کد خبر: ۵۵۲۶۵
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۲

تشریح رویکرد بزرگترین اپراتور منطقه در حوزه اینترنت اشیاء

در دومین روز از بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی تلکام، پنل «اینترنت اشیاء در تحول دیجیتال» در سالن ۷ شرکت مخابرات ایران واقع در نمایشگاه دائمی بین‌المللی تهران برگزار شد.
تشریح رویکرد بزرگترین اپراتور منطقه در حوزه اینترنت اشیاء

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: دکتر یاسر باقری، مدیرکل توسعه کسب‌وکار شرکت مخابرات ایران در مورد تقویت و توانمندسازی اپراتور‌ها در وضعیت کنونی گفت: شرکت مخابرات ایران ازسال گذشته در حوزه اینترنت اشیاء تصمیم گرفت که جایگاه خود را که رها کرده بود حفظ کند و همه موافق بودند که شرکت مخابرات باید در حوزه اینترنت اشیاء نقش فعال بازی کند و این در حالی است که اپراتور‌های دنیا قدم در این مسیر گذاشته وحرکت را آغاز کرده بودند.

وی ادامه داد: اینترنت اشیاء با انقلاب صنعتی چهارم رخ داد و باید شرکت‌هایی که از قدیم بودند یاد بگیرند تا در زیست‌بوم فناوری در کنار یکدیگر، رقابت و هم‌آفرینی را پیش ببرند.

باقری با اشاره به اینکه این نگاه باعث شد که دبیرخانه انقلاب صنعتی چهارم در منطقه مخابراتی البرز شکل بگیرد، تصریح کرد: شرکت مخابرات با این عقبه تاریخی می‌تواند به‌عنوان بزرگترین اپراتور منطقه، نقش خود را در حوزه اینترنت اشیاء ایفا کند.

تنظیم‌گری از چالش‌های جدی در حوزه اینترنت اشیاء است

در ادامه این پنل، دکتر جواد حسین‌پور، رئیس اداره توسعه کسب‌وکار شرکت مخابرات ایران، در مورد زیرساخت‌های شرکت مخابرات ایران در مورد اینترنت اشیاء گفت: یکی از چالش‌های جدی ما در حوزه اینترنت اشیاء، موضوع تنظیم‌گری است که نمی‌توان براحتی از آن عبور کرد و این موضوع نه‌تنها در کشور ما بلکه در همه دنیا در دستور کار قرار گرفته و همچنان به این موضوع می‌پردازند.

وی افزود: یکی از چالش‌های جدی که در حال شکل‌گیری است، این است که اگر نقض حریم خصوصی رخ دهد، ما باید چه کنیم؟ این در حالی است که اشیاء با اشیاء حرف می‌زنند، فرمان می‌دهند و از همدیگر تبعیت می‌کنند و البته نهاد‌های تنظیم‌گر و حاکمیتی، به‌منظور رگولاتوری‌کردن این فضا، با همدیگر جلسات سنگینی برگزار و سعی می‌کنند به این موضوع ساختار دهند.

حسین‌پور با بیان اینکه باید در کشور به این چالش‌ها توجه شود، بیان کرد: برای حل این مسئله در کشور نیاز به همفکری است چرا که موضوعات دیگری هم وجود دارد که به‌صورت جدی با چالش مواجه هستیم و مثلاً امروزه یکی از پروتکل‌های اینترنت اشیاء، این است که اشیاء با هم حرف می‌زنند که این موضوع باید حل شود.

به گفته وی، نهاد‌های برنامه‌ریز باید در این حوزه ورود کنند و با سختی‌های زیادی مواجه هستند.

کاربرد‌های اینترنت اشیاء، موانع و مشکلات

همچنین در ادامه حمید بهنگار، رئیس انجمن فاوای بارزگانی تهران در مورد کاربرد‌های اینترنت اشیاء، موانع و مشکلات آن گفت: بخش کشاورزی، یکی از زیرشاخه‌های اینترنت اشیاء است که فعالان این حوزه، دانشجویان یا شرکت‌های علاقه‌مند به حوزه اینترنت اشیاء در لحظه شکل‌گیری هایپ فناوری‌های نوظهور در صنایع است.

وی افزود: وقتی از کلمه انقلاب صنعتی نام می‌بریم، مثل این است که تحول و لیگ جدیدی شروع شده و قوانین و قواعد آن متفاوت است و دانشجویان و فعالان حوزه اینترنت اشیاء از فناوری‌های نوظهور استفاده می‌کنند.

بهنگار با بیان این‌که ۴۰ درصد بحث‌های فناوری و زیرساختی، نظارتی و حاکمیتی است، گفت: شرکت مخابرات ایران، از شرکت‌های پیشرو در این حوزه است و این شرکت به‌سوی فناوری‌های نوین پیش می‌رود و با تلاش‌های مخابرات، مشاغل و فرصت‌های زیادی فراهم می‌شود.

شناسایی عوامل پیاده‌سازی موفق تحول دیجیتال

در ادامه، منصور گنجی، عضو کمیسیون اینترنت اشیاء سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، در مورد تحول دیجیتال گفت: تحول دیجیتال به معنای دید و نگاه جدید است و تحول دیجیتال، مستلزم ادغام فناوری‌های دیجیتال در تمام جنبه‌های عملیات یک سازمان است که به طور اساسی نحوه عملکرد آن و ارائه ارزش به ذینفعان آن را تغییر می‌دهد.

وی ادامه داد: در این زمینه، تحول دیجیتال شامل پذیرش و استفاده از ابزار‌ها و بن‌سازه‌های دیجیتال برای ساده‌سازی فرایند‌های سازمانی، افزایش دیجیتال‌سازی فرایند‌ها و هدایت عملکرد سازمانی است و هدف از اجرای این پژوهش، شناسایی عوامل پیاده‌سازی موفق تحول دیجیتال در سازمان و ارائۀ الگوی عمومی برای آن است.

گنجی گفت: تحول دیجیتال شامل تغییر شکل شیوه‌های سنتی مدیریت و انجام امور در سازمان، بهره‌گیری از فناوری‌های نوظهور مانند هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی و همچنین ایجاد بهبود توسعه محصول، مهندسی، بازاریابی، فروش و خدمات است.

تحول دیجیتال فقط تغییری برای استفاده از فناوری اطلاعات نیست، بلکه باید کل سازمان را درگیر کند؛ از این رو ارائه الگویی جامع، طبق یافته‌های پژوهش حاضر که به بررسی جنبه‌های مختلف سازمان جهت اجرایی‌سازی بپردازد، ضروری است.

ضرورت قوانین و چارچوب‌هادر مسیر سلامت دیجیتال

در ادامه نیز یوسف محمدپور، رئیس کمیسیون سلامت دیجیتال انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات استان تهران و عضو کمیسیون اینترنت اشیاء سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: حوزه سلامت دیجیتال کشور با چالش‌های عدیده‌ای روبه‌روست؛ چالش‌هایی که سرعت رشد این حوزه را کند و آینده آن را نامشخص کرده است و با توجه به اینکه سلامت دیجیتال، متولی دقیقی در کشور ندارد و به صورت جزیره‌ای از طرف سازمان‌های مختلف مدیریت و راهبری می‌شود، اوضاع نابسامانی دارد و تا زمانی که رگولاتور، قوانین و چارچوب‌های این حوزه را ترسیم نکند حرکت در این مسیر کند و رو به عقب خواهد بود.

او در ادامه گفت: در مسیر سلامت دیجیتال ما نسبت به پیشرفت‌های جهانی در ابتدای مسیر هستیم و حوزه‌هایی مانند هوش مصنوعی در پزشکی، اینترنت اشیاء پزشکی، چت‌بات‌های پزشکی، واقعیت مجازی در پزشکی، ربات‌ها، پزشکی از راه دور و … در کشور به دلایل عدم رشد و ثبات اقتصادی مغفول مانده است.

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تلکام با شعار «مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی» از سوم دی‌ماه در حال برگزاری است و مجموعه سلسله کارگاه‌های آموزشی در سالن ۷ شرکت مخابرات ایران تا ششم دی‌ماه جاری در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران ادامه دارد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.
تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان
سخنگوی آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون هیچ تصمیمی از سوی دولت درباره تغییر ساعت مدارس در ماه رمضان اعلام نشده است.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.