کد خبر: ۵۴۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹

نشست پرسش و پاسخ آنلاین مدیران مخابرات با سهامداران حقیقی شرکت برگزار شد

با توجه به انتشار صورت‌های مالی شش ماهه منتهی به شهریور ماه سال ۱۴۰۳ شرکت مخابرات ایران در سامانه کدال، نشست پرسش و پاسخ آنلاین مدیران با حضور مهندس جعفرپور، مدیرعامل و جمعی از مدیران ارشد شرکت مخابرات به صورت برخط با سهامداران برگزار شد.
نشست پرسش و پاسخ آنلاین مدیران مخابرات با سهامداران حقیقی شرکت برگزار شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:نشست پرسش و پاسخ آنلاین مدیران مخابرات با حضور مهندس محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت، مهندس حسن جند، عضو هیات مدیره، مهندس مهدی طاهری، معاون مالی، شهاب لطفعلی، مدیرکل دفتر هیات مدیره، مهندس حیدری زاده، مدیرکل دفتر مدیرعامل، دکتر حامد شیخ پور، مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل و مشاوران مدیرعامل شرکت مخابرات، به صورت پرسش و پاسخ برخط با تعدادی از سهامداران حقیقی، امروز یکشنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

مهندس جعفرپور در این نشست اظهارداشت: شرکت مخابرات ایران همواره از اقداماتی که موجب افزایش شفافیت برای سهامداران شده، استقبال می‌کند.

مهندس جعفرپور، سرویس پیشران فیبر نوری را بهترین سرویس و مزیت نسبی مخابرات در شرایط حاضر عنوان کرد و افزود: با فکر و برنامه‌ریزی کلان که به پیشرفت راهبردی حوزه ارتباطات ثابت منجر می‌شود، در یک بازه مناسب تا پایان سال ۱۴۰۴ می‌توانیم به برنامه یک میلیون و ۶۵۰ هزار اتصال فیبر نوری و سودآوری مناسب برسیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات اظهارداشت: با توجه به انتشار صورت‌های مالی شش ماه نخست شرکت مخابرات ایران، برگزاری این نشست، بخشی از ابهامات سهامداران در مورد شرکت را برطرف کرده و شفافیت سهام اخابر در بازار سرمایه افزایش خواهد یافت.

مهندس جعفرپور با بیان اینکه استفاده بهینه از منابع در دسترس مخابرات، مسیر رشد پایدار شرکت برای سهامداران و تمام ذی نفعان است، بیان داشت: بر اساس فناوری پیشران فیبر، شرکت مخابرات مشتری مدار و سودآور شده و از اعتبار برند مخابرات، برای رشد بنگاه اقتصادی خود با تمام جزئیات که موجب علاقه مشتری و رشد سهام شرکت می‌شود، استفاده می‌کنیم.

وی در خصوص اوضاع کلی شرکت گفت: به علت بیش از یک دهه عقب افتادگی در حوزه مخابرات ثابت، و توجه بیش از حد به حوزه سیار، ایجاد توازن در بخش مخابرات کمی طول می‌کشد و نگاه مثبت سیاستگذاران نیز در این بخش لازم و ضروری است.

مهندس طاهری، معاون مالی شرکت نیز با پاسخ به سوالات سهامداران حقیقی در نشست پرسش و پاسخ امروز، اظهارداشت: در مورد سوال پرتکرار افزایش سرمایه و تجدید ارزیابی، با توجه به اقدامات انجام شده، در تلاش هستیم حداکثر طی ماه‌های آینده با احصای تمام اطلاعات لازم برای تجدید ارزیابی شرکت، افزایش سرمایه داشته باشیم.

معاون مالی و امور مجامع شرکت مخابرات ایران گفت: با توجه به اهمیت پروژه اتصال فیبر نوری، حوزه مالی شرکت، علاوه بر فعالیت‌های قابل توجه در امور کارکنان، پروژه تأمین مالی یک و نیم میلیون اتصال پورت فیبر نوری را تا پایان سال ۱۴۰۴، برنامه‌ریزی کرده است.

وی افزود: برگزاری این نشست، فرصتی برای تقویت ارتباط بین مدیران شرکت و سهامداران و طرح مشکلات و چالش‌های صنعت و انعکاس مطالبات سهامداری است.

معاون مالی مخابرات افزود: تحقق افزایش سرمایه ۱۵۰۰ درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها که بالغ بر ۹۰ همت است، از اساسی‌ترین برنامه‌های حوزه مالی شرکت است.

این نشست به صورت برخط از طریق سامانه پخش یکپارچه پخش برخط مجامع و نشست‌های سازمان بورس برای سهامداران پخش شد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.