کد خبر: ۵۴۶۳۱
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۷

عربستان میزبان جام جهانی ۲۰۳۴

فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) امروز چهارشنبه ۲۱ آذر کنگره انتخاب میزبان جام جهانی ۲۰۳۴ برگزار کرد و کشور عربستان سعودی رسماً به عنوان میزبان معرفی شد.
عربستان میزبان جام جهانی ۲۰۳۴

میزبان جام جهانی ۲۰۳۴- به گزارش مخاطب ۲۴ فیفا طی امروز تأیید کرد که عربستان سعودی میزبان جام جهانی فوتبال مردان در سال ۲۰۳۴ خواهد بود.

فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) امروز چهارشنبه ۲۱ آذر کنگره انتخاب میزبان جام جهانی ۲۰۳۴ برگزار کرد و کشور عربستان سعودی رسماً به عنوان میزبان معرفی شد.

در جریان کنگره مجازی فیفا که با رای‌گیری برای تعیین میزبان برگزار شد، پیشنهاد میزبانی مشترک مراکش و اسپانیا و پرتغال برای میزبانی جام جهانی ۲۰۳۰ پذیرفته شد.

عربستان سعودی تنها نامزد میزبانی جام ۲۰۳۴ بود که بازگشت سریع این تورنمنت به منطقه خلیج فارس را پس از میزبانی قطر در سال ۲۰۲۲ رقم می‌زند.

فیفا بر اساس اصل چرخش بین قاره‌ها، تنها پیشنهاد‌هایی از آسیا یا اقیانوسیه را برای دوره ۲۰۳۴ پذیرفت، زیرا جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکای شمالی برگزار خواهد شد و اولین دوره با حضور ۴۸ تیم است.

عربستان میزبان رسمی جام جهانی 2034

عربستان سعودی برای میزبانی جام جهانی ۲۰۳۴ برنامه‌ای گسترده ارائه کرده است که شامل ۱۵ ورزشگاه در ۵ شهر میزبان می‌شود. این ورزشگاه‌ها ترکیبی از سازه‌های موجود، ورزشگاه‌های در حال احداث و پروژه‌های جدید هستند. ۵ شهر و ورزشگاه‌ها به شرح ذیل معرفی شدند.

ریاض؛ ورزشگاه بین‌المللی ملک سلمان (۹۲٬۷۶۰ نفر، برای فینال برنامه‌ریزی شده)، شهر ورزشی ملک فهد (در حال توسعه به ظرفیت ۷۰٬۰۰۰ نفر)، استادیوم روشِن (با طراحی شبیه کریستال‌های برجسته)، استادیوم دانشگاه ملک سعود (ظرفیت موقت ۴۶٬۰۰۰ نفر)، استادیوم جنوب ریاض و چند پروژه دیگر.

جده؛ ورزشگاه شهر ورزشی ملک عبدالله (۶۲٬۳۴۵ نفر)، استادیوم توسعه مرکزی جده (۴۵٬۰۰۰ نفر)

نئوم؛ استادیوم نئوم (طرحی منحصر‌به‌فرد با زمین در ارتفاع ۳۵۰ متری).

الخبر؛ استادیوم آرامکو (۴۶٬۰۰۰ نفر).

تبوک؛ استادیوم دانشگاه ملک خالد (با توسعه به ۴۵٬۰۰۰ نفر)

بر اساس رای فیفا، به مناسبت صدمین سالگرد برگزاری اولین دوره جام جهانی ‏در اروگوئه، اولین بازی‌های جام جهانی ۲۰۳۰ در سه کشور آمریکای ‏جنوبی، اروگوئه، پاراگوئه و آرژانتین برگزار خواهد شد. جام جهانی ۲۰۳۰ یک تورنمنت ویژه خواهد بود؛ رقابتی در صدمین ‏سالگرد آغاز بزرگترین تورنمنت فوتبال دنیا. با توجه به اینکه اولین ‏دوره جام جهانی در سال ۱۹۳۰ در آمریکای جنوبی برگزار شده قرار ‏است اولین مسابقات این تورنمنت در روز‌های ۸ و ۹ ژوئن در سه ‏کشور اروگوئه، پاراگوئه و آرژانتین برگزار شود ‏اما بلافاصله جام جهانی راهی سه کشور اسپانیا، مراکش و پرتغال ‏می‌شود که میزبان‌های اصلی جام جهانی ۲۰۳۰ هستند

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر