کد خبر: ۵۴۳۸۶
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۳

عراقچی: ایران به حمایت از سوریه ادامه می‌دهد

وزیر خارجه ایران با بیان این‌که با وزیر خارجه ترکیه گفت‌و‌گو‌های صریح و مستقیمی داشته است، تاکید کرد که ایران کماکان به حمایت از مردم و دولت سوریه ادامه خواهد داد.
مخاطب۲۴- سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در دوحه به سر می‌برد، روز شنبه و در حاشیه نشست دوحه فروم گفت: این همایشی است که هر سال برگزار می‌شود و مجموعه‌ای از سیاستمداران، اقتصاددانان و اهالی رسانه در دوحه جمع می‌شوند و مسائل مختلف را به بحث می‌گذارند. این نشست فرصتی است که وزیران خارجه شرکت کننده نیز دیدارهای جانبی با یکدیگر داشته باشند.
بیشتر بخوانید

وزیر خارجه ایران ادامه داد: من امسال قصد اولیه برای شرکت در اجلاس دوحه را نداشتم ولی تحولاتی که در منطقه پیش آمد، به خصوص در سوریه و قراری که با وزیران خارجه ترکیه و روسیه برای برگزاری نشست آستانه داشتیم، باعث شد در این نشست شرکت کنیم.

عراقچی خاطرنشان کرد: امروز صبح دوحه فروم با موضوع خبرنگارانی که در غزه و لبنان مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفتند آغاز شد. به ۶ نفر از این خبرنگاران جوایزی  اهدا و با آن‌ها گفت‌وگو شد و آن‌ها خیلی روشن جنایات رژیم صهیونیستی را به تصویر کشیدند.

گفت‌وگویی بسیار صریح و مستقیم با وزیر خارجه ترکیه داشتم

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران در قطر با بیان اینکه «گفت‌وگویی بسیار صریح و مستقیم با وزیر امور خارجه ترکیه و جلسه مبسوطی را  با امیر قطر داشتم» افزود: محور اصلی هر ۲ دیدار، تحولات سوریه و موضوعات مرتبط با آن بود؛ از جمله اینکه چه مسیری باید در حمایت از مردم سوریه، حفظ تمامیت ارضی این کشور و جلوگیری از پیامدهای احتمالی هرگونه تحول در منطقه و حوزه پیرامونی اتخاذ شود.

او در پاسخ به این سوال که آیا در جریان این رایزنی‌ها به تصمیم خاصی نیز رسیده‌اید؟ گفت: الان در مرحله‌ای هستیم که همه در حال رایزنی هستند و زود است که تصمیمی گرفته شود، تحولات میدانی به صورت سریع در حال رخ دادن است و وضعیت بسیار سیال است‌.

عراقچی ادامه داد: کماکان به حمایت‌های خود از مردم و دولت سوریه ادامه می‌دهیم، اکنون یک کارزار سیاسی در جریان است که باید در آن ایفای نقش کنیم و در حال انجام رایزنی‌های مربوط به این موضوع هستیم.

برگزاری نشست روند آستانه، بعد از ظهر شنبه در دوحه

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران  همچنین گفت: نشست روند آستانه بعد از ظهر امروز (شنبه) با حضور وزیران امور خارجه ایران، روسیه و ترکیه در دوحه برگزار می‌شود. احتمالاً جلسه دیگری توسط روند آستانه با حضور تعدادی از وزرای خارجه منطقه برگزار شود، وقتی برگزاری این جلسه  قطعی شود در این زمینه اطلاع رسانی خواهد شد .

عراقچی همچنین در پاسخ به سوالی در مورد نشست روز گذشته وزرای امور خارجه ایران، سوریه و عراق در بغداد گفت: نشست سه‌جانبه وزرای امور خارجه ایران، عراق و سوریه که روز گذشته در بغداد برگزار شد، در نوع خودش  یک ابتکار جدید بود که در آن بر حمایت از مردم، دولت و تمامیت ارضی و وحدت سوریه تاکید شد، همچنین بر ضرورت جلوگیری از افتادن سوریه به دست تروریست‌ها و تبدیل شدن این کشور به مامنی برای تروریست‌ها تاکید شد.

او تصریح کرد: میان کشورهای منطقه نگرانی‌ها و منافع مشترکی نسبت به سوریه وجود دارد و ما در حال کار بر روی آنها هستیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر