کد خبر: ۵۳۸۸۳
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۳

پزشکیان دستور رفع فیلترینگ را صادر کند

حسین نورانی نژاد، فعال سیاسی اصلاح طلب درباره انتظار سبد رای پزشکیان در حوزه‌ی رفع سریع فیلترینگ گفت: انتظار این است که شخص رئیس‌جمهور هم در این موارد اراده و قاطعیت بیشتری نشان دهد. منِ شهروند وقتی در کنار میلیون‌ها نفر دیگر رای روی رای می‌گذاریم که نفر اول اجرایی کشور را انتخاب کنیم، انتظار نداریم که برای رهایی از شر فیلترشکن و عذاب لحظه به لحظه‌ی آن که مورد انتقاد رئیس جمهور هم بوده، بنشینیم به شمارش آرای همسو و غیر همسو با دولت در شورای عالی فلان و بهمان که ببینیم رای موافقان فیلترینگ در ان بیشتر است یا کمتر. شورایی که دست رای مردم به آنجا نمی‌رسد تا گردنکشان در برابر خواست مردم را با رای سر جای خود بنشانند
پزشکیان دستور رفع فیلترینگ را صادر کند

مخاطب۲۴- فیلترینگ هنوز پابرجاست و دولت از دریچه‌ی شورای عالی فضای مجازی به دنبال رفع آن است. این رویکرد، اما باعث اختلال در تلاش پزشکیان برای رفع فیلترینگ شده است، تا جایی که ربیعی دستیار رئیس جمهور از مخالفت چند نفر در شورای عالی با فیلترینگ خبر داده است.

بیشتر بخوانید

حسین نورانی نژاد، فعال سیاسی اصلاح طلب در این رابطه به «انتخاب» گفت: این که دولت و رئیس‌جمهور برای انجام کار ساده‌ای در حد رفع فیلترینگ از چند پلتفرم، معطل شورایی بماند که نه شأن قانونگذاری دارد و نه شأن قضایی و نه حتی اجرایی، و نتواند به راحتی چنین تصمیماتی را پیاده کند، به هیچ وجه پیام خوبی ندارد


او افزود: به گمانم این مسأله به عنوان یک نمونه باید در سطح سران قوا بررسی شود و برای آن یک تصمیم اجماعی حاکمیتی گرفته شود که مقابل اختیارات اولیه رئیس جمهور، چنین شورا‌هایی نتوانند عرض اندام کنند.

وی‌درباره نقش سران قوا در بررسی فیلترینگ بیان کرد: البته برخی می‌گویند که تصمیم برای رفع فیلترینگ در شورای سران قوا گرفته شود. به نظرم این هم خوب نیست. سران قوا باید درباره مسائل کلان‌تری مشورت کنند. آیا درست است که رئیس جمهور و دولتش نتوانند در حد رفع فیلتر از چند پلتفرم که روی اعصاب و روان مردم رفته، تصمیم بگیرد؟ این چه روالی است که این گونه کار‌ها را قفل می‌کند بی آنکه دقیقا مسئولیت آن بر عهده مانع‌تراشان بیفتد و دست کم برای مردم شناخته شده باشند. این زرنگ بازی است، نه ساز و کار شفاف و کارآمد برای اداره کشور.

نورانی نژاد درباره انتظار سبد رای پزشکیان در حوزه‌ی رفع سریع فیلترینگ گفت: انتظار این است که شخص رئیس‌جمهور هم در این موارد اراده و قاطعیت بیشتری نشان دهد. منِ شهروند وقتی در کنار میلیون‌ها نفر دیگر رای روی رای می‌گذاریم که نفر اول اجرایی کشور را انتخاب کنیم، انتظار نداریم که برای رهایی از شر فیلترشکن و عذاب لحظه به لحظه‌ی آن که مورد انتقاد رئیس جمهور هم بوده، بنشینیم به شمارش آرای همسو و غیر همسو با دولت در شورای عالی فلان و بهمان که ببینیم رای موافقان فیلترینگ در ان بیشتر است یا کمتر. شورایی که دست رای مردم به آنجا نمی‌رسد تا گردنکشان در برابر خواست مردم را با رای سر جای خود بنشانند.

وی تصریح کرد از آقای دکتر پزشکیان درخواست دارم که در این مورد خاص، ضمن تداوم تلاش برای اجماع سازی، قاطعیت نشان دهد و دستور رفع فیلترینگ از پلتفرم‌های اصلی فیلتر شده را بدهد. حفظ و تقویت وفاق با مردم مهم‌تر از توافق با چند رای منفیِ گمنام و ناپیدا در شورایی دربسته است که به احدی هم پاسخ‌گو نیستند و به محض آنکه دولت از چشم مردم بیفتد، برای تخریب بیشتر دولت و جانشینی خود و جریانشان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.

برچسب ها: فیلترینگ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر