کد خبر: ۵۴۷۳۳
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸

توسعه دسترسی و اتصال ۱۵ هزار مشترک به شبکه FTTX مخابرات خراسان شمالی تا سال آینده

مدیر مخابرات منطقه خراسان شمالی گفت: توسعه دسترسی و اتصال ۱۵ هزار مشترک فیبرنوری و توسعه شبکه انتقال استانی تا سال آینده و ارائه سرویس‌های جدید ارتباطی از مهم‌ترین اهداف شرکت مخابرات ایران و مخابرات منطقه خراسان شمالی در استان است.
توسعه دسترسی و اتصال ۱۵ هزار مشترک به شبکه FTTX مخابرات خراسان شمالی تا سال آینده

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:رسول علی اصغرپور مدیر مخابرات منطقه، با بیان این مطلب در گردهمایی توسعه FTTX استان که در بجنورد برگزار شد، اظهار داشت: همه مجموعه باید هم راستا با هم در جهت تحقق این امر از تمام توان و ظرفیت خود استفاده کنیم.

وی در ادامه ضمن اشاره به کسب رتبه برتر مخابرات منطقه در بین مناطق مخابراتی کشور برای دومین دوره متوالی افزود:کسب این جایگاه به آسانی نبوده و تمام همکاران تلاش زیادی داشتند و حتی سختی‌های زیادی را متحمل شدند، اما نتیجه غرورآفرین و شیرین بود، بنابراین حفظ و نگهداشت این جایگاه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و البته که این امر به سادگی ممکن نیست.

وی افزود: موفقیت‌ها اتفاقی بدست نمی‌آید و باید با همفکری بیشتر و اشتراک ایده‌ها و نوآوری و خلاقیت در تمامی ارکان مجموعه در جهت حفظ این جایگاه بکوشیم.

مهندس علی اصغرپور با اشاره به اینکه توسعه فیبرنوری و سرویس‌های FTTX از مهم‌ترین اهداف شرکت مخابرات ایران و یکی از مهمترین راهبرد‌های مدیرعامل محترم می‌باشد خاطر نشان کرد: خوشبختانه خراسان شمالی به عنوان تنها استانی بود که پروژه فیبر نوری در تمام شهر‌های استان به مخابرات ابلاغ و اجرا شد باید از این ظرفیت‌های ایجاد شده نهایت استفاده و بهره برداری را برده و سرویس را به دست مشترکین برسانیم.

وی با تاکید بر ارائه سرویس با کیفیت به مشترکین گفت: کیفیت سرویس، حق االناس است و باید در جهت افزایش کیفیت سرویس و ارتقا کیفیت خدمات ارائه شده و خدمات پس از فروش به مشتریان تلاش کنیم.

وی مجموعه کارکنان، مشترکین و … را به شبکه‌های عصبی در یک سیستم تشبیه کرد و یادآور شد باید به این شبکه‌های عصبی و ارتباطی توجه صد در صد داشت تا با آگاهی از ضعف‌ها و نواقص و همچنین توانمندی‌ها در پیشبرد اهداف موفق‌تر باشیم.

اسناد توسعه FTTX مخابرات شهر‌های مختلف منطقه خراسان شمالی در بجنورد امضا شد

در حاشیه نشست و گردهمایی توسعه شبکه FTTX خراسان شمالی، اسناد توسعه مشتریان FTTX مخابرات شهر‌های تابعه استان، امضا و ابلاغ شد.

سند توسعه و اتصال فیبرنوری منازل و کسب و کار شهرستان‌های بجنورد، شیروان، اسفراین، مانه، سملقان، گرمه، فاروج، جاجرم، رازو جرگلان و بام و صفی آباد ابلاغ و امضا شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر