کد خبر: ۵۵۳۴۹
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۵

مخابرات ایران از ظرفیت مردمی‌سازی داده در کشور برخوردار است

دکتر «صادق خانی علی‌اکبری»، رئیس شورای ملی راهبری هوش مصنوعی ایران، صبح روز چهارشنبه، ۵ دی با «محمدجعفرپور» مدیرعامل مخابرات ایران در سالن ۷ نمایشگاه بین‌المللی تلکام دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
مخابرات ایران از ظرفیت مردمی‌سازی داده در کشور برخوردار است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:رئیس شورای ملی راهبری هوش مصنوعی ایران در این دیدار از کار‌های جدیدی که در مخابرات ایران مبتنی بر هوش مصنوعی آغاز شده تجلیل کرد و گفت: مخابرات ایران می‌تواند با استفاده از هوش مصنوعی در چند حوزه، کسب‌وکار‌های جدیدی راه‌اندازی و به افزایش درآمد خویش و ارائه خدمات جذاب‌تر به مردم اقدام کند.

خانی افزود: ایجاد چت‌بات‌ها و سامانه‌های پشتیبانی مبتنی بر هوش مصنوعی که به سؤالات و مشکلات مشتریان پاسخ دهند و باعث کاهش هزینه‌های نیروی انسانی و بهبود تجربه مشتری شوند، استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین برای تحلیل داده‌های مشتریان، تحلیل احساسات مشتریان و پیش‌بینی نیاز‌ها و رفتار‌های آنها و شخصی‌سازی خدمات از جمله حوزه‌های جدیدی است که مخابرات ایران می‌تواند برای توسعه خدمات خویش به کار گیرد.

رئیس شورای ملی راهبری هوش مصنوعی ایران افزود: مخابرات ایران، از ظرفیت لازم برای مردمی‌سازی داده در کشور برخوردار است و در فضای استارت‌آپی کار‌هایی را شروع کرده، اما لازم است بخش‌های حکمرانی و اجرایی کشور از در راستای تحقق شعار سال مخابرات ایران را حمایت کنند تا با بهره‌گیری از هوش مصنوعی شبکه‌های مخابراتی را بهینه‌سازی کنیم و با افزایش کارایی آنها منابع و هزینه‌ها را کاهش و کیفیت خدمات را افزایش دهیم.

خانی ادامه داد: مخابرات ایران تا همین الان هم پیشران تحول دیجیتال در کشور بوده و این ارزشمند است، اما من توصیه می‌کنم که یک چتر حمایتی در راستای توسعه خدمات جدید مانند خانه‌های هوشمند، اینترنت اشیاء و خدمات مبتنی بر داده‌های بزرگ را با همکاری شرکت‌های هوش مصنوعی ارزیابی شده بردارد، زیرا این موضوع می‌تواند به عنوان یک پیشنهاد جذاب برای مشتریان و درآمد جدیدی برای مخابرات ایران و رمز ماندگاری اش در آینده اقتصاد دیجیتال کشور باشد

مهندس «محمدجعفرپور» مدیرعامل مخابرات ایران هم در این دیدار با استقبال از همکاری با شورای تخصصی هوش مصنوعی گفت: شرکت مخابرات ایران با توجه به سیاست‌های و محصولات جدید خود فعالیت در حوزه هوش مصنوعی را آغاز کرده است و «ابر ما» یکی از برنامه‌های مخابرات در همین حوزه است که در نمایشگاه تلکام رونمایی شد و ما نیز آمادگی کامل برای همکاری در این زمینه را داریم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مکالمه خصوصی شی و پوتین فاش شد مکالمه خصوصی شی و پوتین فاش شد
میکروفون‌های باز در رژه «روز پیروزی» پکن، گفت‌وگوی خصوصی شی جین‌پینگ و ولادیمیر پوتین درباره طول عمر انسان و امکان زندگی تا ۱۵۰ سال را ضبط کردند.
آمریکایی مدعی نفوذ ایران در پنتاگون شد آمریکایی مدعی نفوذ ایران در پنتاگون شد
تام کاتن سناتور جمهوری‌خواه آمریکا خواستار تحقیق درباره نفوذ احتمالی ایران در جامعه اطلاعاتی و پنتاگون شد؛ دولت بایدن این اتهامات را رد کرده است.
افشای بیماری خطرناک سلنا گومز افشای بیماری خطرناک سلنا گومز
سلنا گومز سال‌ها پیش با اعلام ابتلایش به بیماری لوپوس توجه جهانیان را جلب کرد؛ بیماری‌ای خودایمنی که زندگی میلیون‌ها نفر را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد و درمان قطعی ندارد.
قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت
قیمت اپل واچ اولترا ۳ مشخص شد؛ اپل تصمیم دراد که این ساعت پرچمدار مقاوم خود را بدون هیچگونه افزایش قیمتی نسبت به نسل قبل عرضه کند.
تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت
رژه نظامی باشکوه چین با حضور رهبران روسیه، کره شمالی و ایران، به‌گفته آکسیوس، پیامی روشن به واشنگتن درباره تغییر توازن قدرت جهانی ارسال کرد.
استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران
گزارش جروزالم‌پست از طرح رضا پهلوی و حمایت آشکار اسرائیل از او، بیانگر تلاش سیستماتیک برای عادی‌سازی سناریوی براندازی و تجزیه ایران در دو گام است.
نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان
محمد درویش فعال اجتماعی و کنشگر محیط زیست در خصوص برخورد فیزیکی مأموران شهرداری با شهروندان به‌ویژه اقشار ضعیف که به دلیل شرایط دشوار اقتصادی به دستفروشی روی آورده‌اند بیان کرد باید به جای اینکه خودمان را درگیر معلول ها کنیم باید به علت ماجرا فکر کنیم
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر