مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
طرح وزیر ارتباطات برای فیلترینگ؛ «حکمرانی قانونمند»!
وزیر ارتباطات گفت: «حکمرانی قانونمند فضای مجازی در طرح وزارت ارتباطات برای بازگشایی لحاظ شده است.»
مخاطب۲۴- سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره طرح وزارت ارتباطات درباره رفع فیلترینگ و اینکه آیا ملزومات حکمرانی قانونمند در فضای مجازی در این طرح رعایت شده یا خیر، بیان کرد: موضوع فضای مجازی صرفاً بعد فنی ندارد و دارای ابعاد وسیعی است و اگر از فضای حقیقی بزرگتر نباشد، کوچکتر نیست.
وی افزود: وقتی سخن از حکمرانی قانونمند مطرح میشود، طبیعتاً باید بپذیریم مولفههای متناسب برای این فضا وجود دارد و صرفاً نگاه فنی ما را به اهداف نخواهد رساند. مراجع مختلف با این نگاه در اینخصوص نظر میدهند؛ دلیل اینکه سیاستگذاری و تصمیمگیری در اینباره صرفاً در اختیار وزارت ارتباطات نیست، به همین علت است که این موضوع صرفاً فنی نبوده و حوزههای مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را داراست.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه در طرحی که ما ارائه کردیم، ملاحظهی حکمرانی قانونمند را مد نظر قرار داده و در صحن شورای عالی فضای مجازی مطرح شد، اظهار داشت: اعضای حقیقی و حقوقی متعددی در این شورا حضور دارند، این افراد نیز نگاههای متفاوتی داشتند و البته وجود این نگاهها طبیعی است، چون هر یک از زاویهی دید خود به مسأله مینگرند؛ الان در قالب کارگروهی شامل اعضای مختلف به مرکز ملی فضای مجازی ماموریت داده شده تا این مسأله را بررسی کند.
هاشمی خاطر نشان کرد: طبق گزارشی که به من داده شد، طرحهای دیگری توسط برخی اعضا مطرح شده و کارگروه مذکور در حال بررسی است؛ البته صرفاً طرح ما مد نظر نیست و مابقی طرحها نیز بررسی میشود و امیدواریم تصمیم مناسبی اتخاذ شود.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامهای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریههای غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیمگیری برای این امر انجام نگرفته است.
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارتهای وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانههای سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است