کد خبر: ۵۵۰۳
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۲

آب نرسید، اراضی زیر کشت گندم در شرق اصفهان از بین رفت

عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی شهرستان اصفهان گفت: متاسفانه اکنون بخشی از اراضی زیر کشت گندم در شرق اصفهان به دلیل نرسیدن آب به آنها از بین رفته است و گندم این اراضی خوراک دام و گوسفند شده است.
آب نرسید، اراضی زیر کشت گندم در شرق اصفهان از بین رفت

عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی شهرستان اصفهان گفت: متاسفانه اکنون بخشی از اراضی زیر کشت گندم در شرق اصفهان به دلیل نرسیدن آب به آنها از بین رفته است و گندم این اراضی خوراک دام و گوسفند شده است.حسین محمدرضایی  درباره اعتراضات کشاورزان شرق اصفهان نسبت به نرسیدن آب به اراضی آنها، اظهار کرد: از زمانی که آب زاینده‌رود در نوبت سوم برای کشاورزان باز شد، دو تا سه روز آب در دریچه‌های آبیاری کشاورزان به دلیل کمبود آب قابل توزیع نبود و حجم آب بسیار پایین بود.

وی افزود: اگرچه به مرور این شرایط بهتر شد، اما متاسفانه در انتهای شبکه‌ها و کانال‌های آبیاری کشاورزان با کمبود آب مواجه شده‌اند.

آب نرسید، اراضی زیر کشت گندم در شرق اصفهان از بین رفت

 

مخاطب۲۴ - عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی شهرستان اصفهان با بیان اینکه امروز با حضور فرماندار اصفهان و برخی مسئولان آب منطقه‌ای و میرآب زاینده رود بازدیدی از شرق اصفهان انجام شد، گفت: در این بازدید مشخص شد که متاسفانه بخشی از اراضی کشاورزی زیر کشت گندم در شرق اصفهان تشنه و هنوز آبی به آنها نرسیده است.

وی ادامه داد: اگر جریان زاینده‌رود حداقل دو روز دیگر ادامه یابد و حداقل تا هفتم اردیبهشت آب از سد جاری باشد، اندکی جبران حجم پایین جریان آب در این نوبت را می‌کند.

محمدرضایی تصریح کرد: متاسفانه اکنون بخشی از اراضی زیر کشت گندم در شرق اصفهان به دلیل نرسیدن آب به آنها از بین رفته و گندم این اراضی خوراک دام و گوسفند شده است.

وی با تاکید بر اینکه خواسته کشاورزان تداوم جریان زاینده‌رود است، گفت: به دلیل تصمیم وزارت نیرو امکان چنین کاری وجود ندارد و قرار است در سه نوبت آب به مدت ده روز برای کشت کشاورزان شرق اصفهان از سد زاینده‌رود باز شود و در این فاصله جریان آب به مدت هفت روز در دریچه‌های آبیاری کشاورزان نباشد.

 

عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی شهرستان اصفهان تاکید کرد: طبق توافق صنف کشاورزان، آب منطقه ای، جهادکشاورزی و استانداری اصفهان قرار است آب به مدت هفت روز در دریچه‌های آبیاری کشاورزان نباشد، یعنی آب از سد زاینده‌رود به صورت بسته و باز شود که هفت روز بعداز قطع آب، دوباره آب در دریچه‌های کشاورزان جاری شود.

وی درباره برداشت آب زاینده‌رود در بالادست، گفت: به گفته مسئولان آب منطقه‌ای اصفهان، احتمالاً دریافت حقابه کشاورزان غرب اصفهان اکنون به اتمام رسیده باشد و اکنون با کاهش دبی از سد زاینده‌رود در این مدت رودخانه برای کشاورزان شرق اصفهان جریان دارد.

محمدرضایی از مدیریت آب استان خواست جریان زاینده‌رود حداقل تا دو روز بعد از پنجم اردیبهشت‌ماه برای جبران کمبود آب در چند روز اول دوره ادامه یابد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درگیری‌های مسلحانه در اربیل اقلیم کردستان عراق ناشی از چیست؟ درگیری‌های مسلحانه در اربیل اقلیم کردستان عراق ناشی از چیست؟
درگیری‌های مسلحانه در اربیل اقلیم کردستان عراق، خورشید هرکی را در مرکز توجه قرار داده است. این رهبر عشیره‌ای کیست و بحران خبات چه پیامد‌هایی دارد
تأکید عراقچی بر مسئولیت کشور‌های منطقه برای مقابله با رژیم صهیونیستی تأکید عراقچی بر مسئولیت کشور‌های منطقه برای مقابله با رژیم صهیونیستی
وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با همتای عربستانی خود بر مسئولیت مشترک کشور‌های منطقه برای مقابله با تهدید ناشی از سیطره‌طلبی و جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
نتیجه جلسه خیلی مهم ترامپ و بنیامین چه شد؟ نتیجه جلسه خیلی مهم ترامپ و بنیامین چه شد؟
رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای بار دوم دیدار کردند.
معاملات آنلاین طلا همچنان فعالیت دارند؟ معاملات آنلاین طلا همچنان فعالیت دارند؟
محدودیت‌های ناگهانی بانک مرکزی در مسیر پرداخت‌های ریالی پلتفرم‌های معاملات آنلاین طلا، موجی از سردرگمی و نگرانی را میان سرمایه‌گذاران به وجود آورده است؛ تصمیمی که هنوز دلیل روشنی برای آن اعلام نشده و به نقدشوندگی دارایی‌ها آسیب زده است.
زمان بازگشت یزدانی به تشک کشتی مشخص شد؟ زمان بازگشت یزدانی به تشک کشتی مشخص شد؟
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، در گفت وگویی به بررسی شرایط تیم ملی و همچنین آمادگی ملی‌پوشان برای مسابقات جهانی ۲۰۲۵ زاگرب پرداخت.
صفر تا صد دریافت وام خرید تاکسی برقی شاسی‌بلند در تهران صفر تا صد دریافت وام خرید تاکسی برقی شاسی‌بلند در تهران
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از حمایت قاطع دولت و اعطای تسهیلات یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومانی با هدف نوسازی تاکسی‌های فرسوده پایتخت خبر داد و گفت: رانندگان می‌توانند با آورده‌ای کمتر از ۱۵۰ میلیون تومان صاحب تاکسی برقی شاسی‌بلند با پیمایش ۵۰۰ کیلومتر شوند.
حرف‌های پنهانی عراقچی از محتوای مذاکرات! حرف‌های پنهانی عراقچی از محتوای مذاکرات!
در جدیدترین اظهار نظرات در مورد جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا، عراقچی می‌گوید: تنها در پنج دیدار طی ۹ هفته، من و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا، بیش از آنچه در چهار سال مذاکرات هسته‌ای ایران با تیم شکست‌خورده بایدن حاصل شده بود، پیشرفت کردیم. ما در آستانه دستیابی به یک گشایش تاریخی بودیم.
برگزیده
آب دریای عمان به اصفهان رسید آب دریای عمان به اصفهان رسید
مهدی جمالی‌نژاد روز سه‌شنبه گفت: برغم وجود موانع و محدودیت‌های زیاد، نخستین اقدام عملی در راه تامین آب مورد نیاز صنایع اصفهان به نتیجه رسید.
بازجویی و احضار آیت الله بازجویی و احضار آیت الله
هاشمی رفسنجانی ۲۶سال پیش در خاطرات روز پنجشنبه ۱۷ تیر ۱۳۷۸، توصیه برای نظارت بر خبرگزاری ایرنا به جهت دوری از افراد تند و خطی را روایت کرده است.
ایده میلیون دلاری محسن رضایی درباره ترامپ + فیلم ایده میلیون دلاری محسن رضایی درباره ترامپ + فیلم
سردار محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: ایده میلیون دلاری دارم می‌توانیم شخصیت‌شناسی ترامپ را به یک بازی تبدیل کنیم تا بچه‌ها با آن بازی کنند و خیلی هم خنده‌دار است این بازی
صفحه خبر بالای تصاویر