کد خبر: ۵۵۴۱۹
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۰

حضور فعال ساعیان ارتباط در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی تلکام

استقبال بی‌نظیر مخاطبان از حضور فعال ساعیان ارتباط در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی تلکام، شرکت ساعیان ارتباط، با مدیریت دکتر سهیل تهرانی‌پور، یک شرکت دانش‌بنیان با ۲۰ سال سابقه در حوزه فناوری‌های ارتباطی است
حضور فعال ساعیان ارتباط در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی تلکام

به گزارش مخاطب ۲۴، شاهد استقبال بی‌نظیر مخاطبان از حضور فعال ساعیان ارتباط در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی تلکام بودیم. شرکت ساعیان ارتباط، با مدیریت دکتر سهیل تهرانی‌پور، یک شرکت دانش‌بنیان با ۲۰ سال سابقه در حوزه فناوری‌های ارتباطی است.

این شرکت با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، راهکار‌های پیشرفته‌ای برای مراکز تماس ارائه می‌دهد که شامل تحلیل احساسات مکالمات، پاسخگویی هوشمند و سیستم‌های IVR هوشمند می‌شود. ساعیان ارتباط نمایندگی برند‌های معتبری مانند Sangoma، OpenVox، Yeastar و Akuvox را داراست.

حضور شرکت دانش‌بنیان ساعیان ارتباط در نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳ با رونمایی از پیشرفته‌ترین محصولات هوش مصنوعی:

پاسخگویی خودکار تعاملی (IVR) با هوش مصنوعی
تجربه‌ای جدید از ارتباطات هوشمند

 تحلیل هوشمند احساسات مشتریان
درک بهتر برای بهبود تجربه مشتری

 ثبت و دریافت سفارشات تلفنی با هوش مصنوعی
سریع، دقیق و بدون خطا

🔹جستجوی پیشرفته مکالمات تلفنی با هوش مصنوعی
دسترسی به اطلاعات دقیق تنها با یک کلمه کلیدی

این شرکت  خدماتی نظیر تجهیزات VoIP، سیستم‌های پیجینگ و اینترکام تحت شبکه را نیز ارائه می‌کند.

برچسب ها: نمایشگاه تلکام
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
لاوروف: حملات آمریکا به ایران، نقض ان‌پی‌تی بود لاوروف: حملات آمریکا به ایران، نقض ان‌پی‌تی بود
وزیر خارجه روسیه روز جمعه در نشست کشور‌های شرق آسیا گفت که آژانس اتمی باید امنیت تأسیسات هسته‌ای ایران را تضمین و اختلافات را با گفت‌و‌گو حل کند.
چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟ چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟
ه استناد داده‌های شورای جهانی صنایع دستی، ۵۹ شهر جهانی صنایع دستی در کشور‌های مختلف ثبت شده، ایران با داشتن ۱۱ شهر و سه روستا، ۲۴ درصد آمار کلی جهان و ۳۲ درصد آمار منطقه‌ای را به خود اختصاص داده است.
اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟ اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟
بررسی‌های اطلاعاتی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی برای شناسایی و جذب برخی عوامل میدانی خود در ایران، از سایت‌های قمار، فیلترشکن‌ها و پورنوگرافی استفاده کرده است.
عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم
وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای تصریح کرد: «ایران همچنان پذیرای گفت‌و‌گو با واشنگتن در مورد مسئله هسته‌ای است مشروط بر اینکه ایالات متحده ضمانت‌هایی در برابر هرگونه حمله ارائه دهد، به احترام متقابل پایبند باشد و اشتباهات را به رسمیت بشناسد. دیپلماسی یک خیابان دوطرفه است.»
اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم
مردخای کدار افسر پیشین اطلاعات ارتش اسرائیل که قبلاً وعده تجزیه ایران را در کانال ۱۴ اسرائیل داده بود، حالا می‌گوید: ما باید از طریق قومیت‌های مختلف در ایران جنگ داخلی راه بیندازیم و ایران را از درون متلاشی کنیم... ما کاملاً می‌توانیم از تنوع قومیتی در ایران استفاده کنیم.
کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته! کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!
مصطفی کواکبیان نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی روی آنتن شبکه خبر با رد نفوذی بودن برخی مهاجران افغان مدعی شد: «نفوذی یعنی کاترین شکدم که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!»
برگزیده
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
دلیل اختلال جی‌پی‌اس در ایران چیست؟ دلیل اختلال جی‌پی‌اس در ایران چیست؟
طی روز‌های گذشته رانندگان و کاربران در ایران و به‌ویژه تهران، برای پیدا کردن مسیر دچار مشکل شده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر