کد خبر: ۵۱۸۵۶
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹

دست رئیس‌جمهور در برداشتن فیلترینگ باز است

نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم، گفت: شخص رئیس جمهور می‌تواند فیلترینگ را بردارد، چراکه رئیس جمهور، رئیس شورای عالی فضای مجازی و رئیس شورای عالی امنیت ملی هم هست و مساله فیلترینگ در این دو شورا تصمیم گیری شده است، اما فیلترینگ ارتباطی با وزیر ارتباطات ندارد؛ چرا که وزیر تنها یک مجری است و نه تصمیم گیر.
src="/files/fa/news/justify;">مخاطب۲۴- جلال رشیدی کوچی در ارزیابی اقدامات انجام شده برای تحقق وعده رفع فیلترینگ رئیس جمهور، گفت: نکته مهمی که باید در نظر گرفته شود این است که اگر قرار باشد موضوعی را نقد یا پیگیری کنیم، باید این موضوع را با توجه به شرایط موجود در کشور پیگیری کنیم، یعنی ببینیم وضعیت کشور به چه سمت و سویی است و بعد وعده ها را دنبال کنیم، مسیر تحقق وعده های دولت چهاردهم که هنوز پای کار نیامده با تنش‌های منطقه‌ای مواجه شد.

نماینده سابق مجلس ادامه داد: در همین شرایط موجود هم رئیس جمهور در راستای افزایش امید و سرمایه اجتماعی و با توجه به همدلی گسترده ای که بعد از وعده صادق به وجود آمد، می توانست به نوعی با نگاهی مثبت، این هدیه را به مردم بدهد و فیلترینگ را برطرف می کرد. 

بیشتر بخوانید

رشیدی کوچی، افزود: رئیس جمهور می تواند فیلترینگ را بردارد، دکتر پزشکیان علاوه بر تصدی جایگاه رئیس جمهور، رئیس شورای عالی فضای مجازی و رئیس شورای عالی امنیت ملی هم هست و مساله فیلترینگ در این دو شورا تصمیم گیری شده است.

وی، اظهار کرد: رئیس جمهور پییشین بعد از اتفاقات مرتبط با شهریور ۱۴۰۱، اعلام کرد که برای آرامش فضای کشور و مدیریت بهتر، به صورت موقت برخی محدودیت ها را برای برخی پلتفرم ها اعمال می کند و بعد از آرام شدن فضا، آنها را با توجه به شرایط بر می دارد؛ پس زمانی که رئیس جمهور وقت می تواند این موضوع را اجرایی کند، بنابراین رئیس جمهور فعلی هم می تواند در جهت رفع آن اقدام کند.

نماینده مجلس در دوره یازدهم گفت: موضوع فیلترینگ ارتباطی با وزیر ارتباطات ندارد و زمانی که در مجلس بودم، در رابطه با فیلترینگ در مواجهه با وزیر ارتباطات موضع گیری نکردم، چرا که وزیر تنها یک مجری است و نه تصمیم گیر و برای این موضوع نباید به سمت وزارت ارتباطات برویم.

رشیدی کوچی، خاطرنشان کرد: زمانی که دولت رای اعتماد گرفت، مطلبی را در شبکه اجتماعی منتشر کردم و درخواست کردم تا رئیس جمهور در کوتاه مدت آنها را پیگیری کند تا امید در مردم بیشتر شود؛ لازم به ذکر است که جمعیت حداقلی ممکن است موافق فیلترینگ باشند، اما اکثریت مخالف هستند. 

وی ادامه داد: یکی از موارد مطروحه در بحث رفع فیلترینگ این بود که در کوتاه مدت راحت انجام می شود، اما دولت این کار را انجام نداده و بعضا مواردی مطرح می‌شود که برای مردم نگرانی ایجاد می کند. دولت باید چابک تر باشد، چراکه زمان را از دست می دهد ولذا رفع فیلترینگ کار سختی نیست.

وی، افزود: یکی از اپراتورها اعلام کرده که دو سوم کاربران از فیلترشکن استفاده می کنند، اما اینگونه نیست، اگر شبکه ای یک میلیون کاربر داشته باشد، ۹۹۰ هزار نفر آن از فیلترشکن استفاده می کنند.

رشیدی کوچی، اظهار کرد: فیلترینگ موثر است و باید سریع تر رفع شود، چراکه مردم کار خود را انجام می دهند، چه با فیلترشکن و چه بدون فیلترشکن، لذا باید نارضایتی مردم رفع شود.

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر