کد خبر: ۵۳۷۳۵
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰

اولین موبایل سامسونگ

سامسونگ که امروز یکی از غول‌های بازار موبایل جهان است ۳۶ سال پیش کارش را با ساخت گوشی SH-100 آغاز کرد.

مخاطب۲۴- از گوشی‌های پرچمداری، چون گلکسی اس ۲۴ اولترا و گلکسی زدفولد ۶ گرفته تا گوشی‌های میان رده و اقتصادی، سامسونگ از بزرگ‌ترین تامین‌کنندگان گوشی هوشمند در جهان است.

گرچه این شرکت بزرگ کره‌ای طیف گسترده‌ای از محصولات را تولید می‌کند، اما بسیاری سامسونگ را با موبایل‌هایش می‌شناسند.

بیشتر بخوانید

 سامسونگ مسیری طولانی برای رسیدن به این جایگاه پیموده است که آغاز از میانه دهه ۱۹۸۰ میلادی و با ساخت گوشی SC-۱۰۰۰ بود.

گوشی SC-۱۰۰۰ را نمی‌تواند یک تلفن همراه قلمداد کرد چرا که این گوشی برای استفاده در خودرو ساخته شده بود. بازار به این گوشی روی خوش نشان نداد، اما آغازی برای تلاش دو ساله سامسونگ برای تولید نخستین موبایل تولید شده در کره جنوبی شد.

اولین موبایل سامسونگ

اولین موبایل تولید شده در کره

پس از این تجربه سامسونگ نخستین موبایل خود را با نام SH-۱۰۰ تولید کرد که نه فقط اولین تلفن همراه ساخت سامسونگ که نخستین تلفن همراه تولید شده در کشور کره جنوبی بود.

این تلفن همراه در سال ۱۹۸۸ و همزمان با برگزاری المپیک سئول به بازار عرضه شد. البته که آن زمان تقاضای زیادی برای خرید تلفن همراه وجود نداشت و مثل امروز در دست هر کسی یک موبایل دیده نمی‌شد.

سامسونگ را می‌توان یکی از نخستین بازیگران عرصه تولید موبایل دانست چرا که هنگام عرضه موبایل SH-۱۰۰ سامسونگ، نوکیا فقط سه مدل موبایل تولید کرده بود.

تلفن همراه SH-۱۰۰ سامسونگ در نهایت کمتر از ۲۰۰۰ دستگاه فروش داشت، اما این امر در اراده سامسونگ برای ادامه راه تولید تلفن همراه خللی وارد نکرد.

کمپانی سامسونگ پس از آن، علیرغم تقاضای پایین، هر سال یک موبایل تازه‌تر و بهینه‌تر به بازار عرضه کرد و پس از چند دهه به جایگاه امروز رسید که یکی از بازیگران اصلی این عرصه است.
برچسب ها: سامسونگ
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.