کد خبر: ۵۴۵۱۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۲

از تقلید صدایم خوشحال هم می‌شوم

داود نماینده در واکنش به تقلید صدایش در فضای مجازی، می‌گوید: زمانی منتقد این بودم که چرا صدای مرحوم نوذری تقلید شده است، اما حالا این تقلید‌ها به شهرت و بودن ما در جامعه کمک می‌کنند. من خیلی هم خوشحالم و دلم خوش است که دل جوانی خوش است که صدای من را تقلید کرده است.
از تقلید صدایم خوشحال هم می‌شوم

مخاطب۲۴- داود نماینده که دوبله مستند‌های حیات وحش از آثار مشهور اوست، درباره تقلید صدایش در فضای مجازی این چنین می‌گوید: این تقلید‌هایی که از بنده حقیر می‌شود، یاد حکایتی از مرحوم منوچهر نوذری افتادم. زمانی یادم هست آمدم و به ایشان گفتم جوانی به اسم مهران مدیری آمده و تقلید صدای شما را می‌کند که در مسابقه هفته اجرا می‌کنید، آقای نوذری گفت چه خوب تقلید نوذری می‌کند، خود نوذری که نمی‌شود.

نماینده در ویدئویی که توسط فرشید شکیبا، مدیر واحد دوبلاژ سیما منتشر شده است در واکنش به تقلید صدایش در فضای مجازی یادآور شد: من هم تقلید‌هایی که در فضای مجازی می‌شود را دیدم و شنیدم خب جوان‌اند و دل‌خوشی‌شان این است؛ چه اشکالی دارد ولی آن موقع که تقلید می‌کند، می‌گویند، عه این صدای داود نماینده است.

این گوینده در عین حال درباره این تقلید صدا گفت: اتفاق جالبی است که جوانان هم دلخوش باشند و هم اینکه به شهرت و بودن ما در جامعه کمک می‌کنند. من خیلی هم خوشحالم و دلم خوش است که دل جوانی خوش است که صدای من را تقلید کرده است.

داود نماینده پیش‌تر دوبله مستند سیاره زمین «Planet Earth» را بر عهده داشت. همچنین پیش از این هم مستند «مرگبارترین مار‌های جهان» با گویندگی سه نفر از گویندگان گفتار فیلم و مدیر دوبلاژی داود نماینده در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین‌الملل سیما دوبله شده است.

برچسب ها: دوبله
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان
محمود فرشچیان این استاد برجسته اکنون در بیمارستانی در آمریکا بستری است و حال جسمی ایشان وخیم گزارش شده است.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر