کد خبر: ۵۴۶۵۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۷

چراغ‌های خاموشی که نظم تهران را بر هم زد

رئیس مرکز کنترل هوشمند پلیس راهور تهران بزرگ لیست تقاطع‌های خاموش شهر تهران را اعلام کرد.
چراغ‌های خاموشی که نظم تهران را بر هم زد

مخاطب ۲۴- سرهنگ احسان پور رئیس مرکز کنترل هوشمند پلیس راهور تهران بزرگ من اعلام لیست تقاطع‌های چراغ خاموش تهران از برهم خوردن نظم در معابر پایتخت خبر داد و گفت: خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در تقاطع‌های شهر تهران جدا از اینکه نظم شهری را بر هم می‌زند می‌تواند عامل تصادفات نیز باشد.

وی افزود: اگرچه همکاران من در پلیس راهور تهران بزرگ در معابر تهران به خصوص تقاطع‌ها حضور فعال دارند و در تسهیل تردد شهروندان تهرانی تلاش دوچندان دارند، اما از تمامی رانندگان عزیز خواهش می‌کنیم با سعه صدر و با رعایت سرعت مطمئنه و البته رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی به خصوص در تقاطع‌ها با رعایت حق تقدم تردد کنند تا شاهد حادثه‌ای به این دلیل نباشیم.

بیشتر بخوانید

رئیس مرکز کنترل هوشمند پلیس راهور تهران بزرگ گفت: با رصد مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ شاهد معابری هستیم که به دلیل خاموش بودن چراغ‌های راهنمایی دچار خلل شدند و امیدوار هستیم با حل این مشکل دوباره نظم به تقاطع‌های شهر بازگردد.

لیست تقاطع‌های که چراغ راهنمای آنها به دلیل قطع بودن برق محلی در روز پنجشنبه مورخه ۱۴۰۳/۰۹/۲۲ خاموش هستند، به شرح ذیل است:

آزادی - قریب

اسکندری - وصال

قیطریه - اندرزگو

قائم - قصر فیروزه

میعاد - شقایق

امام زاده معصوم

فرجام - سراج

فرجام - گلشنی

تقاطع تیرانداز

تقاطع‌های طول خیابان دولت

ملاصدرا - شیراز

شریعتی - میرداماد

آفریقا - حقانی

پیروزی - کوکا

سرو - پاک نژاد

پیروزی - نبرد

تقاطع عای طول خیابان رجایی

تقاطع مخبرالدوله

قره یاضی

توحید - ستارخان

ولیعصر - جمهوری

پاسداران - گلستان ۵

نیروی هوایی - دماوند

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.