کد خبر: ۵۳۷۳۲
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴

شرط پاکستان برای اعزام حجاج به عربستان چیست؟

با توجه به افزایش تکدی‌گری پاکستانی‌ها در مکه و مدینه و اعتراض سعودی‌ها، دولت پاکستان برای تشرف زائران به سرزمین وحی شرط گذاشت.
شرط پاکستان برای اعزام حجاج به عربستان چیست؟

مخاطب۲۴- ۴ هزار و ۳۰۰ گدای پاکستانی از عربستان اخراج، و در لیست پرواز ممنوع سعودی‌ها قرار گرفتند. معاون وزیر کشور عربستان ناصر بن عبدالعزیز آل داوود می‌گوید که «متکدیان پاکستانی در مکه و مدینه افزایش یافته‌اند» و نباید به آنها ویزای زیارتی داد.
بیش از ۲.۵ میلیون پاکستانی در عربستان زندگی و کار می‌کنند که در سال‌های اخیر به‌ویژه با کاهش ارزش پول ملی آنها، تعداد زائرانی که با هدف تکدی‌گری به زیارت می‌روند، افزایش یافته است.

با توجه به مخدوش شدن چهره پاکستان، وزارت امور مذهبی این کشور با اشاره به ممنوعیت سفر انفرادی به عربستان، اعلام کرد که «شرط و شروطی برای اعزام‌ها گذاشته‌ایم.» بر همین اساس، زائران پاکستانی قبل از اعزام باید «تعهد کتبی» دهند که در طول مدت اقامت در عربستان گدایی نکنند. عربستان هم برای افرادی که دست به تکدی‌گری می‌زنند، جریمه ۴۰ هزار ریال سعودی (۶۸۰ میلیون تومان، معادل ۲.۵ برابر هزینه حج تمتع آنها) در نظر گرفته است.

بیشتر بخوانید

برچسب ها: گدا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر