کد خبر: ۵۴۵۶۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۹

حجاب هم واجب دینی است و هم واجب سیاسی

حمیدرضا ترقی گفت: برخی از کسانی که نسبت به قانون حجاب واکنش و نقد وارد می‌کنند باید بدانند که در انجام فرائض دینی، بین نماز، حج و حجاب، فرقی وجود ندارد و هر فریضه‌ای که واجب است باید در جامعه اجرا شود
حجاب هم واجب دینی است و هم واجب سیاسی

مخاطب۲۴- حمیدرضا ترقی فعال سیاسی اصولگرا و نائب رییس حزب موتلفه، گفت: نظام ما، نظام اسلامی است و حدود ۲۰۰ هزار نفر شهید داده‌ایم. این شهدا برای دفاع از جمهوری اسلامی با خون خود رای داده‌اند تا یک نظام دینی و مبتنی بر اسلام شکل بگیرد. در قانون اساسی نیز، تمام قوانین و مقررات کشور باید به گونه‌ای باشد که مغایرتی با اسلام نداشته باشد. این اصل، اصل تغییرناپذیر قانون اساسی ما (اصل چهارم) است.

بیشتر بخوانید

 او ادامه داد: بنابراین، ما باید بر اساس قانون اساسی و خواست و اراده ملت در جمهوری اسلامی، حرکت کنیم. ساختن یک جامعه مبتنی بر ارزش‌های اسلامی از ابعاد مختلف دارای مختصاتی است که هم زندگی دنیوی مردم را تضمین می‌کند هم زندگی اخروی آنها را. یکی از مظاهر جامعه اسلامی که نشان می‌دهد جامعه به دنبال فساد، ولنگاری و فساد نیست و به دنبال ارزش‌های معنوی است، همین «حجاب» است که هم واجب دینی است و هم واجب سیاسی. یکی از راه‌هایی که دشمن می‌تواند جامعه را از مسیر آرمان‌های خود منحرف کرده و به سوی تمدن‌های مبتذل غربی سوق دهد، گسترش بی حجابی و عدم توجه به فرایض دینی و اسلامی است.

وی افزود: وظیفه رئیس جمهور، در قانون اساسی و سوگندی که یاد کرده این است که مجری قوانین اسلامی باشد. سوگندی که نمایندگان مجلس خورده‌اند نیز بر حفظ ارزش‌های اسلامی تاکید دارد. طبیعتا زمانی که هم دستگاه اجرایی و هم دستگاه قانون گذاری سوگندی یاد می‌کند، باید به سوگند خود وفادار باشند. دستگاه قضایی هم موظف است با هر نوع تخلف از قوانین اسلامی برخورد کرده و از آن ممانعت کند و برای عدم اجرای آن نیز اقدامات تنبیهی انجام دهد. همه این وظایف و شرایط می‌طلبد که برای اجرای درست موازین اسلامی، مسائل خانواده و حجاب، مورد توجه همه آحاد جامعه قرار بگیرد.

برخی از کسانی که نسبت به این قانون واکنش و نقد وارد می‌کنند باید بدانند که در انجام فرائض دینی، بین نماز، حج و حجاب، فرقی وجود ندارد و هر فریضه‌ای که واجب است باید در جامعه اجرا شود. نمی‌توانیم بگوییم یک نفر نماز بخواند، اما به واجباتی مثل حجاب اعتقاد نداشته باشد.

نایب رئیس حزب موتلفه در ادامه گفت: در جامعه‌ای که اسلامی است همه باید اصول و قواعد را رعایت کنند. مگر در کشور‌های غربی قوانین اجرا نمی‌شود؟ همان کشور‌هایی که ادعای آزادی و دموکراسی دارند و حتی ولنگاری در آنها موج می‌زند، برای برخی اماکن مثل دانشگاه‌ها، چارچوب دارند. در آمریکا و فرانسه که ادعای دموکراسی می‌شود، جایی برای ولنگار‌ها و مبتذل‌ها در مدارس، ادرات و دانشگاه‌ها نیست. اما برخی‌ها در جامعه ما به جای این که از نکات مثبت غربی‌ها درس بگیرند، بدترین آداب و رسومی را که بین غربی‌ها است الگوبرداری می‌کنند و فکر می‌کنند متمدن شده‌اند. این در حالیست که اسلام برای حفظ تشخص زن در جامعه، حجاب را قائل شده که ارزش زن مثل یک کالای تجاری و هوسرانی در نظر گرفته نشود. حجاب باعث می‌شود زن را به ابزاری برای هوسرانی مردان تنزل ندهیم.

وی افزود: از دید من این قانون، خیلی هم دیر تصویب شده و خیلی دیر به اجرا گذاشته می‌شود. در سال‌های گذشته هم با نقص و تساهل اجرا شده و دستگاه‌هایی که موظف به اجرای این قانون بوده‌اند، بسیار کوتاهی و تعلل کرده‌اند و باید در پیشگاه الهی به علت تساهل و تعلل در اجرای این قانون پاسخگو باشند و مجرم هستند که چرا جامعه را به سمت مورد تایید آرمان‌های انقلاب اسلامی نبرده‌اند. اگر کوتاهی‌های دستگاه‌های فرهنگی، آموزشی و انتظامی کشور نبود، شاهد چنین وضعیتی در کشور نبودیم که دشمن بتواند از وضعیت موجود برای بی ثباتی و اغتشاش در کشور استفاده کند؛ بنابراین به اعتقاد من با توجه به چکش کاری‌ها و دقت زیادی که درباره این قانون شده است، این قانون برای اجرا آماده است و همه دستگاه‌ها باید به وظایف خود به درستی عمل کنند تا افکار عمومی اقناع سازی شود، از بی حجابی پیشگیری شود و افراد متخلف جامعه نیز مورد برخورد قرار گیرند.

این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه گفت: آنهایی که معتقد به دین اسلام هستند که موظفند حجاب را رعایت کنند، آنها هم که اعتقادات قوی ندارند بر اساس یک قانون اجتماعی باید به حجاب اسلامی احترام بگذارند. جامعه باید به سمت قانونگرایی حرکت کند تا سلامت اخلاقی جامعه حفظ شود. رعیات این موارد می‌تواند مانع از بسیاری از طلاق ها، ناهنجاری‌ها و بسیاری از مشکلات خانواده‌های امروزی شود، متاسفانه عدم هنجارپذیری حجاب، عامل بروز بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی است. آقای پزشکیان فردی متدین است و خود ایشان و معاونشان هم اعلام کرده‌اند اگر قانون حجاب تصویب شود، آن را اجرا می‌کنند. آقای پزشکیان فردی قانونگرا است و معیار حرکت خود را هم قانون می‌داند. اگر در گذشته نیز نسبت به این موضوع نقد داشته درباره شیوه اجرا بوده است نه این که اصل موضوع را نقد کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان (صبح شنبه، ۲۳ فروردین) در راس هیئتی سیاسی وارد مسقط پایتخت عمان شد.
قائم پناه: طیب‌نیا گزینه اصلی تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی است قائم پناه: طیب‌نیا گزینه اصلی تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی است
معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، از «علی طیب‌نیا» به عنوان گزینه اصلی تصدی وزارت اقتصاد در فهرست پیشنهادی به رئیس جمهور پزشکیان خبر داد.
چه کسانی همراه با عراقچی راهی مذاکرات عمان شدند؟ چه کسانی همراه با عراقچی راهی مذاکرات عمان شدند؟
حسین جابری انصاری، مدیرعامل خبرگزاری ایرنا با انتشار پستی در ایکس درباره ورود هیأت ایران به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا نکته‌ای را مطرح کرد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر