کد خبر: ۵۴۴۶۷
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸

عراقچی درباره تحولات اخیر سوریه در مجلس چه گفت؟

وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه اساساً دولت سوریه هیچگاه در نشست روند آستانه حضور نداشته و روند آستانه بین ایران، ترکیه و روسیه بوده است، ادامه کار نشست روند آستانه را منوط به تحولات سوریه و تصمیم این سه کشور حاضر در این نشست دانست.
عراقچی درباره تحولات اخیر سوریه در مجلس چه گفت؟

مخاطب۲۴- «سیدعباس عراقچی»، وزیر امور خارجه، در تشریح نشست غیرعلنی و غیررسمی صبح امروز (دوشنبه، ۱۹ آذر ماه) با نمایندگان مجلس در خصوص تحولات سوریه، گفت: در این جلسه گزارشی از مجموعه فعالیت‌های دیپلماتیک انجام شده طی این چند روز به ویژه از جلسه روز شنبه در دوحه و رایزنی‌ها و نتایج حاصل شده از آن، ارائه کردم.

وی افزود: در این جلسه نمایندگان سوالاتی درباره سیر تحولات و سرعت تحولات سوریه مطرح کردند که به آن پاسخ دادیم و نکاتی مطرح شد؛ روی هم رفته جلسه تبادل نظر خوبی برگزار شد.

بیشتر بخوانید

وزیر امور خارجه در پاسخ به این سؤال که آیا گروه‌های معارض بشار اسد در دور جدید نشست روند آستانه به رسمیت شناخته شده و حضور خواهند داشت یا خیر، گفت: اساسا دولت سوریه هیچگاه در نشست روند آستانه حضور نداشته و روند آستانه بین ایران، ترکیه و روسیه بوده است؛ اینکه در آینده این روند به کار خود ادامه دهد یا خیر بستگی به تحولات و تصمیم سه کشور دارد. سایر کشور‌های عربی نیز هیچ‌گاه موضوع آستانه نبوده‌اند.

برچسب ها: سیدعباس عراقچی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
احمد شریف: تخریب سرمایه‌های ملی، انسجام کشور را تهدید می‌کند احمد شریف: تخریب سرمایه‌های ملی، انسجام کشور را تهدید می‌کند
دبیرکل حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران تأکید کرد توهین و تخریب شخصیت‌های سیاسی، به ویژه سرمایه‌های ملی، موجب تضعیف انسجام و افزایش اختلافات داخلی می‌شود.
طوفان سرخ سر سبز را به باد می‌دهد؟! طوفان سرخ سر سبز را به باد می‌دهد؟!
امروز تنها نماینده ایران در لیگ نخبگان آسیا یعنی تراکتور، در ورزشگاه یادگار امام تبریز از تیم الشرطه عراق پذیرایی می‌کند.
یاغی با لباس آبی روی سکو‌های سرخ تشویق شد یاغی با لباس آبی روی سکو‌های سرخ تشویق شد
۱۹ سال پیش در چنین روزی،پرسپولیس به یک برد خاطره انگیز و فوق‌العاده مهم، مقابل استقلال دست یافت.
پرواز مستقیم تهران ـ وین دوباره از از سر گرفته شد پرواز مستقیم تهران ـ وین دوباره از از سر گرفته شد
پرواز مستقیم تهران ـ وین پس از وقفه چندماهه با ورود اولین هواپیما از شرکت آسترین به فرودگاه امام خمینی از سر گرفته شد.
عراقچی: ایران آماده مذاکره برابر با آمریکا است عراقچی: ایران آماده مذاکره برابر با آمریکا است
وزیر خارجه ایران با تأکید بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای، گفت آمریکا عجله‌ای برای مذاکره ندارد و ایران هم تنها از موضع برابر وارد گفت‌و‌گو می‌شود.
رمز ژنتیکی پروانه آبی اطلس گشوده شد؛ رکورددار کروموزوم‌ها در جهان رمز ژنتیکی پروانه آبی اطلس گشوده شد؛ رکورددار کروموزوم‌ها در جهان
دانشمندان با رمزگشایی ژنوم پروانه نادر آبی اطلس دریافتند این حشره کوچک با ۲۲۹ جفت کروموزوم، بیشترین تعداد کروموزوم را در میان همه موجودات چندسلولی دارد و می‌تواند کلید درک تازه‌ای از تکامل و سازگاری ژنتیکی باشد.
عید فطر و قربان در یونسکو عید فطر و قربان در یونسکو
سازمان یونسکو دو عید بزرگ اسلامی، فطر و قربان، را به رسمیت شناخت؛ همزمان اخبار متنوعی از سلامت، محیط‌زیست، آموزش و اقتصاد ایران منتشر شد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر