کد خبر: ۵۳۹۳۱
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰

پپ گواردیولا: فرار نمی‌کنم

پپ گواردیولا اعلام کرده که قصد دارد منچسترسیتی را از نو بسازد و با یافتن راه‌حلی برای رفع عملکرد ضعیف قهرمان لیگ برتر انگلیس، بار دیگر شایستگی خود را اثبات کند.

src="/files/fa/news/ext-align:justify;">مخاطب۲۴- وضعیت سیتی بحرانی است؛ آنها در لیگ برتر سه شکست پیاپی را تجربه کرده‌اند که با باخت سنگین ۴-۰ مقابل تاتنهام به اوج رسید. در لیگ قهرمانان نیز نتایج ضعیف ادامه داشت؛ ابتدا شکست ۴-۱ برابر اسپورتینگ لیسبون و سپس از دست دادن برتری ۳-۰ و تساوی ۳-۳ مقابل فاینورد، به مشکلات افزوده است.

با این حال، گواردیولا به آینده امیدوار است و می‌گوید مسئولیت رفع این مشکلات را شخصاً برعهده می‌گیرد. او در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: «نمی‌خواهم تسلیم شوم یا از مسئولیت فرار کنم. قصد دارم تیم را در بسیاری از جنبه‌ها بازسازی کنم، نه تنها برای این فصل بلکه برای فصل آینده هم. بگویید کدام تیم در دنیا طی ده سال مداوم موفق بوده؟ چنین چیزی در هیچ ورزشی وجود ندارد، نه در NBA، نه در تنیس و نه در گلف.»

بیشتر بخوانید

او ادامه داد: «تجربه این وضعیت دشوار است، اما آیا انتظار داشتید همه چیز راحت و بدون چالش باشد؟ من هیچ‌کس را سرزنش نمی‌کنم و مسئولیت کامل بر عهده من است. اکنون زمان اثبات خودم است و هر روز برای پیدا کردن راه‌حل تلاش می‌کنم.»

گواردیولا که از زمان پیوستن به سیتی در سال ۲۰۱۶، ۱۸ جام برای این تیم به ارمغان آورده، اخیراً قرارداد خود را تمدید کرده است. با این حال، او می‌داند که در باشگاهی بلندپرواز مانند سیتی، حتی یک مربی موفق نیز فرصت‌های محدودی برای اصلاح شرایط دارد.

این فصل با چالش‌های پیش‌بینی‌نشده‌ای همراه بوده است، اما گواردیولا باور دارد که می‌تواند تیم را به اوج بازگرداند. سیتی اکنون ۸ امتیاز با لیورپول صدرنشین فاصله دارد و دیدار حساس آنها در آنفیلد، نقطه عطفی برای این فصل خواهد بود. شکست در این بازی می‌تواند فاصله‌ای ۱۱ امتیازی ایجاد کند که جبران آن در کورس قهرمانی بسیار دشوار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: روز تلخ و شیرین اسطوره تنیس؛ از ملاقات با گواردیولا و سیتیزن‌ها تا تماشای شکست رئال مادرید در آنفیلد +تصاویر

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
ترک‌فعل مرگبار؛ هشدار فائو درباره‌ی تب برفکی نادیده گرفته شد! ترک‌فعل مرگبار؛ هشدار فائو درباره‌ی تب برفکی نادیده گرفته شد!
با وجود هشدار صریح فائو درباره سویه مهاجم تب برفکی، وزارت جهاد و سازمان دامپزشکی اقدام مؤثری انجام ندادند؛ کوتاهی‌ای که به تلفات گسترده دام، خسارت‌های سنگین و بحران شیر و گوشت انجامیده است.
چک ۱ تریلیون دلاری برای ایلان ماسک چک ۱ تریلیون دلاری برای ایلان ماسک
سهامداران تسلا امروز درباره بسته حقوقی بی‌سابقه یک تریلیون دلاری برای ایلان ماسک رأی‌گیری می‌کنند؛ پرداختی وابسته به عملکرد که هدف آن حفظ اوست.
برنامه مسابقات امروز ۱۶ آبان + پخش زنده برنامه مسابقات امروز ۱۶ آبان + پخش زنده
از لیگ برتر کشتی و فوتبال ایران تا بسکتبال یورولیگ، زمان و شبکه‌های پخش زنده مسابقات ۱۶ آبان مشخص شد.
صادرات زعفران ایران در بحران صادرات زعفران ایران در بحران
نایب رئیس شورای ملی زعفران اعلام کرد قاچاق ماهانه حدود ۱۰ تن زعفران و محدودیت صادرات رسمی باعث نوسان قیمت و از دست رفتن مشتریان بین‌المللی شده است.
تمایل تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی اسلام‌آباد-ریاض تمایل تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی اسلام‌آباد-ریاض
رئیس مجلس ایران اعلام کرد تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی میان پاکستان و عربستان ابراز تمایل کرده و پیشنهاد تشکیل ارتش مشترک کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی را مطرح کرد.
قزاقستان به پیمان ابراهیم می‌پیوندد قزاقستان به پیمان ابراهیم می‌پیوندد
دولت قزاقستان پیوستن به پیمان ابراهیم را «طبیعی و منطقی» خواند، اما خبرگزاری فرانسه این اقدام را بیشتر یک حرکت نمادین در روابط با اسرائیل دانست.
برگزیده
منچستر سیتی۴-۱دورتموند؛ نیش زنبورها، کارگر نبود! منچستر سیتی۴-۱دورتموند؛ نیش زنبورها، کارگر نبود!
منچسترسیتی با درخشش فودن و هالند دورتموند را ۴-۱ شکست داد و نشان داد هنوز قدرت برتر اروپاست. بررسی کامل جزئیات بازی و نمایش تاکتیکی شاگردان گواردیولا.
صابر رفت صابر رفت
خبر تلخ در صبح پائیزی تمام ایران را شوکه کرد و صابر کاظمی برای همیشه پر کشید.
فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل
آغاز فصل برای فیورنتینا فاجعه‌بار بود و حالا با اخراج پیولی، نگرانی از سقوط به سری B جدی‌تر از همیشه است. آیا امیدی به بازگشت وجود دارد؟
صفحه خبر بالای تصاویر