کد خبر: ۵۳۷۷۴
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۴

پرسپولیس بازی با گل زنی شروع کرد

پرسپولیسی‌ها طی چهار بازی با دو باخت و دو تساوی دور از منطقه صعود هستند و حالا برای کسب نخستین برد در لیگ نخبگان آسیا تلاش می‌کنند. در این بازی تنها پیروزی هواداران پرسپولیس را راضی می‌کند.
پرسپولیس بازی با گل زنی شروع کرد

مخاطب ۲۴- الریان در شرایطی در ورزشگاه احمدبن علی دوحه میزبان پرسپولیس است که شرایط این تیم هم در جدول لیگ نخبگان تعریفی ندارد و آنها طی چهار بازی با سه باخت و یک تساوی، تنها یک امتیاز بیشتر از پرسپولیس دارند.

پرسپولیسی‌ها نیز طی چهار بازی با دو باخت و دو تساوی دور از منطقه صعود هستند و حالا برای کسب نخستین برد در لیگ نخبگان آسیا تلاش می‌کنند. در این بازی تنها پیروزی هواداران پرسپولیس را راضی می‌کند.

ترکیب الریان:
پائولو ویکتور، مراد ناجی، جولین دی سارت، داوید گارسیا، عبدالعزیز حاتم، محمود ترزگه، راجر گوئدس، آندره آمارو، محمد سراج، عمید محاجنه و اشرف بن شرقی
سرمربی: یونس علی

ترکیب پرسپولیس:
الکسیس گندوز، حسین کنعانی‌زادگان، گئورگی گولسیانی، میلاد محمدی، فرشاد فرجی، مسعود ریگی، محمد خدابنده‌لو، فرشاد احمدزاده، علی علیپور، وحید امیری و لوکاس ژوائو
سرمربی: کارلوس گاریدو

دقایق حساس:

دقیقه ۳: ارسال خطرناک وحید امیری از سمت راست موقعیت خوبی را به دست آورد که ضربه سر فرجی به کمر ژوائو خورد و خطری را روی دروازه ایجاد نکرد.

دقیقه ۱۲: ارسال علیپور از سمت راست موقعیتی را ایجاد کرد و ابتدا ژوائو در زدن توپ ناکام بود و سپس مدافع الریان در محوطه برخوردی با احمدزاده داشت، اما فو مینگ چینی اعتقادی به پنالتی نداشت.

حواشی:

*خوان کارلوس گاریدو به علت محرومیت روی سکو نشسته است.

*پرسپولیس در این بازی با کیت جدید سفید رنگ خود به زمین رفته است.

*العملود و اورونوف به علت مصدومیت از لیست پرسپولیس خط خورده‌اند.

برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند
بورس تهران امروز با بازگشایی مثبت همراه شد و شاخص کل روند صعودی گرفت. نماد‌های بزرگ بازار پیشتاز رشد قیمت‌ها در ساعات اولیه معاملات بودند.
حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها
دولت در ماه‌های پایانی سال با عرضه سنگین اوراق و نرخ سود بالا، بازار بدهی و شبکه بانکی را تحت فشار قرار داده و جذابیت بازدهی بدون ریسک رشد کرده است.
خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران تأکید کرد مذاکره با آمریکا تنها در صورت رعایت اصل برابری، احترام متقابل و توافق پیش از دستور کار ممکن است.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر