کد خبر: ۵۴۷۰۹
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۲
نماد‌های دلاری بورس تهران شاخص‌ساز می‌شوند؟

پیش‌بینی بازار سهام امروز ۲۴ آذر ۱۴۰۳

بورس تهران در روز انتهایی معاملات سومین هفته آذر ماه با افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص هم‌وزن مواجه شد. در آخرین روز معاملاتی هفته قبل ارزش معاملات خرد در کانال ۱۲ همتی قرار داشت و شاهد ورود جریان پول حقیقی به موقعیت‌های سهامی بودیم.
پیش‌بینی بازار سهام امروز ۲۴ آذر ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند روز معاملاتی گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل هم‌وزن و رشد تراز شاخص کل بود. شاخص‌های سهامی معاملات روز چهارشنبه را نیز با محدودیت سه درصدی دامنه نوسان قیمتی آغاز کردند. بازار سهام روز چهارشنبه با حاکمیت ۸۲ درصدی رنگ سبز مواجه بود. روز چهارشنبه برآیند جریان پول حقیقی در بین موقعیت‌های سهامی منفی ۳ میلیارد تومان بود و در بین صندوق‌های سرمایه‌گذاری درآمد ثابت نیز به منفی ۶۶ میلیارد تومان رسید و ۴۹۲ میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های با پشتوانه طلا وارد شد.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۱۷۹.۳ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت استخراج کانه‌های فلزی با ۶۹.۶ میلیارد تومان و صنعت سرمایه‌گذاری‌ها با ۱۷.۸ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت سیمان با ۴۰.۶ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت خدمات فنی و مهندسی با ۲۹ میلیارد تومان و صنعت سایر محصولات کانی غیر فلزی با ۲۷.۹ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.

روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز چهارشنبه شاهد افت ۱۳ درصدی ارزش معاملات خرد بود و این معیار به سطح ۱۲ هزار و ۲۲۰ میلیارد تومانی رسید. ارزش معاملات خرد در هفته گذشته ۴ سطح متفاوت را تجربه کرد و برای چهارمین هفته متوالی با نوسانات شدیدی همراه بود.

روز چهارشنبه ارزش صف‌های خرید سهام افزایش ۵ درصدی داشت و ارزش صف‌های فروش ۷۰ درصد افت کرد. با این تفاسیر، ارزش صف‌های خرید از هزار و ۳۶۴ میلیارد تومان به هزار و ۴۲۹ میلیارد تومان صعود کرد و ارزش صف‌های فروش در سطح ۱۲۷ میلیارد تومانی قرار گرفت.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از ۴۶.۹ میلیون تومان روز سه‌شنبه تا ۴۳.۶ میلیون تومان کاهش داشت. سرانه فروش هر کد حقیقی نیز کاهش داشت و از ۳۶.۶ میلیون تومان روز سه‌شنبه به ۳۳.۳ میلیون تومان رسید. با این اوصاف همچنان شکاف سرانه خرید و فروش به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند و شدت این شکاف به بیش از ۱۰ میلیون تومان می‌رسد.

پیش بینی بورس شنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ بورس تهران در هفته گذشته شاهد افزایش قابل توجه شاخص کل و هم‌وزن بود و سطح مقاومتی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی و بالاترین رکورد تراز شاخص کل در انتهای معاملات بازار شکسته شد. تراز ۸۰۰ هزار واحدی شاخص هم‌وزن نیز پس گرفته شد و شاهد ورود پول حقیقی به موقعیت‌های سهامی و خروج جریان پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت‌ها بودیم. در هفته قبل ۲ هزار و ۴۰۷ میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های با پشتوانه طلا و ۵۳۱ میلیارد تومان پول حقیقی به موقعیت‌های سهامی وارد شد و شاهد خروج ۲ هزار و ۲ میلیارد تومانی جریان پول حقیقی از موقعیت‌های درآمد ثابت بودیم. بازار سهام روز چهارشنبه حکایت از نیاز شاخص‌های سهامی به تنفس و تغییر روند جریان پول حقیقی در میان صنایع داشت. به نظر می‌رسد بورس تهران این هفته را با روند صعودی شاخص‌ها آغاز کند ولی با توجه به احتمال افزایش تنش‌های سیاسی و نظامی در خاورمیانه احتمال رکودی شدن بازار سهام وجود دارد. از سوی دیگر اخبار اقتصادی اخر هفته حکایت از افزایش احتمال تقاضای سهم‌های دلاری در روز شنبه دارد.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۷ تا ۱۴ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی مثبت اندک شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت پیش بینی می‌شود و احتمالا با خروج پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت مواجه خواهیم بود. صفوف خرید سهام احتمالاً اندکی افزایش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۴۰ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۳۰ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افزایش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمال شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن فرابورس افزایش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر