کد خبر: ۵۵۱۷۴
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲

ورود به پاساژ علاءالدین ممنوع شد

شهرداری منطقه ۱۱ تهران به دلیل عدم توجه مالک پاساژ علاءالدین به اخطار‌های مکرر در راستای حفظ جان مردم و حقوق آنها با قراردادن سازه نیوجرسی از تردد به این پاساژ ممانعت کرده است.
ورود به پاساژ علاءالدین ممنوع شد

مخاطب۲۴- به دلیل عدم توجه مالک پاساژ علاءالدین به اخطار‌های مکرر در راستای حفظ جان مردم و حقوق شهروندی توسط شهرداری منطقه ۱۱ تهران سازه نیوجرسی روبروی ورودی ساختمان پاساژ علاالدین قرار گرفت و از تردد ممانعت شده است.



توسط شهرداری منطقه ۱۱ اقدام حقوقی در دست اجرا است و سازه‌های ناایمن این پاساژ به دلیل عدم همکاری و توجه مالک جمع آوری می‌شود.


بیشتر بخوانید

همچنین اخیراً سید محمد موسوی شهردار منطقه ۱۱ تهران با اشاره به اعتراضات مردمی نسبت به وضعیت ناایمن پاساژ علاءالدین، گفت: با جدیت با تمامیت خواهی مالک و ذی نفعان پاساژ علاءالدین در تخریب نمای شهر و تضییع حقوق شهروندی مقابله و اقدام می‌کنیم.



وی ادامه داد: مالک متعهد شده بود که نما را اصلاح کند و بعد از تأکیدات شهرسازی، متأسفانه شاهد عدم پیگیری و همکاری مالک هستیم؛ بنابراین با توجه به ۱۰ اخطار داده شده طی ۶ ماه گذشته به مالک پاساژ علاءالدین که نمای شهر را آلوده بصری کرده و حقوق شهروندان را نادیده گرفته است، به شهردار ناحیه یک منطقه ۱۱ دستور داده شد تا شخصاً نسبت به جمع آوری نمای فعلی و پوشش ساختمان اقدام کند که با ممانعت از ورود به ساختمان مواجه شدیم.



شهردار منطقه ۱۱ تهران با تأکید بر اینکه اقدامات قضائی را برای پیگیری و احقاق حقوق عامه مردم در تضییع حق الناس انجام می‌دهیم، گفت: همانطور که مانع از ساخت طبقه ۷، مانع از ادامه کار بدون ایمنی و مانع از اضافه بار ساختمان شدیم، این بار نیز با جدیت و با تمامیت خواهی مالک و ذی نفعان پاساژ علاءالدین در تخریب نمای شهر و تضییع حقوق شهروندی مقابله و اقدام می‌کنیم.

برچسب ها: شهرداری
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر