کد خبر: ۵۵۳۵۲
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۴

توسعه صنعت IoT با قرارداد شرکت مخابرات و مپنا

قرارداد مشارکت نامه استقرار سکوی جامعه اینترنت اشیاءء و پوشش در کشور بین شرکت‌های مپنا و مخابرات ایران امضا شد.
توسعه صنعت IoT با قرارداد شرکت مخابرات و مپنا

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:نخستین پوشش کشوری مختص اینترنت اشیاءء به همراه پلتفرم جامع بومی اینترنت اشیاءء امروز سومین روز از نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳ بین شرکت‌های مپنا و مخابرات ایران به امضا رسید.

مدیرعامل مخابرات ایران در خصوص این قراد داد، گفت: یکی دیگر از سرویس‌های ابری مخابرات (ابرما) آیوتل سرویسی است که قرار است سرویس‌های IoT را بر بستر اینترنت و LORAWAN برای مشترکین نهایی و صنایع و کسب و کار‌های تجاری ارائه کند.

وی، ادامه داد: این قرارداد که امروز مبادله شد، قرار است در صنعت IoT کشور تاثیر به سزایی بگذارد.

گفتنی است، قرارداد مشارکت نامه استقرار سکوی جامعه اینترنت اشیاء و پوشش LORAWAN در سطح کشور ایران (پایلوت البرز) بین شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) و شرکت مخابرات ایران با حضور مدیران عامل دو شرکت ظهر امروز چهارشنبه پنجم دی ماه در سومین روز از بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تلکام به امضا رسید.

این قرارداد که در حوزه اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی به امضا رسید، بر کلیه حسگر‌های مربوط به اینترنت اشیاء در فناوری‌های مختلف در سطح کشور امکان اتصال اختصاصی به فضای ابری مخابرات ایران (ابرما) و پردازش داده‌ها از طریق هوش مصنوعی بر روی پلتفرم بومی جامع اینترنت اشیاء مخابرات ایران را داشته باشد.

این زیرساخت، فضای مناسبی برای استفاده شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپی به عنوان شریک تجاری مخابرات ایران در سکوی‌های عمودی مختلف فراهم می‌کند.

کاربران نهایی در حوزه‌های کشاورزی، شهر، خانه و دفاتر هوشمند، تولید هوشمند و مدیریت انرژی امکان استفاده از تکنولوژی‌های به روز و جهانی را بر این بستر خواهند داشت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
توافق ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها توافق ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
در دیدار دیپلمات‌های ارشد ایران و اروپا مقرر شد گفت‌و‌گو‌ها بین طرفین در سطوح مختلف تداوم داشته باشد.
چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟ چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟
پژوهشگر حوزه جمعیت و خانواده با بیان اینکه حدود ۶۷ درصد از زنان شاغل، استرس ناشی از تعارض نقش‌های خانوادگی و شغلی را تجربه می‌کنند، گفت: این در حالی است که ۷۲ درصد از مردان ایرانی نیز ناامنی شغلی را اصلی‌ترین مانع برای افزایش تعداد فرزند (فرزندآوری) می‌دانند.
حسن روحانی: نگذاریم بی بی به نتیجه برسد حسن روحانی: نگذاریم بی بی به نتیجه برسد
حسن روحانی در دیدار نوروزی با وزیران و گروهی از مدیران ارشد دولتش درباره مذاکره با آمریکا و پیامش به پزشکیان حرف‌های جالبی زد و توصیه‌ای کرد و گفت از این طریق نگذاریم بی بی به نتیجه برسد.
شطرنج دانش آموزی ایران قهرمان جهان شد شطرنج دانش آموزی ایران قهرمان جهان شد
شطرنج دانش آموزی ایران مقتدرانه قهرمان جهان شد
مشاهده خرس قهوه‌ای در چهارمحال و بختیاری مشاهده خرس قهوه‌ای در چهارمحال و بختیاری
علی زاهدی رییس منطقه‌ی حفاظت‌شده‌ی قیصری چهارمحال و بختیاری موفق به ثبت تصاویری از خرس قهوه‌ای شد.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
نیروگاه اتمی بوشهر از مدار خارج شد نیروگاه اتمی بوشهر از مدار خارج شد
رئیس نیروگاه اتمی بوشهر گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته با مدیریت شبکه برق کشور، تعمیرات برنامه‌ریزی شده نیروگاه اتمی بوشهر از روز ۲۴ اسفندماه سال ۱۴۰۳ آغاز شده و نیروگاه از مدار تولید خارج شده است.
برگزیده
چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟ چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟
پژوهشگر حوزه جمعیت و خانواده با بیان اینکه حدود ۶۷ درصد از زنان شاغل، استرس ناشی از تعارض نقش‌های خانوادگی و شغلی را تجربه می‌کنند، گفت: این در حالی است که ۷۲ درصد از مردان ایرانی نیز ناامنی شغلی را اصلی‌ترین مانع برای افزایش تعداد فرزند (فرزندآوری) می‌دانند.
تمدید مهلت ثبت نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از تمدید مهلت ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ تا پنجشنبه ۲۱ فروردین خبر داد.
اعلام جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: معوقات متناسب‌سازی مربوط به هفت‌ماهه اول سال۱۴۰۳ پس از کسر علی‌الحساب پرداخت شده در سه ماهه اول سال گذشته، طی روز‌های ۲۳ و ۲۴ فروردین‌ماه پرداخت خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر