کد خبر: ۵۵۲۷۷
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۶

زیرساخت جدید ابری در راه است

مانیتور‌های مکعبی شکل در غرفه ابتدایی سالن شماره ۷مخابرات نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳ قرار است سرویس پیشرفته «ابرما» را به بازدیدکنندگان معرفی کند.
زیرساخت جدید ابری در راه است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: شرکت مخابرات ایران در این نمایشگاه با ارایه محصولاتی مبتنی بر به‌روزترین فناوری‌های دنیا و با ارائه سرویس‌های جدید، حضوری متفاوت و نوآورانه دارد.

در غرفه جذاب «ابرما»، یک پلتفرم ابری جدید که خدمات خود را در سه لایه زیرساخت، پلتفرم و نرم‌افزار به عنوان سرویس ارائه می‌دهد به زودی رونمایی خواهد شد. این پلتفرم با فضای ذخیره‌سازی بسیار بالا و سرعت پاسخ‌دهی فوق‌العاده به عنوان وجه تمایز خود نسبت به سایر سرویس‌های مخابراتی شناخته می‌شود. یکی از بزرگترین مشکلات پلتفرم‌های موجود در ایران، کندی و سرعت پایین آنها نسبت به رقبای خارجی است.

پروژه بزرگ «ابرما» در واقع بستر سرویس‌های جدیدی مانند گیم‌پلاس و خدمات خانگی، تجاری و سازمانی خواهد بود. این پروژه با هدف ارائه سرویس‌های متنوع و نوین در کشور راه‌اندازی و ظرفیت‌های موجود در مراکز داده‌ای مخابراتی سراسر کشور به‌عنوان زیرساخت این ابر به کار گرفته می‌شود.

مشتریان می‌توانند در پنل ثبت‌نام این پلتفرم درخواست خود را ثبت کنند و پس از شروع کار با برخی از مشتریان، این سرویس به تدریج در سراسر کشور ارائه خواهد شد.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.