کد خبر: ۵۴۹۸۶
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰

خبر جدید استاندار تهران درباره اتباع غیرمجاز

استاندار تهران گفت: با زحمات فراجا در همه استان تهران به صورت شبانه روزی جمع آوری اتباع غیرمجاز در حال انجام است که این افراد به اردوگاه مرکزی ورامین منتقل و از طریق مبادی ذیربط طرد می‌شوند.
خبر جدید استاندار تهران درباره اتباع غیرمجاز

مخاطب ۲۴- محمدصادق معتمدیان در گفت و گویی افزود: تهران شرایط متفاوتی نسبت به بقیه استان‌ها دارد و با وارونگی هوا بخشی تصمیمات تعطیلی و بخشی هم تصمیمات ترافیکی و توصیه‌ها اطلاع رسانی می‌شود؛ همه دستگاه‌های تخصصی در کارگروه اضطرار حضور دارند و تصمیمات براساس کاهش آسیب به مردم است.

 

وی اضافه کرد: همه تعطیلات مرتبط با مدیریت انرژی نبود و بحث آلودگی هم مطرح است که سنجش آلودگی باید روزانه انجام شود؛ البته مردم با مسافرت افزایش بنزین را رقم می‌زنند، اما تصمیمات براساس وضعیت روزانه اخذ می‌شود.

 

معتمدیان همچنین بیان کرد: طی روز‌های اخیر جلساتی برگزار شد و بدانید که اولویت اصلی در حوزه انرژی رسانی به بخش تولید بوده که اتفاقا دغدغه دولت هم همین است که چرخ تولید بچرخد.

بیشتر بخوانید

وی یادآور شد: دغدغه تولیدگران به حق است و واحد‌های تولیدی از ۶ صبح تا ۱۷ عصر با ۵۰ درصد «دیماند»، از ساعت ۱۷ تا ۲۴ نیز با ۱۰ درصد «دیماند» و از ۲۴ تا ۶ صبح هم فعالیت با ۳۰ درصد «دیماند» فعال هستند.

 

معتمدیان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه استان تهران بستر مناسبی برای نیروگاه‌های خورشیدی است، گفت: تفاهمنامه‌ای با وزارت نیرو منعقد شده تا ادارات، سازمان‌ها و واحد‌های اقتصادی از این انرژی پاک استفاده کنند.

 

استاندار تهران افزود: با توجه به تاکید رییس جمهور و بر اساس برنامه ریزی‌ها مشکلات امروز را برای آینده نخواهیم داشت.

 

وی ادامه داد: خوشبختانه قوانین خوبی مثل قانون هوای پاک داریم که بخشی از این قوانین متاسفانه اجرایی نشده است.

 

به گفته استاندار تهران، در این راستا جلسات منظمی برگزار می‌کنیم، اما عوامل متعددی در آلودگی هوای تهران موثر هستند که ۴۸ درصد آن ثابت و ۵۲ درصد مربوط به عوامل متحرک است.

 

معتمدیان بیان کرد: قانون برنامه هفتم میزان اسقاط خودرو‌های فرسوده را ۲ برابر تعیین کرده و باید میزان جایگزینی‌ها مشخص شود؛ امروز ۴.۲ میلیون دستگاه موتور سیکلت داریم در تهران داریم که ۶۵ درصد آنها بالای ۳۰ سال دارند.

 

وی افزود: ۱۰ درصد از موتورسیکلت‌ها باید از رده خارج شوند که با همکاری و مطالبه گری صدا و سیما و اثرگذاری و تکالیف قانونی شرایط هوای تهران را تغییر دهیم.

 

استاندار تهران در بخشی دیگر با بیان اینکه از اولویت‌های وزارت کشور طرد اتباع غیر مجاز است، گفت: جلسات مشترکی با وزارت کشور و مرکز اتباع داریم؛ ما هم بر اساس موضوعات اولویت دار ورود کرده‌ایم و یکی از اولین اولویت ها، ساماندهی اتباع غیرمجاز استان تهران است که مصمم هستیم با همکاری همه دستگاه‌ها قانون را اجرا کنیم.

 

وی یادآور شد: با زحمات فراجا در همه استان تهران به صورت شبانه روزی جمع آوری اتباع غیرمجاز در حال انجام است که این افراد به اردوگاه مرکزی ورامین منتقل و از طریق مبادی ذیربط طرد می‌شوند.

 

معتمدیان تاکید کرد: از ابتدای جمهوری اسلامی به اتباع نگاه مناسبی داشته‌ایم، اما بر مبنای قانون باید غیرمجاز‌ها شناسایی و طرد شوند و قاطعانه با متخلفان برخورد می‌شود.

 

استاندار تهران گفت: در خصوص اتباع مجاز اشتغال و اسکان و ساماندهی در دستور کار است تا با تهیه اطلس اشتغال و اسکان کار مناسبی انجام شود.

 

وی در مورد سرانه‌های آموزشی تهران هم گفت: سرانه آموزشی در استان تهران پایین‌تر از میانگین ۵.۲۸ درصد کشوری است؛ ۱۳ هزار کلاس درس کمبود داریم تا به میانگین کشوری برسیم و با توجه به تراکم جمعیتی استان تهران، بار جدی در این بخش بر دوش داریم.

 

معتمدیان یادآور شد: با توجه به اختیارات ویژه به دنبال مولد سازی در حوزه آموزش هستیم و ۲۱ ملک شناسایی و برخی اقدامات انجام و به مرحله مزایده برخی املاک رسیده‌ایم.

 

وی افزود: ۶۰ مدرسه ۱۲ کلاسه در حال احداث است که با کمک همه ظرفیت‌ها این اقدام را انجام خواهیم داد تا نهضت مدرسه سازی به سرانجام برسانیم.

 

معتمدیان در پایان هم گفت: ما در استان تهران هشت دهم درصد از مساحت کشور را داریم و با ۲۸ شهر کشور دارای حرایم هستیم که پیگیریم تا این مشکل را ساماندهی کنیم.

برچسب ها: تعطیلی
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.