کد خبر: ۵۴۳۵۸
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۳
مدیر امور امنیت شبکه مخابرات:

پایش مداوم تهدیدات سایبری و تأمین حداکثری امنیت سازمانی در شرکت محقق شده است

مهندس سید ابوالقاسم بنی‌طبا، مدیر امور امنیت شبکه و فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران با اشاره به تهدیدات روزافزون سایبری برای سازمان‌ها و لزوم افزایش امنیت شبکه در تمام بخش‌های سازمان گفت: پایش مداوم تهدیدات و فراهم‌سازی حداکثری امنیت سازمانی با اجرای طرح‌های جامع راهبردی در حوزه‌های شبکه و فناوری اطلاعات محقق شده است.
پایش مداوم تهدیدات سایبری و تأمین حداکثری امنیت سازمانی در شرکت محقق شده است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس بنی‌طبا در گردهمایی مدیران شرکت مخابرات ایران با اشاره به اقدامات و شاخص‌های بخش امنیت شبکه و فناوری اطلاعات شرکت مخابرات اظهار داشت: داده‌های اساسی سازمانی و تضمین کیفیت و همگرایی فعالیت‌های امنیتی شبکه و فناوری در راستای بیشینه‌سازی اثربخشی اقدامات و مقابله با تهدیدات سایبری به‌صورت مداوم، انجام و به‌روزرسانی می‌شود.

مدیر امور امنیت شبکه با اشاره به اقدامات و شاخص‌های مهم و کلیدی بخش امنیت اعلام کرد: منابع و داده‌های سازمانی در صورت عدم توجه به حفاظت‌های اساسی و امنیت شبکه و فناوری اطلاعات در معرض خطر نفوذ یا از بین‌رفتن هستند و با توجه به تحولات حوزه سایبری در سال‌های اخیر، بحث تضمین امنیت شبکه برای پیشگیری از حملات سایبری و مقاومت در برابر نشت اطلاعات سازمانی از اهمیت بیشتری برخوردار شده است.

وی با اشاره به این که تقریباً از سال ۱۴۰۰ تاکنون موارد حملات سایبری به مجموعه سازمان‌های مختلف در کشور روند روزافزونی داشته است اعلام کرد: در این راستا برای حداکثرسازی امنیت بخش فناوری اطلاعات و شبکه شرکت مخابرات در بخش دارایی‌ها و اطلاعات سازمانی، اقدامات مشخصی را در فاز‌های مختلف به اجرا و تکمیل رسانده‌ایم.

وی در مورد امن‌سازی سازمان توسط پروژه‌های شبکه و فناوری اطلاعات گفت: پروژه ارزیابی امنیتی و زیرساخت آی‌تی و افزایش دانش سایبری به صورت کامل طراحی شده و اکنون در مناطق و ستاد مخابرات به‌صورت کامل، لایه‌های مختلف شامل تجهیزات شبکه، سیستم عامل و دیتابیس، تحت حفاظت امور امنیت شبکه فناوری اطلاعات قرار دارد.

وی افزود: در این مدت تست نفوذ در بخش تجهیزات شامل تست مقاوم‌سازی و ممیزی در پانصد مورد به‌صورت کامل و در پنج فاز انجام یافته است.

مدیر امور امنیت شبکه، پیاده‌سازی سیستم مدیریت امنیت اطلاعات را از دیگر اقدامات مهم بخش امنیت شبکه و فناوری اطلاعات شرکت عنوان کرد و افزود: با اجرای این پروژه، طراحی، پیاده‌سازی، ممیزی، سنجش اثربخشی و بهینه‌سازی مستمر فرآیند‌ها در دامنه تعریف‌شده سازمان با هدف افزایش و تقویت ضریب امنیتی فعالیت‌ها انجام می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر