کد خبر: ۵۳۶۹۵
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶

کپی شخصیت ۱۰۰۰ نفر با کمک هوش مصنوعی!

گروهی از پژوهشگران «دانشگاه استنفورد» و «گوگل دیپ‌مایند» با کمک هوش مصنوعی، کپی‌هایی را از شخصیت ۱۰۰۰ شرکت‌کننده ساختند و تقلید آنها را از همتایان انسانی خود بررسی کردند.
کپی شخصیت ۱۰۰۰ نفر با کمک هوش مصنوعی!

مخاطب۲۴- صور کنید که با یک مدل هوش مصنوعی برای یک مصاحبه به مدت دو ساعت گفتگو می‌کنید. یک صدای دوستانه به واسطه این گفتگو که اطلاعاتی را از دوران کودکی، خاطرات و کار تا افکار شما درباره سیاست مهاجرت شامل می‌شود، شما را راهنمایی می‌کند. مدتی بعد، یک کپی مجازی از شما می‌تواند ارزش‌ها و ترجیحات شما را با دقت خیره‌کننده‌ای به تصویر بکشد.

به نقل از ام‌آی‌تی تکنولوژی ریویو، پژوهش جدید گروهی از پژوهشگران «دانشگاه استنفورد» (stanford university) و «گوگل دیپ‌مایند» (Google DeepMind) نشان می‌دهد که این ایده اکنون امکان‌پذیر است.

این گروه پژوهشی به سرپرستی «جون سونگ پارک» (Joon Sung Park) دانشجوی مقطع دکتری علوم رایانه دانشگاه استنفورد، ۱۰۰۰ نفر را برای این پژوهش استخدام کردند که براساس سن، جنسیت، نژاد، محل سکونت، تحصیلات و ایدئولوژی سیاسی با یکدیگر تفاوت داشتند. هر کدام از این افراد برای مشارکت در این پژوهش تا ۱۰۰ دلار دستمزد دریافت کردند. پژوهشگران از طریق مصاحبه با شرکت‌کنندگان، نمونه‌هایی را از کپی آن افراد ایجاد کردند. شرکت‌کنندگان طی آزمونی که نشان می‌دهد عوامل هوش مصنوعی چگونه از همتایان انسانی خود تقلید می‌کنند، مجموعه‌ای را از آزمایش‌های شخصیتی، نظرسنجی‌های اجتماعی و بازی‌های منطقی به فاصله دو هفته انجام دادند. سپس، عوامل هوش مصنوعی همان آزمایش‌ها را تکمیل کردند و نتایج ۸۵ درصد مشابه بود.

بیشتر بخوانید


پارک گفت: من معتقدم اگر بتوانید یک گروه را از نمونه‌های کوچک خود داشته باشید و تصمیماتی را بگیرید که قبلا می‌گرفتید، در نهایت آینده را شکل خواهید داد.

کپی‌های هوش مصنوعی در این پژوهش، «عوامل شبیه‌سازی» نامیده می‌شوند و انگیزه ایجاد آنها این است که انجام شدن پژوهش‌ها را برای محققان حوزه علوم اجتماعی و سایر زمینه‌ها آسان‌تر کند. اگر بتوانید مدل‌های هوش مصنوعی بسازید که مانند افراد واقعی رفتار کنند، می‌توانید از آنها برای آزمایش هر چیزی استفاده کنید؛ از مبارزه با اطلاعات نادرست در رسانه‌های اجتماعی گرفته تا شناسایی رفتار‌هایی که به ترافیک منجر می‌شوند.

عوامل شبیه‌سازی کمی متفاوت از عواملی هستند که امروزه بر کار شرکت‌های پیشرو در حوزه هوش مصنوعی تسلط دارند. عوامل دوم موسوم به «عوامل مبتنی بر دستگاه»، مدل‌هایی هستند که به منظور انجام دادن کار‌ها برای شما ساخته شده‌اند، نه این که با شما صحبت کنند. برای مثال، آنها ممکن است کار‌هایی را مانند وارد کردن داده‌ها، بازیابی اطلاعات ذخیره‌شده یا رزرو سفر و برنامه‌ریزی قرار ملاقات‌ها انجام دهند. به گفته بلومبرگ، «سیلزفورس» (Salesforce) در ماه سپتامبر عوامل مبتنی بر دستگاه خود را معرفی کرد. سپس، «آنتروپیک» (Anthropic) در ماه اکتبر عوامل خود را عرضه کرد و «اوپن‌ای‌آی» (OpenAI) نیز قصد دارد برخی از آنها را در ژانویه عرضه کند.

این دو نوع عامل، متفاوت هستند، اما نقاط مشترکی دارند. «جان هورتون» (John Horton) دانشیار فناوری اطلاعات دانشگاه «ام‌آی‌تی» (MIT) که یک شرکت را برای انجام دادن تحقیقات با استفاده از هوش مصنوعی تأسیس کرده است، گفت: پژوهش‌های مبتنی بر عوامل شبیه‌سازی مانند مواردی که در این پژوهش ارائه شده‌اند، احتمالا به طور کلی به ایجاد عوامل هوش مصنوعی قوی‌تر ختم خواهد شد.

وی افزود: این پژوهش نشان می‌دهد چگونه می‌توان از انسان‌های واقعی برای تولید شخصیت‌هایی استفاده کرد که به صورت برنامه‌نویسی/شبیه‌سازی در روش‌های غیر قابل انجام دادن با انسان‌های واقعی استفاده شوند.

برچسب ها: هوش مصنوعی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عینک مخصوص مبتلایان به صرع ساخته شد عینک مخصوص مبتلایان به صرع ساخته شد
افراد مبتلا به صرعِ حساس به نور به زودی می‌توانند بدون نگرانی تلویزیون تماشا کنند
ماجرای خودکشی دانشجوی دانشگاه رازی چه بود؟ ماجرای خودکشی دانشجوی دانشگاه رازی چه بود؟
معاون دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به خودکشی ناموفق یکی از دانشجویان دختر این دانشگاه گفت: این حادثه پس از بروز اختلافات شخصی در خوابگاه رخ داد و اقدام سریع مسئولان باعث نجات دانشجو شد.
کپی شخصیت ۱۰۰۰ نفر با کمک هوش مصنوعی! کپی شخصیت ۱۰۰۰ نفر با کمک هوش مصنوعی!
گروهی از پژوهشگران «دانشگاه استنفورد» و «گوگل دیپ‌مایند» با کمک هوش مصنوعی، کپی‌هایی را از شخصیت ۱۰۰۰ شرکت‌کننده ساختند و تقلید آنها را از همتایان انسانی خود بررسی کردند.
هنرمندان در مراسم جشن حافظ هنرمندان در مراسم جشن حافظ
سینمایی‌ها در شب آذر ماهی تهران به بهانه بیست و سومین مراسم جشن سینمایی و تلویزیونی «حافظ» در تالار بزرگ وزارت کشور گردهم آمدند.  در این مراسم که شامگاه ۳ آذر ماه برپا شد، برگزیدگان بخش سینمایی و تلویزیونی این رویداد در بخش‌های مختلف معرفی شدند. در این رویداد از یک عمر فعالیت هنری مرتضی عقیلی تقدیر شد.
مو را با آب گرم بشوییم یا سرد؟ مو را با آب گرم بشوییم یا سرد؟
شست‌وشوی مو با آب گرم و شامپو باعث باز شدن کوتیکول‌ها می‌شود و مو‌ها را مستعد اصطکاک می‌کند. اصطکاک‌ها مانند تماس مو با لباس یا بالش به مرور می‌تواند منجر به تخریب مو و ایجاد موخوره شود.
کدام آجیل بیشترین کالری را دارد؟ کدام آجیل بیشترین کالری را دارد؟
فندق یکی از مغزیجات پرطرفدار در آجیل به اشکال مختلف خام، بو داده و آسیاب شده است که بیشتر افراد از طعم بی‌نظیر آن در شکلات صبحانه لذت می‌برند.
چگونه یک لپ تاپ گیمینگ قدرتمند انتخاب کنیم؟ چگونه یک لپ تاپ گیمینگ قدرتمند انتخاب کنیم؟
وقتی پای بازی‌های جدید و سنگین به میان می‌آید، دیگر هیچ چیزی جز یک سیستم فوق‌العاده هم نمی‌تواند کافی باشد!
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر