کد خبر: ۴۳۶۶۸
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۲

حجاج از چه تاریخی برمی گردند؟

با سفر حدود ۷۰ هزار زائر ایرانی، نزدیک به ۸۰ درصد حجاج ایران وارد عربستان شده‌اند. اعزام زائران تا هفته آینده ادامه دارد.
حجاج از چه تاریخی برمی گردند؟

مخاطب ۲۴- پرواز‌های کاروان‌های ایرانی به عربستان از بامداد ۲۴ اردیبهشت‌ماه به مقصد مدینه آغاز شد و در حال حاضر از ۲۱ ایستگاه پروازی به دو فرودگاه مدینه و جده ادامه دارد و تا هفته آینده پایان می‌یابد.

۳۳۵ کاروان تا بامداد ۱۶ خردادماه از ایران وارد مدینه شده‌اند و جمعیت ورودی به این شهر بالغ بر ۴۶ هزار و ۱۲۶ نفر است، که از این تعداد اکنون حدود ۱۰ هزار نفر در شهر پیامبر (ص) حضور دارند.

زائران «مدینه‌قبل» پس از ۵ روز اقامت در این شهر، در میقات شجره احرام می‌بندند و با قطارسریع‌السیر راهی مکه می‌شوند که از تعداد ورودی‌ها به مدینه، تاکنون ۳۶ هزار و ۱۲۷ نفر بدون توقف در مدینه به مکه رفته‌اند.

بیشتر بخوانید

از طریق فرودگاه جده به مکه وارد شده‌اند
درحال حاضر ۵۹ هزار و ۴۹۷ زائر در شهر مکه حضور دارند که ۲۳ هزار و ۳۷۰ نفر آن‌ها از طریق فرودگاه جده به مکه وارد شده‌اند و ۴۳۳ کاروان ایرانی در بیش از ۶۰ هتل مکه مستقر شده‌اند.

بنابر گزارش ستاد مکه، از ابتدای اعزام حج تا بامداد ۱۶ خردادماه ۲۰۳ پرواز به فرودگاه مدینه و ۱۰۷ پرواز به فرودگاه جده انجام شده است.

امسال ۸۷ هزار و ۵۵۰ زائر از ایران در حج تمتع شرکت می‌کنند. آخرین پیش‌بینی سازمان حج و زیارت بر این است که اعزام زائران به عربستان تا ۲۱ خردادماه ادامه داشته باشد.

طبق تقویم عربستان، موسم حج ۱۴۰۳ از غروب جمعه ۱۴ ژوئن (۲۵ خرداد) آغاز می‌شود و در عصر روز چهارشنبه ۱۹ ژوئن (۳۰ خرداد) به پایان می‌رسد.

برچسب ها: کاروان حجاج حجاج
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم
پلیس برزیل در بزرگ‌ترین عملیات تاریخ ریودوژانیرو علیه باند تبهکاری «فرمان سرخ» دست‌کم ۶۴ نفر را کشت و ۸۱ مظنون را پس از یک سال تحقیقات بازداشت کرد.
آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت
سازمان سنجش اعلام کرد کارت ورود به جلسه آزمون کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ از ۱۲ آبان منتشر می‌شود و آزمون در روز ۱۵ آبان در ۳۶ شهرستان برگزار خواهد شد.
تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان
وزیر دفاع پاکستان در واکنش تند به اظهارات مقامات کابل گفت، اگر افغانستان نگاه خصمانه‌ای به اسلام‌آباد داشته باشد، با پاسخ قاطع روبه‌رو خواهد شد.
تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی
فائزه هاشمی به‌دلیل طرح ادعا‌های غیرمستند درباره چگونگی درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با تشکیل پرونده قضایی مواجه شده و به دادگاه احضار شده است.
انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم
رئیس‌جمهور با انتقاد از نظام پرداخت حقوق در کشور گفت که مدیران بالادستی بیشتر به منافع خود توجه دارند و برای کارکنان زیرمجموعه موانع ایجاد می‌کنند.
خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است
سخنگوی دولت اعلام کرد با وجود تصویب CFT و پالرمو، فرآیند خروج ایران از فهرست سیاه FATF نیازمند زمان و طی مراحل فنی و بین‌المللی است.
آمریکا نیروهایش را از جبهه شرقی ناتو خارج می‌کند آمریکا نیروهایش را از جبهه شرقی ناتو خارج می‌کند
وزارت دفاع رومانی اعلام کرد ایالات متحده قصد دارد بخشی از نیرو‌های خود را از جبهه شرقی ناتو، از جمله پایگاه هوایی این کشور، خارج کند؛ تصمیمی که می‌تواند موازنه امنیتی اروپا را تحت‌تأثیر قرار دهد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر