کد خبر: ۳۳۰۷۷
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۱
| هشدار ستادکل نیروهای مسلح به آمریکا و اسرائیل

جنگ بزرگ در راه است

ستادکل نیرو‌های مسلح اعلام کرد با آمادگی و اقتدار اجازه نخواهند داد آسیبی به امنیت کشور و انقلاب اسلامی وارد شود و تحرکات و شیطنت دشمنان نظام به ویژه آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی را با هوشمندی رصد نموده و زیر نظر دارند.
جنگ بزرگ در راه است

مخاطب 24- در بیانیه ستادکل نیرو‌های مسلح به مناسبت ۹ دی آمده است: «بسم الله الرحمن الرحیم؛ و ذَکِّرهُم بِأیّامِ اللّهِ اِنَّ فی ذَالک لَأیاتٍ لِکُلِّ صَبّارٍ شَکُور (ابراهیم/۵). حماسه نهم دی ماه سال ۱۳۸۸ رونمایی از بصیرت مردم مؤمن، آگاه، دشمن شناس و دشمن ستیز و روز تجدید میثاق مجدد امت با نظام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی بود.

یوم الله ۹ دی نقطه عطف و سرنوشت ساز در مقطع بسیار حساس تاریخ انقلاب اسلامی و مقابله آشکار و همه جانبه با فتنه برنامه ریزی شده توسط نظام سلطه و استکبار بین‌المللی به رهبری آمریکای جنایتکار بود. این حماسه عظیم و عبرت‌آموز با حضور آگاهانه و برخاسته از بصیرت عمیق و متکی بر ایمان و اراده الهی ملت ایران در تاریخ ماندگار و الهام بخش شده است.

در آن فتنه طراحی شده، دشمن با دسیسه‌های شوم و شیطانی همه ذخایر راهبردی خود را برای رویارویی با ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به صحنه آورده و تلاش نمود میان معاندین خارجی و پادو‌های خائن داخلی خود هم‌افزایی و تقارن ایجاد کند، اما این ظرفیت کاذب در برابر عظمت امام جامعه و امت امام فرو ریخت تا حماسه ۹ دی برای همیشه، اراده برخواسته از ایمان، بصیرت و اعتقاد مردم و هنر ولایت فقیه را به جهانیان به ویژه دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی نشان دهد.

حماسه ۹ دی جاوید خواهد ماند و باید آن را گرامی و زنده نگه داشت، چون یادآور پایان پرخسارت‌ترین فتنه پس از انقلاب اسلامی است. چرا که فتنه آمریکایی ۸۸، پس از آنکه دشمن با اردوکشی‌های خیابانی و فراخوان‌های سریالی نتوانست انقلاب رنگی به راه اندازد، در اشتباهی راهبردی هجمه به بنیان‌های دینی ملت ایران را به عنوان آخرین پرده به نمایش گذاشت که با غیرت حماسی و حسینی امت عاشورایی و انرژی متراکم و تجمیع شده ملت ایران در ۹ دی، ائتلاف تصنعی دشمنان را ناکارآمد و ناکام ساخت.

۹ دی را باید مبارک دانست به خاطر درس‌ها وعبرت‌هایی که در آن برای اهل فتنه وجود دارد، در روز‌هایی که برخی سیاست‌بازان ودنیاطلبان در مقابل اسلام ناب محمدی و سنت و سیره امامین انقلاب اسلامی همگام و هماهنگ با دشمنان ایستادند و در مسیر باطل خود جَری و گستاخ شدند، مردم فارغ از هر نوع سلیقه سیاسی در دفاع از «اصل جمهوری اسلامی و ولایت فقیه» آگاهانه و شجاعانه به میدان آمده و با حضوری مؤثر، تکلیف اسلامی، انقلابی و تاریخی خود را انجام دادند و کشورشان را بیمه کردند. از این رو باید گفت که حماسه ۹ دی، زنگ پایان فتنه۸۸ را نواخت و مسیر تکاملی انقلاب و نظام را هموار کرد.

۹ دی را باید به فتنه گران منافقی یادآوری کرد که در آن سال، شعار «نه غزه، نه لبنان...» را در خیابان‌ها سر می‌دادند و از شعار مرگ بر اسرائیل اظهار پشیمانی می‌کردند و اینک پس از شکست ترمیم ناپذیر دشمن صهیونیستی درعملیات طوفان‌الاقصی، کودک کشی این رژیم را با مدیریت آمریکایی‌ها نظاره و سکوت می‌کنند که بی‌شک ثابت کردند، سربازان جبهه شیطان بزرگ، آمریکا هستند.

ارباب فتنه گران یعنی آمریکا وسگ پاسبانش اسرائیل بدانند هرگز نمی‌توانند در جبهه حق فاصله انداخته و باور‌ها و احساسات عمیق ملت‌ها در جهان از صحنه دفاع از حق و مظلومان جهان به ویژه مردم مظلوم فلسطین را دچار خدشه کنند.

ستادکل نیرو‌های مسلح با تجلیل از ملت بزرگ، بصیر و همیشه آگاه ایران اسلامی به عنوان حماسه‌سازان آن رویداد بی‌بدیل، تأکید می‌کند که تمام توان خود را برای حفظ دستاورد‌های انقلاب و دفاع از آرمان‌ها و کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی به کار خواهد بست و در راه تحقق این اهداف از هیچ تلاشی دریغ نخواهد ورزید و نیرو‌های مسلح با آمادگی و اقتدار اجازه نخواهند داد آسیبی به امنیت کشور و انقلاب اسلامی وارد شود و تحرکات و شیطنت دشمنان نظام به ویژه آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی را با هوشمندی رصد نموده و زیر نظر دارند و اقدامات خصمانه از سوی آنان را در زمان و مکان مناسب، بی پاسخ نخواهند گذاشت. ان شاالله»

 

منبع: نامه نیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار در مسیر جاودانگی؟! اوسمار در مسیر جاودانگی؟!
باشگاه پرسپولیس پس از هفته‌ها تنش، بالاخره دست به تغییر روی نیمکت زد و از وحید هاشمیان عبور کرد و هدایت تیم را به اوسمار ویرا سپرد. حالا اوسمار تا دربی باید تیمش را آماده کند تا تجربه شیرین برد در دربی تهران را تکرار کند.
طارمی در تعقیب آقای گل طارمی در تعقیب آقای گل
ایوب ال‌کعبی با ۶ گل صدرنشین جدول گلزنان سوپر لیگ یونان است و مهدی طارمی با ۴ گل در تعقیب او، همچنان تهدیدی جدی در خط حمله المپیاکوس محسوب می‌شود.
صفر تا صد ماجرای سردار آزمون و قاچاق مواد مخدر صفر تا صد ماجرای سردار آزمون و قاچاق مواد مخدر
در روز‌های اخیر شایعه‌ای درباره بازداشت سردار آزمون در ابوظبی منتشر شد؛ اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این خبر کاملاً بی‌اساس است و هیچ گزارش رسمی آن را تأیید نمی‌کند.
قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد
با تأیید رسمی اتحادیه جهانی کشتی و پس از اثبات دوپینگ دو ملی‌پوش روس، تیم ملی کشتی آزاد ایران به‌عنوان قهرمان رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵ لاس‌وگاس معرفی شد.
مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی
مرگ صفر گلردی، خواننده محبوب مازندرانی، که سال گذشته در خانه‌اش رخ داد، وارد مرحله تازه‌ای شد. همسر دوم و دختر او به اتهام قتل عمد بازداشت شده‌اند.
افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی
در حالی که هنوز علت دقیق مرگ صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی تیم الاهلی قطر مشخص نشده، ویتالی پاپازوف بازیکن روس این تیم با اشاره به جزئیات تازه، از نکات مشکوکی در جریان این حادثه سخن گفت.
جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه از تغییرات جزئی در اجرای کالابرگ الکترونیکی آبان‌ماه خبر داد و اعلام کرد که دهک‌های مشمول همان هفت دهک قبلی خواهند بود، اما تعداد اقلام مشمول به ۱۱ قلم کاهش می‌یابد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر