کد خبر: ۵۵۲۰۵
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۱

ماجرای فیلم گریه‌کردن مادر شهید رئیسی چه بود؟

از چندروز پیش و همزمان با فرارسیدن ولادت حضرت زهرا (س) و روز مادر، ویدئویی از گریه‌های مادر شهید سید ابراهیم رییسی، رییس جمهور فقید کشورمان در فضای مجازی منتشر و خبرساز شد.
ماجرای فیلم گریه‌کردن مادر شهید رئیسی چه بود؟

مخاطب ۲۴- در حالی که ویدئوی گریه و گلایه مادر شهید رئیسی از بی‌توجهی مسؤولان، واکنش‌های زیادی در فضای مجازی داشت، برادر رئیس‌جمهور شهید گفت: این فیلم مربوط به روز‌های اول شهادت آیت‌الله رئیسی است.

 

از چندروز پیش و همزمان با فرارسیدن ولادت حضرت زهرا (س) و روز مادر، ویدئویی از گریه‌های مادر شهید آیت‌الله سید ابراهیم رییسی، رییس جمهور فقید کشورمان در فضای مجازی منتشر و خبرساز شد.

 

در این ویدئو که واکنش‌های گسترده کاربران فضای مجازی را در پی داشت مادر شهید رئیسی می‌گوید: بعد از شهادت پسرم کسی به من سر نمی‌زند و همه فراموشم کرده‌اند!

بیشتر بخوانید

محمدحسن رییس الساداتی، برادر رئیس جمهور مرحوم کشورمان درباره این فیلم گفت: فیلم منتشرشده در فضای مجازی مربوط به روز‌های اول شهادت آیت الله رئیسی است که مادرم بی‌تابی می‌کرد و هنوز خیلی از مردم و مسئولان از محل زندگی او اطلاعی نداشتند.

 

وی با بیان اینکه مادر شهید رئیسی اکنون با بیماری‌های مختلفی دست و پنجه نرم می‌کند، ادامه داد: اکنون مادرم در خانه استراحت می‌کند، اما گاهی حال نامساعدی دارد. بیماری قلبی و دیابت، او را رنج می‌دهد و سن بالای او باعث شده تا زود خسته شود.

 

برادر شهید رئیسی ادامه داد: علی رغم بیماری و سن بالا، اما مادرم پذیرای مهمانان مختلفی است که پس از شهادت آیت الله رییسی به خانه می‌آیند. مثلا طی روز‌ها و هفته‌های گذشته استاندار خراسان رضوی، شهردار مشهد، مدیران بنیاد شهید به خانه مادر آمدند. هراز گاهی حتی جمعی از دانشجویان نیز با ما هماهنگ می‌کنند و به مادر سر می‌زنند؛ چندروز قبل، تعدادی از دانشجویان و استادان یک دانشگاه به دیدار این مادر شهید آمدند.

 

محمدحسن رییس الساداتی خاطرنشان کرد: مادرم علاقه زیادی به عکس گرفتن و فیلمبرداری ندارد. هر مهمانی که به خانه او می‌آید، تاکید می‌کنیم که تصویربرداری از مادر شهید رییسی نداشته باشند. همین سبب شده از یک دوره‌ای پس از شهادت رییس جمهور، تصویری از او منتشر نشود، اما این به معنای تنهایی مادر شهید رییسی نیست.

برچسب ها: رئیسی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت