کد خبر: ۵۴۹۸۶
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰

خبر جدید استاندار تهران درباره اتباع غیرمجاز

استاندار تهران گفت: با زحمات فراجا در همه استان تهران به صورت شبانه روزی جمع آوری اتباع غیرمجاز در حال انجام است که این افراد به اردوگاه مرکزی ورامین منتقل و از طریق مبادی ذیربط طرد می‌شوند.
خبر جدید استاندار تهران درباره اتباع غیرمجاز

مخاطب ۲۴- محمدصادق معتمدیان در گفت و گویی افزود: تهران شرایط متفاوتی نسبت به بقیه استان‌ها دارد و با وارونگی هوا بخشی تصمیمات تعطیلی و بخشی هم تصمیمات ترافیکی و توصیه‌ها اطلاع رسانی می‌شود؛ همه دستگاه‌های تخصصی در کارگروه اضطرار حضور دارند و تصمیمات براساس کاهش آسیب به مردم است.

 

وی اضافه کرد: همه تعطیلات مرتبط با مدیریت انرژی نبود و بحث آلودگی هم مطرح است که سنجش آلودگی باید روزانه انجام شود؛ البته مردم با مسافرت افزایش بنزین را رقم می‌زنند، اما تصمیمات براساس وضعیت روزانه اخذ می‌شود.

 

معتمدیان همچنین بیان کرد: طی روز‌های اخیر جلساتی برگزار شد و بدانید که اولویت اصلی در حوزه انرژی رسانی به بخش تولید بوده که اتفاقا دغدغه دولت هم همین است که چرخ تولید بچرخد.

بیشتر بخوانید

وی یادآور شد: دغدغه تولیدگران به حق است و واحد‌های تولیدی از ۶ صبح تا ۱۷ عصر با ۵۰ درصد «دیماند»، از ساعت ۱۷ تا ۲۴ نیز با ۱۰ درصد «دیماند» و از ۲۴ تا ۶ صبح هم فعالیت با ۳۰ درصد «دیماند» فعال هستند.

 

معتمدیان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه استان تهران بستر مناسبی برای نیروگاه‌های خورشیدی است، گفت: تفاهمنامه‌ای با وزارت نیرو منعقد شده تا ادارات، سازمان‌ها و واحد‌های اقتصادی از این انرژی پاک استفاده کنند.

 

استاندار تهران افزود: با توجه به تاکید رییس جمهور و بر اساس برنامه ریزی‌ها مشکلات امروز را برای آینده نخواهیم داشت.

 

وی ادامه داد: خوشبختانه قوانین خوبی مثل قانون هوای پاک داریم که بخشی از این قوانین متاسفانه اجرایی نشده است.

 

به گفته استاندار تهران، در این راستا جلسات منظمی برگزار می‌کنیم، اما عوامل متعددی در آلودگی هوای تهران موثر هستند که ۴۸ درصد آن ثابت و ۵۲ درصد مربوط به عوامل متحرک است.

 

معتمدیان بیان کرد: قانون برنامه هفتم میزان اسقاط خودرو‌های فرسوده را ۲ برابر تعیین کرده و باید میزان جایگزینی‌ها مشخص شود؛ امروز ۴.۲ میلیون دستگاه موتور سیکلت داریم در تهران داریم که ۶۵ درصد آنها بالای ۳۰ سال دارند.

 

وی افزود: ۱۰ درصد از موتورسیکلت‌ها باید از رده خارج شوند که با همکاری و مطالبه گری صدا و سیما و اثرگذاری و تکالیف قانونی شرایط هوای تهران را تغییر دهیم.

 

استاندار تهران در بخشی دیگر با بیان اینکه از اولویت‌های وزارت کشور طرد اتباع غیر مجاز است، گفت: جلسات مشترکی با وزارت کشور و مرکز اتباع داریم؛ ما هم بر اساس موضوعات اولویت دار ورود کرده‌ایم و یکی از اولین اولویت ها، ساماندهی اتباع غیرمجاز استان تهران است که مصمم هستیم با همکاری همه دستگاه‌ها قانون را اجرا کنیم.

 

وی یادآور شد: با زحمات فراجا در همه استان تهران به صورت شبانه روزی جمع آوری اتباع غیرمجاز در حال انجام است که این افراد به اردوگاه مرکزی ورامین منتقل و از طریق مبادی ذیربط طرد می‌شوند.

 

معتمدیان تاکید کرد: از ابتدای جمهوری اسلامی به اتباع نگاه مناسبی داشته‌ایم، اما بر مبنای قانون باید غیرمجاز‌ها شناسایی و طرد شوند و قاطعانه با متخلفان برخورد می‌شود.

 

استاندار تهران گفت: در خصوص اتباع مجاز اشتغال و اسکان و ساماندهی در دستور کار است تا با تهیه اطلس اشتغال و اسکان کار مناسبی انجام شود.

 

وی در مورد سرانه‌های آموزشی تهران هم گفت: سرانه آموزشی در استان تهران پایین‌تر از میانگین ۵.۲۸ درصد کشوری است؛ ۱۳ هزار کلاس درس کمبود داریم تا به میانگین کشوری برسیم و با توجه به تراکم جمعیتی استان تهران، بار جدی در این بخش بر دوش داریم.

 

معتمدیان یادآور شد: با توجه به اختیارات ویژه به دنبال مولد سازی در حوزه آموزش هستیم و ۲۱ ملک شناسایی و برخی اقدامات انجام و به مرحله مزایده برخی املاک رسیده‌ایم.

 

وی افزود: ۶۰ مدرسه ۱۲ کلاسه در حال احداث است که با کمک همه ظرفیت‌ها این اقدام را انجام خواهیم داد تا نهضت مدرسه سازی به سرانجام برسانیم.

 

معتمدیان در پایان هم گفت: ما در استان تهران هشت دهم درصد از مساحت کشور را داریم و با ۲۸ شهر کشور دارای حرایم هستیم که پیگیریم تا این مشکل را ساماندهی کنیم.

برچسب ها: تعطیلی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، در گفت‌و‌گو با شبکه بلومبرگ اعلام کرد در صورت بازگشت به کاخ سفید، برنامه بعدی دولتش تحقق صلح با ایران و برقراری آرامش پایدار در خاورمیانه خواهد بود.
هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم
هواپیمای رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، دقایقی پیش در فلسطین اشغالی فرود آمد؛ این سفر در ادامه تحرکات اخیر واشنگتن برای پیگیری روند آزادی گروگان‌ها و بررسی اوضاع منطقه انجام می‌شود.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر