کد خبر: ۵۳۷۵۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۴

ثبت آیفون مسافری از امروز آغاز شد

امکان ثبت مسافری آیفون از امروز فراهم است و افرادی که از ۱۷ آبان‌ تا امروز (پنجم آذر ماه ۱۴۰۳) به صورت مسافری واردات آیفون داشته‌اند و به گمرگ نیز اظهار کرده‌اند، می‌توانند وارد سامانه گمرک شوند، حقوق ورودی را پرداخت کنند تا آیفون رجیستری ‌شود.

مخاطب ۲۴-  امکان ثبت مسافری آیفون از امروز فراهم است و افرادی که از ۱۷ آبان تا امروز (پنجم آذر ماه ۱۴۰۳) به صورت مسافری واردات آیفون داشته‌اند و به گمرگ نیز اظهار کرده‌اند، می‌توانند وارد سامانه گمرک شوند، حقوق ورودی را پرداخت کنند تا آیفون رجیستری شود.

بیشتر بخوانید

مرتضی احمدی، معاون برنامه‌ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت با اعلام این خبر گفت: براساس مصوبه ۱۷ آبان دولت واردات گوشی آیفون مجاز اعلام شده و تعرفه آن هم براساس قانون بودجه و بر اساس آنچه در قانون پیش‌بینی شده است، اعمال خواهد شد.

به گفته این مقام مسئول براساس آخرین تصمیم‌گیری‌ها و طبق هماهنگی که با مرکز فاوای وزارت صمت هم انجام شده است، از امروز امکان ثبت تلفن مسافری وجود دارد و افرادی که از ۱۷ آبان تا امروز به صورت مسافری واردات آیفون داشته‌اند و به گمرگ نیز اظهار کرده‌اند، می‌توانند وارد سامانه گمرک شوند، حقوق ورودی را پرداخت کنند و آیفون آنها رجیستر می‌شود. این استعلام همزمان از سامانه همتا نیز گرفته می‌شود و کار انجام خواهد شد.

معاون برنامه‌ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت با اشاره به وضعیت گوشی‌هایی که از اسفند ۱۴۰۱ واردات آن ممنوع شده بود، نیز گفت: در مورد گوشی‌هایی که از این تاریخ (اسفند ۱۴۰۱) تا ۱۷ آبان امسال وارد کشور شده است، مراتب مربوطه با توجه به ملاحظات حقوقی، به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و معاونت حقوقی ریاست جمهوری اعلام شده تا بررسی و تصمیم‌گیری شود و تقاضا می‌شود افراد از مراجعه به دستگاه‌های مرتبط تا تصمیم گیری نهایی جدا خودداری کنند.

احمدی ادامه داد: برای رویه تجاری واردات آیفون نیز موضوع در دست بررسی است و دستگاه‌های مرتبط از جمله وزارت صمت و بانک مرکزی در حال بررسی شیوه‌های تامین منابع ارزی این موضوع و نحوه واردات آن هستند که در صورت به نتیجه رسیدن متعاقبا اعلام خواهد شد.

به گفته معاون برنامه‌ریزی و مقررات سازمان توسعه تجارت براساس قانون بودجه، حقوق وارداتی در رویه‌های تجاری واردات آیفون ۱۵ درصد و در رویه‌های مسافری هم ۳۰ درصد است که البته با توجه به هزینه‌های جانبی برای رویه‌های مسافری این میزان برای رجیستری گوشی به حدود ۴۰ درصد می‌رسد.

برچسب ها: آیفون‌
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.