کد خبر: ۵۴۴۷۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
صورت‌های مالی حسابرسی‌شده شش ماهه نشان داد

رشد ۲۰ درصدی سود خالص وبصادر

​بانک صادرات ایران در صورت‌های مالی حسابرسی‌شده شش ماهه امسال، ۳۶ ریال سود خالص شناسایی کرده است که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد افزایش داشته است.
رشد ۲۰ درصدی سود خالص وبصادر

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :نتایج عملیات بانکداری در صورت‌های مالی حسابرسی‌شده شش ماهه منتهی به پایان شهریور ۱۴۰۳ بانک صادرات ایران نشان از تحقق سود خالص ۷ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریالی با ۲۰ درصد رشد دارد که بر این اساس به ازای هر سهم ۳۶ ریال سود خالص شناسایی شده است.

خالص درآمد تسهیلات اعطایی و سپرده‌گذاری این بانک در صورت‌های مالی حسابرسی‌شده شش ماهه با عبور از ۱۴۲ هزار میلیارد ریال نسبت به مدت مشابه سال قبل، بیش از ۴۱ درصد رشد نشان می‌دهد. در همین راستا خالص درآمد کارمزد‌ها نیز با بیش از ۸۱ درصد افزایش از ۴۵ هزار میلیارد ریال بیشتر شد.

جمع درآمد‌های عملیاتی بانک صادرات ایران نیز در صورت‌های مالی حسابرسی‌شده شش ماهه با بیش از ۳۵ درصد افزایش، از ۲۷۵ هزار میلیارد ریال گذشت. ​

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.