در زمینه‌های مختلف موفق به دستیابی به آنها شده، با همدلی و توافق میان سه قوه اتفاق افتاده است؛ ما بدون هماهنگی و همدلی کاری از پیش نخواهیم برد و بر استمرار این روند تاکید داریم.

 

رئیس‌جمهور ضمن قدردانی از ارائه نظرات اساتید دانشگاهی درباره مسائل مختلف کشور گفت‌: ما از حضور و نظرات دلسوزانه شما قدردانیم، اما از شما می‌خواهیم این نظرات را به راهکار‌های قابل اجرا و عملیاتی تبدیل کنید، گرچه فرصت و زمان ما محدود است، اما اگر دانشگاه به کمک دولت بیاید خواهیم توانست در این فرصت محدود نیز بسیاری از مسائل را که در حوزه اختیارات ما است، حل و فصل کنیم.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر