کد خبر: ۵۵۴۴۳
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷

ستاد کل نیرو‌های مسلح: آماده پاسخ کوبنده به هرگونه تهدید هستیم

ستاد کل نیرو‌های مسلح در بیانیه‌ای تأکید کرد: نیرو‌های مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران با تمام توان و آمادگی کامل با بهره‌گیری از همه تجارب و آخرین دستاورد‌های دفاعی و پشتیبانی مردم عزیز، مومن و انقلابی همواره آماده پاسخگویی قاطع و کوبنده به هر گونه تهدید و تجاوز دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی هستند.
ستاد کل نیرو‌های مسلح: آماده پاسخ کوبنده به هرگونه تهدید هستیم

مخاطب۲۴- ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران به مناسبت فرارسیدن دهه بصیرت (نهم تا نوزدهم دی ماه) و گرامی داشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بیانیه‌ای صادر کرد. متن این بیانیه به شرح ذیل است:

 

بسم الله الرحمن الرحیموَ ذَکِّرْهُمْ بِأَیَّامِ اللَّهِ إِنَّ فی ذلِکَ َلآیاتٍ لِکُلِّ صَبَّارٍ شَکُورٍتاریخ، حماسه‌های ایستادگی را فراموش نمی‌کند، حماسه‌هایی که از دل ایمان و اراده جوشیده‌اند و آن را، چون پرچمی استوار می‌نماید تا راهنمای دیگران باشد.

 

 نهم دی ماه تجلی اراده و مجاهدت‌هایی است که به صورت خودجوش حرکت عظیمی را در تاریخ ثبت و آن را چراغ راه مسیر پر تلاطم انقلاب اسلامی قرار داد. مردم و ولایت فقیه بعنوان ارکان اصلی و لاینفک نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می‌باشند که با تکیه بر این دو رکن، نظام توانسته است به بسیاری از آرمان ها‌ی انقلابی دستیابی پیدا کند و بر مشکلات پیروز گردد. نظام سلطه به رهبری آمریکای خبیث و با کمک رژیم منحوس و کودک کش صهیونیستی در طول انقلاب از هیچ تلاشی در مقابله با انقلاب اسلامی و اهداف آن کوتاهی نکرده و تمام امکانات خود را در این مسیر بکارگرفته‌اند، اما به فضل الهی، با حضور مردم ولایت مدار در صحنه‌ها و عرصه‌های گوناگون و پرچمداری ولی امر مسلمین با شکست‌های پی در پی و مفتضحانه رو‌به‌رو گردیده‌اند.

بیشتر بخوانید

وقایع اخیر در منطقه، به ویژه تحولات سوریه، نشان از تداوم شرارت، ناامنی و عمق دشمنی استکبار جهانی به رهبری شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار، با ملت‌های آزادی خواه دارد و نباید تردید کرد که آنچه در سوریه رخ داده است محصول یک نقشه مشترک آمریکایی و صهیونیستی است، بدیهی است نظام سلطه به سرکردگی آمریکا در منطقه غرب آسیا بدنبال تحقق اهداف شیطانی خود از جمله غارت منابع و در بند کشیدن مسلمانان می‌باشد و در حال حاضر بزرگترین مانع در مقابل ظلم و جنایت خود را نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌داند لذا تلاش می‌کند برای عبور از این مانع از تمام ظرفیت‌های بین المللی و منطقه‌ای استفاده نماید، اما اگر به روز‌های گذشته خود مروری داشته باشد خواهد فهمید که همچون گذشته همه آرزو‌های آنان توسط ملت قهرمان ایران اسلامی لگدمال خواهد شد و به فضل الهی در سوریه نیز دستاوردی نخواهند داشت.

 

 ستاد کل نیرو‌های مسلح ضمن ارج نهادن به دهه بصیرت (نهم تا نوزدهم دی ماه) و گرامی داشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، به ملت قهرمان و همواره بیدار ایران اسلامی اعلام می‌دارد که نیرو‌های مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران با تمام توان و آمادگی کامل با بهره گیری از همه تجارب و آخرین دستاورد‌های دفاعی و پشتیبانی مردم عزیز، مومن و انقلابی از کوچک‌ترین تلاشی در جهت دفاع مقتدرانه و حفظ امنیت این مرز و بوم دریغ نکرده و همواره آماده پاسخگویی قاطع و کوبنده به هر گونه تهدید و تجاوز دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی می‌باشند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مکالمه خصوصی شی و پوتین فاش شد مکالمه خصوصی شی و پوتین فاش شد
میکروفون‌های باز در رژه «روز پیروزی» پکن، گفت‌وگوی خصوصی شی جین‌پینگ و ولادیمیر پوتین درباره طول عمر انسان و امکان زندگی تا ۱۵۰ سال را ضبط کردند.
آمریکایی مدعی نفوذ ایران در پنتاگون شد آمریکایی مدعی نفوذ ایران در پنتاگون شد
تام کاتن سناتور جمهوری‌خواه آمریکا خواستار تحقیق درباره نفوذ احتمالی ایران در جامعه اطلاعاتی و پنتاگون شد؛ دولت بایدن این اتهامات را رد کرده است.
افشای بیماری خطرناک سلنا گومز افشای بیماری خطرناک سلنا گومز
سلنا گومز سال‌ها پیش با اعلام ابتلایش به بیماری لوپوس توجه جهانیان را جلب کرد؛ بیماری‌ای خودایمنی که زندگی میلیون‌ها نفر را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد و درمان قطعی ندارد.
قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت
قیمت اپل واچ اولترا ۳ مشخص شد؛ اپل تصمیم دراد که این ساعت پرچمدار مقاوم خود را بدون هیچگونه افزایش قیمتی نسبت به نسل قبل عرضه کند.
تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت
رژه نظامی باشکوه چین با حضور رهبران روسیه، کره شمالی و ایران، به‌گفته آکسیوس، پیامی روشن به واشنگتن درباره تغییر توازن قدرت جهانی ارسال کرد.
استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران
گزارش جروزالم‌پست از طرح رضا پهلوی و حمایت آشکار اسرائیل از او، بیانگر تلاش سیستماتیک برای عادی‌سازی سناریوی براندازی و تجزیه ایران در دو گام است.
نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان
محمد درویش فعال اجتماعی و کنشگر محیط زیست در خصوص برخورد فیزیکی مأموران شهرداری با شهروندان به‌ویژه اقشار ضعیف که به دلیل شرایط دشوار اقتصادی به دستفروشی روی آورده‌اند بیان کرد باید به جای اینکه خودمان را درگیر معلول ها کنیم باید به علت ماجرا فکر کنیم
برگزیده
پیامدهای حقوقی و ژئوپلیتیکی مسیر ترانزیتی سیونیک ارمنستان پیامدهای حقوقی و ژئوپلیتیکی مسیر ترانزیتی سیونیک ارمنستان
کریدور زنگزور در جنوب ارمنستان، مسیری ترانزیتی که آذربایجان را به نخجوان متصل می‌کند، می‌تواند ژئوپلیتیک منطقه را تغییر دهد. برای ایران، این پروژه تهدیدی امنیتی است و بررسی آن از منظر حقوق بین‌الملل، روابط بین‌الملل و قانون اساسی ارمنستان نشان می‌دهد که تهران می‌تواند با موازنه‌سازی و همکاری‌های منطقه‌ای، منافع خود را حفظ کند.
دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
دبیرکل سازمان ملل متحد در حاشیه اجلاس شانگهای با رئیس جمهور ایران دیدار و گفت و گو کرد.
روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها
ایران و روسیه؛ از انتظار حمایت در جنگ تا واقعیت‌های توافقنامه راهبردی. چرا نگاه واقع‌بینانه به روابط با مسکو ضروری است؟ پیچیدگی‌های سیاست روس‌ها زیر ذره‌بین
صفحه خبر بالای تصاویر