کد خبر: ۵۵۳۱
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۹

شانس برنده شدن در طرح قرعه‌کشی خودرو

فروش فوق‌العاده ایران خودرو اخیرا با استقبال پنج میلیون نفر روبرو شد. از بین این متقاضیان که تقریبا معادل شش درصد کل جمعیت کشور هستند، تنها اسم هشت هزار نفر به‌عنوان برنده در قرعه‌کشی بیرون می‌آید.
شانس برنده شدن در طرح قرعه‌کشی خودرو

مخاطب۲۴- فروش فوق‌العاده ایران خودرو اخیرا با استقبال پنج میلیون نفر روبرو شد. از بین این متقاضیان که تقریبا معادل شش درصد کل جمعیت کشور هستند، تنها اسم هشت هزار نفر به‌عنوان برنده در قرعه‌کشی بیرون می‌آید و شانس برنده شدن کمتر از دو دهم درصد خواهد بود. در طرح عمومی شانس تصاحب یکی از چهار هزار خودروی عرضه شده معادل یک به هزار و ۲۵۰ خواهد بود. فقط دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر برای خرید پارس TU5 ثبت‌نام کرده‌اند.

شانس برنده شدن در طرح قرعه‌کشی خودرو

درحالی که ایران خودرو این دوره هزار و ۵۰۰ دستگاه از آن عرضه می‌کند. به‌این ترتیب شانس برنده شدن هر کدام از متقاضیان یک به هزار و ۷۰۰ خواهد بود. همچنین یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر برای خرید هزار و ۵۰۰ دستگاه پارس سال سفارشی ثبت‌نام کرد‌ه‌اند و با شانس یک به هزار و ۶۱ در قرعه‌کشی شرکت داده می‌شوند. شانس متقاضیان خرید رانا پلاس پانوراما یک به هزار و شانس متقاضیان خرید رانا پلاس یک به ۳۵۰ خواهد بود.

ایران خودرو طرحی هم برای فروش ماشین به مادران صاحب دو فرزند و بیشتر اجرا می‌کند. تقریبا ۳۰۰ هزار مادر در آن ثبت‌نام کرد‌ه‌اند و شانس بیشتری برای برنده شدن در قرعه‌کشی خواهند داشت. تقریبا یک به ۷۶. شانس برنده شدن در قرعه‌کشی رانا پلاس یک به ۱۷ خواهد بود. پارس TU5 با شانس یک به ۱۱۴ بدقلق‌ترین ماشین در قرعه‌کشی خودرو مادران دارای دو فرزند و بیشتر ایران خودرو به‌حساب می‌آید. تعداد متقاضیان این خودرو ۱۷۲ هزار نفر است و باید برای تصاحب هزار و ۵۰۰ دستگاه رقابت کنند. همین تعداد دستگاه پارس TU5 در طرح فروش فوق‌العاده ایرانخودرو با قرعه‌کشی بین ۱۰۸ هزار متقاضی تقسیم می‌شود و شانس برنده شدن شرکت‌کنندگان یک به ۷۱ است. شانس ۱۸ هزار متقاضی خرید رانا پلاس پانوراما هم برای تصاحب ۵۰۰ دستگاه عرضه شده در این دوره را باید معادل یک به ۳۶ درنظر گرفت.

شانس برنده شدن در طرح فروش فوق‌العاده ایران خودرو

مدل  تعداد متقاضیان (هزار نفر)  ظرفیت عرضه (دستگاه) شانس برنده شدن
پارس سال سفارشی یک میلیون و ۶۰۰ هزار و ۵۰۰  یک به هزار و ۶۱
پارس TU5  دو میلیون و ۵۰۰  هزار و ۵۰۰  یک به هزار و ۷۰۰
رانا پلاس پانوراما ۴۸۵ ۵۰۰  یک به ۹۶۸
رانا پلاس ۱۷۷ ۵۰۰  یک به ۳۵۴
مجموع چهار میلیون و ۸۰۰  چهار هزار  یک به هزار و ۲۴۰


قرعه‌کشی فروش فوق‌العاده ایران خودرو با حضور شش درصد کل جمعیت کشور برگزار می‌شود، اما از میان حدود پنج میلیون متقاضی تنها هشت هزار نفر برنده می‌شود. شانس برنده شدن کمتر از دو دهم درصد خواهد بود. تا الان ۳۸ دوره قرعه‌کشی فروش فوق‌العاده برگزار شده و بعضی‌ها به همین اندازه شانس خود را در قرعه‌کشی واگذاری و فروش خودرو امتحان کرده‌اند. کسانی که برنده می‌شوند می‌توانند با فروش خودرو در بازار آزاد تا ۵۰ درصد سود ببرند.

قیمت پارس TU5 در کارخانه ۱۷۶ میلیون و ۵۹۶ هزار تومان است و در بازار آزاد آن را تا ۳۷۵ میلیون قیمت گذاری کرده‌اند. یعنی کسی که در قرعه‌کشی فروش فوق‌العاده ایران خودرو برنده شود، با فروش ماشین در بازار آزاد بیش از ۱۱۰ درصد سود کسب می‌کند. اختلاف قیمت رانا پلاس پانوراما در بازار آزاد و کارخانه از ۱۰۰ میلیون تومان گذشته و کسی که رانا پلاس را با قیمت ۲۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در کارخانه تحویل بگیرد، می‌تواند آن را در بازار آزاد ۳۰۱ میلیون بفروشد. این شخص ۴۰ درصد سود کسب خواهد کرد.

سود فروش خودرو‌های ثبت‌نامی ایران خودرو در بازار آزاد

خودرو قیمت نمایندگی قیمت بازار آزاد اختلاف قیمت درصد سود
پارس TU5 ۱۷۶ میلیون و ۵۹۶ هزار تومان ۳۷۵ میلیون تومان ۱۹۸ میلیون و ۴۰۴ هزار ۱۱۲ درصد
رانا پلاس پانوراما ۲۲۸ میلیون و ۲۹۶ هزار تومان ۳۲۹ میلیون تومان ۱۰۰ میلیون و ۷۰۴ هزار تومان ۴۴ درصد
رانا پلاس ۲۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان ۳۰۱ میلیون تومان ۸۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان ۴۰ درصد

   
ایران خودرو در طرح فروش فوق‌العاده پژو ۲۰۷ دستی پانوراما و دنا توربوشارژ اتومات هم عرضه می‌کند. کسی که در قرعه‌کشی برنده ۲۰۷ دستی با سقف شیشه‌ای شود، برای آن ۲۳۶ میلیون و ۲۳۱ هزار تومان به کارخانه می‌دهد و با فروش آن در بازار آزاد به‌ قیمت ۴۰۳ میلیون تومان، حدود ۹۵ میلیون ناقابل (معادل ۴۰ درصد سود) به جیب می‌زند. این در حالی است که بازدهی سرمایه‌گذاری بورس در کل سال ۱۴۰۰ معادل چهار درصد بوده و اگر سال قبل سکه بهار آزادی جدید خریده بودید، باید ۱.۴ درصد زیان را تحمل می‌کردید. بازدهی دلار هم در تمام طول مدت سال ۱۴۰۰ زیر یک درصد بود.

طرح فروش فوق‌العاده برای خود کارخانه‌ها پرخیر و برکت است. در همین دوره اخیر از مجموع حدود پنج میلیون شرکت‌کننده، هشت هزار نفر به قید قرعه‌کشی برنده می‌شوند و باید خیلی سریع نسبت به واریز وجه اقدام کنند. اگر میانگین واریزی را ۲۰۰ میلیون تومان فرض کنیم تنها در یک دوره برگزاری قرعه‌کشی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان پول روانه ایران خودرو خواهد شد.

طرح پیش‌فروش شیوه دیگری برای عرضه خودرو است. در این طرح خودرو را بین پنج ماه تا یک سال بعد از ثبت‌نام تحویل می‌دهند. سایپا در آخرین طرح فروش فوق‌العاده چهار هزار و ۲۵۰ برنده داشت، ولی تعداد برندگان در طرح پیش‌فروش اسامی ۷۳ هزار و ۵۰۰ نفر به‌عنوان برنده از گردونه خارج می‌شود. اگر مبلغ علی‌الحساب پرداختی توسط این گروه را ۸۰ میلیون تومان درنظر بگیریم، با عددی حدود شش هزار میلیارد تومان روبرو می‌شویم.

طرح پیش‌فروش سایپا روز سه‌شنبه ششم اردیبهشت در حالی کلید خورد که برندگان باید علی‌الحساب برای کوییک S، مبلغ ۹۲ میلیون و ۳۳۱ هزار تومان، برای کوییک R دستی مبلغ ۸۹ میلیون تومان و برای ساینا S رقم ۸۵ میلیون تومان واریز کنند. بعد منتظر قرعه‌کشی بمانند تا در صورت برنده شدن تازه خودرو را حداقل پنج ماه بعد به‌شرط پرداخت مابه‌التفاوت (براساس قیمت روز تحویل) دریافت کنند. همین امروز قیمت کارخانه‌ای کوییک S، کوییک R دنده معمولی و ساینا S به ترتیب معادل ۱۸۴ میلیون، ۱۷۷ میلیون و ۱۷۰ میلیون تومان است. پس برنده‌ها باید تا زمان تحویل (دست‌کم پنج‌ماه دیگر) ۸۵ میلیون، ۸۸ میلیون و ۹۰ میلیون دیگر جور کنند.

منبع: فرارو

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
طلا به اوج تاریخی نزدیک‌تر شد؛ جهش انس جهانی به بالای ۵۱۰۰ دلار طلا به اوج تاریخی نزدیک‌تر شد؛ جهش انس جهانی به بالای ۵۱۰۰ دلار
قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ با ادامه روند صعودی قدرتمند، به بالاترین سطح تاریخی خود نزدیک‌تر شد و هر اونس طلا به ۵۱۰۴ دلار رسید. این افزایش که در یک هفته گذشته حدود ۱.۲ درصد و در یک ماه اخیر ۳.۳ درصد (معادل ۱۶۷ دلار رشد) بوده، بار دیگر توجه سرمایه‌گذاران را به سمت دارایی امن طلا جلب کرده است.
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.