کد خبر: ۵۴۹۳۳
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱

ورود پشه آلوده آئدس خارجی

مدیر‌کل پدافند غیرعامل استانداری کرمان از ورود پشه آلوده آئدس به کشور خبر داد و گفت: دستورالعمل مبارزه با این پشه ابلاغ شده است و حتماً باید جدی گرفته شود.
ورود پشه آلوده آئدس خارجی

مخاطب۲۴- ابراهیم کریمی صبح امروز در همایش شهرداران سراسر استان کرمان در سالن شهید مرتضوی با بیان اینکه یکی از تهدیداتی که امروزه شهر‌ها را تهدید می‌کند و هشدار می‌دهیم، پشه مهاجمی به نام آئدس است، اظهار داشت: این پشه آلوده وارد کشور شده و در مناطق مختلفی از کشور وجود دارد که در جنوب کشور از نوع اجیپتی بوده که معمولا خطرناک‌تر است.

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به اینکه شهرداران با مسئول مرکز بهداشت شهر ارتباط بگیرند و جلسات پیشگیری را برگزار کنند، افزود: این پشه در شهرستان چابهار استقرار پیدا کرده و در ۱۰ روز گذشته تعداد بیماران در این محدوده افزایش پیدا کرده است.

مدیر‌کل پدافند غیرعامل استانداری کرمان، با بیان اینکه مرگ و میر پشه آئدس چند برابر کروناست و حتماً باید هشدار‌ها را در نظر گرفت و ترتیب اثر قرار داد، گفت: کنترل فیزیکی و مدیریت محیط باید مدنظر قرار گیرد

وی با اشاره به اینکه این پشه به شدت به رنگ مشکی علاقه دارد و معمولا در لاستیک‌های خودرو فرسوده تخم‌ریزی می‌کند، ادامه داد: آب زیر گلدان‌ها و کولر‌ها نیز محیط مناسبی برای تخم‌ریزی این پشه است.

کریمی، با بیان اینکه بهسازی محیط بهترین راه مبارزه با پشه آئدس است که شهرداران به‌طور جدی باید مورد توجه قرار دهند، عنوان کرد: آب‌های راکد داخل شهر‌ها حتماً باید جمع‌آوری و دفع شود و محل دپوی لاستیک‌های فرسوده نیز معدوم و جمع‌آوری شود.

وی با تاکید بر اینکه پاکسازی، نظافت و رفع آلودگی کانون‌های تجمع زباله و ضایعات در سطح شهر‌ها باید انجام شود، گفت: هماهنگی شهرداری‌ها با دانشگاه علوم پزشکی بسیار اهمیت دارد.

مدیر‌کل پدافند غیرعامل استانداری کرمان، با اشاره به اینکه نظارت بر آبیاری فضای سبز شهر‌ها باید تشدید شود، افزود: از غرق آبی شدن باید جلوگیری کنید و سم‌پاشی محیط شهری برابر دستورالعمل قرارگاه پدافند زیستی مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه حفاظت شخصی عوامل شهرداری اهمیت دارد و مردم باید نسبت به این تهدید و مقابله با آن آگاه‌سازی شوند، ادامه داد: دستورالعمل مبارزه با پشه آئدس به دستگاه‌ها و سازمان‌ها ابلاغ شده است و حتماً جدی گرفته شود.

مدیر‌کل پدافند غیرعامل استانداری کرمان، تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی موظفند هرگونه قصور و کوتاهی در اجرای دستورالعمل را به سازمان پدافند غیرعامل گزارش دهند.

برچسب ها: پشه آئدس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر